!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συριζα Ευρωβουλευτές
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Συριζα Ευρωβουλευτές
Ζεις πολύ καιρο στο νετ. Οι μειονοτικές εχουν πετάξει τις μαντήλες εδω και καιρό. Η φάση οτι οι μειονοτικές ειναι με μαντήλες και πολιτισμικα καθυστερημένες, ειναι μια αφήγηση που προβάλλουν τα Εθνίκια για προφανεις λόγους.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Μάιος 2019, 10:27 Ωραιο μωρο. Η μονη προοδευτικη λυση για την μειονοτητα ειναι αυτη: να πεταξουν μαντιλες και μαλακιες,να μορφωθουν, να κανουν οικογενειες η ελευθερο ερωτα με Ελληνες( ετσι και αλλιως ο ιδιος λαος ειμαστε ανθρωπολογικα),να γινουν κομματι της κοινωνιας....
Στην δε Κύπρο, η τουρκοκυπριακη κοινότητα ιστορικα ηταν πιο λίμπεραλ απο την ελληνοκυπριακή, το έγραψε ο Γλ. Κληρίδης στο "η κατάθεση μου" τομος 1, με στοιχεία φυσικα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Υπερκουλτουριάρης
Αν και αρβανιτοσλαβος, τελευταία έχω ξεπεράσει τον ρατσισμό μου για τους πόντιους, να το κάνεις και εσύ. Μερικοί είναι αξιολατρευτοιfoscilis έγραψε: 14 Μάιος 2019, 10:31
Οι υπόλοιποι: Αν είμαι ρατσιστής με τους Βορειοελλαδίτες παύλα Πόντιους
Ως τώρα κρατάμε 2 πόντιους και μια τουρκάλα. 4 δεν βάζουμε; Άλλον έναν.
Μην γράφεις βλακείες. Από Θράκη περνάω αρκετές φορές τον χρόνο. Μέσα στην μαντίλα και στην βλακεία είναι οι τούρκοι, χωρίς να είναι όλοι ανθέλληνες. Οι πιο προοδευμένοι την κάνουν για σπουδές σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα και μπαίνουν σε φάση Rock the Casbah. Αυτούς τους θέλουμε, για τον κάθε τρελό ιμάμη δεν έχω κανέναν σεβασμό.μίστερ μαξ έγραψε: 14 Μάιος 2019, 10:34
Ζεις πολύ καιρο στο νετ. Οι μειονοτικές εχουν πετάξει τις μαντήλες εδω και καιρό. Η φάση οτι οι μειονοτικές ειναι με μαντήλες και πολιτισμικα καθυστερημένες, ειναι μια αφήγηση που προβάλλουν τα Εθνίκια για προφανεις λόγους.
Οι πόντιοι είναι καλοί άνθρωποι,όχι σαν κάτι αληταράδες από το μέρος που μούντζωσε ο Θεός.foscilis έγραψε: 14 Μάιος 2019, 10:31Πολύ καλός κι αυτός.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 14 Μάιος 2019, 09:40 Εξαιρετικός ο Νικολαιδής ως ομιλητής. Έχει την ψήφο μου'
Φίλτατε Ύπερ πρέπει να πω ότι με τον οχετό παραπληροφόρησης που επικρατεί τόσο από τα συμπολιτευόμενα όσο και τα αντιπολιτευόμενα είχα πράγματι σχηματίσει την εντύπωση ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλής υποστάθμης, με Κούλογλου, Παπαδημούλη, Κουντουρά και την τρελο-Μυρσίνη που δεν έκατσε καν.
Στιγμή δεν πέρναγε από το μυαλό μου πως θα είχε και αξιόλογους ανθρώπους, προκομμένους, σαφώς αριστότερους του κάθε βλάκα δαπίτη τολμώ να πω.
Με την καίρια παρέμβασή σου μου άνοιξες τα μάτια κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν η ψήφος μου πάει χαμένη στον αχάριστο e.
Οι υπόλοιποι: Αν είμαι ρατσιστής με τους Βορειοελλαδίτες παύλα Πόντιους και μισώ τους Ολυμπιονίκες πώς εξηγείτε αν σταυρώσω Νικολαϊδη; Ε βρωμιάρηδες; Στον κώλο σας λοιπόν οι κίβδηλες επιθέσεις στην ηθική μου ακεραιότητα.
Ο ε-λόυερ που αναφέρεσαι ποιος είναι;
Η κουντουρά συμβολίζει το άνοιγμα στην λαϊκή δεξιά,είναι μια πετυχημένη υπουργός και έχει ένα Α παρουσιαστικό...και όταν λέω Α το εννοώ.Έχει κάνει καρριέρα σε διεθνείς οίκους μόδας όταν η καλύτερη της νδ το πολύ να έχει παίξει σε σήριαλ του αντ1,να είναι βύσμα ερτατζού ή να μας απειλεί ότι θα φορέσει στραπόν και θα μας πάει αίμα μέχρι τέλους.Πρέπει να στηριχτεί η Κουντουρά γιατί στο σύγχρονο πολιτικό στίβο μάχης χρειάζεται και μια αισθητική ρε παιδί μου,είναι γυναικάρα η Έλενα όπως και να το κάνουμε...οι μπαλότσες της νδ δεν πιάνουν μία μπροστά της.Δε θεωρώ ότι υπάρχει καλύτερη γυναικεία παρουσία καθώς η Έλενα είναι σε ότι κάνει πετυχημένη και δεν χωρούν αμφιβολίες ότι το έκανε με την αξία της.Στον οίκο μόδας δεν περνάνε νεοδημοκρατικά βυσματοτηλέφωνα ούτε στο υπουργείο Τουρισμού που ανταγωνίστηκε ολόκληρα παραρτήματα άλλων χωρών.Της αξίζει να εκλεγεί και εγώ θα την τιμήσω με τη ψήφο μου.
