!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μειμαρακης ξεφτυλλιζει Κουλη
- metaxoskolikas
Re: Μειμαρακης ξεφτυλλιζει Κουλη
ο δένδιας μάλιστα προσπαθεί απελπισμένα να βλάψει τη χρυσή αυγή.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο μειμαρ ειναι ρειντζερ και βαρουσε αριστερους οταν εσυ μασουλουσες την πιπιλα σου. Ο Δενδιας ηταν υπΑσφ Πολοτιτη οταν η αστυνομια βασανιζε αναρχικους. Εχω καθε λογο να τους μισω. Αλλα πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι.metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 19:57ο μειμαρακης και ο δενδιας είναι καρασυριζαιοι,γι αυτό τους συμπαθείς.μίστερ μαξ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 19:53 Ο Μειμαρ, σιγουρα ειναι σεβαστος και προαπαθει μονος βα σωσει την ΝΔ απο την ηθικη καταπτωση. Αλλα οσο και να πρπσπαθησει, η ΝΔ πλεον ειναι ακροδεξιος βοθρος και δυσκολα θα εχει καποιο αποτελεσμα η ηρωικη προαπαθεια του.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- metaxoskolikas
της ίδιας γενιάς είμαι με τον μειμαρακη. δεν έχει σημασία το τι ήταν, έχει σημασία το τι είναι. κολλητός του τσίπραμίστερ μαξ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 20:00Ο μειμαρ ειναι ρειντζερ και βαρουσε αριστερους οταν εσυ μασουλουσες την πιπιλα σου. Ο Δενδιας ηταν υπΑσφ Πολοτιτη οταν η αστυνομια βασανιζε αναρχικους. Εχω καθε λογο να τους μισω. Αλλα πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι.metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 19:57ο μειμαρακης και ο δενδιας είναι καρασυριζαιοι,γι αυτό τους συμπαθείς.μίστερ μαξ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 19:53 Ο Μειμαρ, σιγουρα ειναι σεβαστος και προαπαθει μονος βα σωσει την ΝΔ απο την ηθικη καταπτωση. Αλλα οσο και να πρπσπαθησει, η ΝΔ πλεον ειναι ακροδεξιος βοθρος και δυσκολα θα εχει καποιο αποτελεσμα η ηρωικη προαπαθεια του.
ο δένδιας έχει πάγιο στόχο να βλάψει την ακροδεξιά.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Επειδη θελουν χαμηλους τονους, για το καλο της ΝΔ σημαινει οτι κυνηγουν την ακροδεξια;;;;metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 20:02της ίδιας γενιάς είμαι με τον μειμαρακη. δεν έχει σημασία το τι ήταν, έχει σημασία το τι είναι. κολλητός του τσίπραμίστερ μαξ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 20:00Ο μειμαρ ειναι ρειντζερ και βαρουσε αριστερους οταν εσυ μασουλουσες την πιπιλα σου. Ο Δενδιας ηταν υπΑσφ Πολοτιτη οταν η αστυνομια βασανιζε αναρχικους. Εχω καθε λογο να τους μισω. Αλλα πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι.metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 19:57
ο μειμαρακης και ο δενδιας είναι καρασυριζαιοι,γι αυτό τους συμπαθείς.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
- metaxoskolikas
ο δένδιας διαχρονικά προσπαθεί να βλάψει την ακροδεξιά γενικότερα και τη χα ειδικότερα.μίστερ μαξ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 20:05Επειδη θελουν χαμηλους τονους, για το καλο της ΝΔ σημαινει οτι κυνηγουν την ακροδεξια;;;;metaxoskolikas έγραψε: 11 Μάιος 2019, 20:02της ίδιας γενιάς είμαι με τον μειμαρακη. δεν έχει σημασία το τι ήταν, έχει σημασία το τι είναι. κολλητός του τσίπραμίστερ μαξ έγραψε: 11 Μάιος 2019, 20:00
Ο μειμαρ ειναι ρειντζερ και βαρουσε αριστερους οταν εσυ μασουλουσες την πιπιλα σου. Ο Δενδιας ηταν υπΑσφ Πολοτιτη οταν η αστυνομια βασανιζε αναρχικους. Εχω καθε λογο να τους μισω. Αλλα πρεπει να ειμαστε αντικειμενικοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 3 Απαντήσεις