Ο Κόκκαλης πρέπει να στηριχτεί γιατί δείχνει ότι μπορεί να είναι κάποιος και αριστερός και επιτυχημένος επιχειρηματικά-επαγγελματικά.Δεν έχω γνωρίσει νεοδημοκράτη που να μην έχει μίσος για την οικογένεια Κόκκαλη, το οποίο να μην επεκτείνεται στον οποιοδήποτε αριστερό καταφέρνει να μαζέψει πέντε δεκάρες στη ζωή του και να είναι επιτυχημένος στην αγορά.Οι νεοδημοκράτες νιώθουν άνετα με μια αριστερά των φτωχών και των αδυνάμων που τη γαμούνε όποτε έχουν κέφια.Πάνε αυτά κύριοι,η εποχή του '49 και της καρπαζιάς έχει περάσει εδώ και καιρό.
Για τους άλλους δυο τον καρατερίστα και τον Αγτζίδη έχω ήδη αναλύσει τους λόγους.
Τώρα είναι και άλλοι καλοί που μου αρέσουν αλλά δε χωράει πάνω από τέσσερις.
Ο Πλουμπίδης ο ψυχίατρος μου φαίνεται καλή επιλογή,έχει στήσει ολόκληρο κέντρο ψυχικής υγείας ο άνθρωπος στην Καισαριανή και είναι άξιος και αυτός.
Καλή επιλογή είναι και οι ΑΜΕΑ Ρέλλας και Χρηστάκης που εκφράζουν τη θέληση για ζωή παρά τις δυσκολίες.
Και ο Μουζάλας είναι ιατρός και καλός άνθρωπος.
Ο αγρότης ο Τσιόγκας επίσης.
Για τις κοπέλες που τους αρέσουν οι ωραίοι άνδρες υπάρχει και ο Γεωργούλης.
Γενικά έχει αξιόλογους ανθρώπους...
Όποιος θέλει να τους δει μαζεμένους με σύντομο βιντεάκι,παραθέτω τον παρακάτω υπερσύνδεσμο που τους έχει συγκεντρωτικά.
https://www.youtube.com/user/officialsyriza/videos
Ο Κόκκαλης πρέπει να στηριχτεί γιατί δείχνει ότι μπορεί να είναι κάποιος και αριστερός και επιτυχημένος επιχειρηματικά-επαγγελματικά.Δεν έχω γνωρίσει νεοδημοκράτη που να μην έχει μίσος για την οικογένεια Κόκκαλη, το οποίο να μην επεκτείνεται στον οποιοδήποτε αριστερό καταφέρνει να μαζέψει πέντε δεκάρες στη ζωή του και να είναι επιτυχημένος στην αγορά.Οι νεοδημοκράτες νιώθουν άνετα με μια αριστερά των φτωχών και των αδυνάμων που τη γαμούνε όποτε έχουν κέφια.Πάνε αυτά κύριοι,η εποχή του '49 και της καρπαζιάς έχει περάσει εδώ και καιρό.
Για τους άλλους δυο τον καρατερίστα και τον Αγτζίδη έχω ήδη αναλύσει τους λόγους.
Τώρα είναι και άλλοι καλοί που μου αρέσουν αλλά δε χωράει πάνω από τέσσερις.
Ο Πλουμπίδης ο ψυχίατρος μου φαίνεται καλή επιλογή,έχει στήσει ολόκληρο κέντρο ψυχικής υγείας ο άνθρωπος στην Καισαριανή και είναι άξιος και αυτός.
Καλή επιλογή είναι και οι ΑΜΕΑ Ρέλλας και Χρηστάκης που εκφράζουν τη θέληση για ζωή παρά τις δυσκολίες.
Και ο Μουζάλας είναι ιατρός και καλός άνθρωπος.
Ο αγρότης ο Τσιόγκας επίσης.
Για τις κοπέλες που τους αρέσουν οι ωραίοι άνδρες υπάρχει και ο Γεωργούλης.
Γενικά έχει αξιόλογους ανθρώπους...
Όποιος θέλει να τους δει μαζεμένους με σύντομο βιντεάκι,παραθέτω τον παρακάτω υπερσύνδεσμο που τους έχει συγκεντρωτικά.
https://www.youtube.com/user/officialsyriza/videos
-71 έγραψε: 14 Μάιος 2019, 12:03 Οι πόντιοι είναι καλοί άνθρωποι,όχι σαν κάτι αληταράδες από το μέρος που μούντζωσε ο Θεός.

Δεν ξέρω ακόμα.
Συμπαθούσα τον e αλλά δε μας τα λέει καλα
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=1 ... ent_filter
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
- Υπερκουλτουριάρης
Έρωτας
Ο Νίκος Γραικός είναι ο 4ος που θα στηρίξω. Προς τιμήν του δεν κατεβαίνει ως ομοφυλόφιλος, κάτι που δεν με αφορά, αλλά ως προσωπικότητα. Και ο άνθρωπος αυτός, πολύ σοβαρός και λογικά πατριώτης, πέρα από ένα επίπεδο που δεδομένα έχει, έκανε πάρα πολλά για την διάδοση της Ελληνικής γλώσσας στην Γαλλία, όταν άλλοι πουλάνε νανοβιονικά γιλέκα και επιστολές του Χριστού.
Υ.Γ. Ο Μάκης Ψωμιάδης δεν ήταν πόντιος.
ήταν. Από την Καβάλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-