!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θόρυβος στις σωλήνες νερού

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Θόρυβος στις σωλήνες νερού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Να προσθέσω ότι υπάρχει ένας παλιός τρύπιος ηλιακός στην ταράτσα. Ωστόσο ο θόρυβος δεν προέρχεται μόνο από το κύκλωμα του ζεστού. Το καζανάκι ας πούμε τραβάει απευθείας από το κρύο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:26 Προφανώς μιλάς για σωλήνες νερού .Άνοιξε τες μια μια τις βρύσες και δες ποια ευθύνεται για το θόρυβο.Κλείσε το γενικό, ξεβίδωσε τον ρουμπινέ -οχι όλη τη βρύση τον μηχανισμό που ανοίγει κλείνει το νερό ενοω -και άλλαξε την .Αν δεν ευθύνεται κάποια δική σου βρύση είναι απο τον διπλανο-απο πανω-απο κατω σου.
Στάσου. Ο πάνω ή κάτω έχουν άλλα ρολόγια. Είναι οροφοδιαμέρισμα με δικό του ρολόι στο δρόμο. Πως μπορούν να έχουν σχέση; Γίνεται; Δεν είναι μία συγκεκριμένη βρύση. Το κάνει σε όλες του μπάνιου και στο καζανάκι. Θα τσεκάρω και τις βρύσες αλλού.
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:25
paul25 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:23
ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:02

Δηλαδή το κλασσικό, κλείνω τα πάντα και πάω κάτω στο ρολόι να δω αν κινείται κάτι βοηθάει ή πρέπει να έρθει υδραυλικός για εκτενέστερο έλεγχο;
Δεν ξερω τοσες λεπτομερειες, αλλα στο ρολοι τι θα δεις για να σε βοθησει; Δεν φαινεται ο αερας που ειναι μεσα. Θα σου προτεινα να δεις πρωτα αν καμια απο τις μπαταριες σου κανει καποιο θορυβο πχ σιγανο σφυριγμα η σταζει νερο απο το κεντρικο σωμα της μπαταριας. Αυτο θα σημαινει πως η μπαταρια βαζει αερα οταν την ανοιγεις.
Το ρολόι αν κινείται όταν όλα είναι κλειστά σημαίνει ότι κάπου έχω διαρροή. Απλά δεν ξέρω αν μπορεί να δείξει μια ανεπαίσθητη διαρροή. Αν ήταν κάτι χοντρό φαντάζομαι θα είχα δει υγρασία σε τοίχους κλπ.
Συνηθως ειναι οι μπαταριες, αυτες δημιουργουν συνηθως αυτο το προβλημα οποτε τσεκαρε αυτες πρωτα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Phorum.gr user: mnimes_istorikes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mnimes_istorikes »

ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:28
mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:26 Προφανώς μιλάς για σωλήνες νερού .Άνοιξε τες μια μια τις βρύσες και δες ποια ευθύνεται για το θόρυβο.Κλείσε το γενικό, ξεβίδωσε τον ρουμπινέ -οχι όλη τη βρύση τον μηχανισμό που ανοίγει κλείνει το νερό ενοω -και άλλαξε την .Αν δεν ευθύνεται κάποια δική σου βρύση είναι απο τον διπλανο-απο πανω-απο κατω σου.
Στάσου. Ο πάνω ή κάτω έχουν άλλα ρολόγια. Είναι οροφοδιαμέρισμα με δικό του ρολόι στο δρόμο. Πως μπορούν να έχουν σχέση; Γίνεται; Δεν είναι μία συγκεκριμένη βρύση. Το κάνει σε όλες του μπάνιου και στο καζανάκι. Θα τσεκάρω και τις βρύσες αλλού.
Δεν έχει καμιά σχέση με τα ρολόγια.Ο θόρυβος και το πρόβλημα του διπλανού σου ας πούμε μεταφέρει τον ήχο και σε σένα και στους άλλους.Το εχω αντιμετωπίσει και με δική μου βρύση και με βρύση άλλου στη πολυκατοικία.
Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος....
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Κλασσικη περιπτωση βλαβης
Πρωτα παιξε λιγο με την πιεση δικτυου
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ST48410

mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:31 Δεν έχει καμιά σχέση με τα ρολόγια.Ο θόρυβος και το πρόβλημα του διπλανού σου ας πούμε μεταφέρει τον ήχο και σε σένα και στους άλλους.Το εχω αντιμετωπίσει και με δική μου βρύση και με βρύση άλλου στη πολυκατοικία.
Κάτι δεν καταλαβαίνω. Αφού το πρόβλημα δημιουργείται μόλις ανοίξω εγώ κάποια βρύση, τι ρόλο μπορεί μια διαφορετική εγκατάσταση όπως του διπλανού;
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:35 Κλασσικη περιπτωση βλαβης
Πρωτα παιξε λιγο με την πιεση δικτυου
Δηλαδή; Πως αλλάζω την πίεση δικτύου;
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Μου βάζεις 50 Γιούρο και δεν σταει
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

από ST48410 » 1 λεπτό πριν
Κάτι δεν καταλαβαίνω. Αφού το πρόβλημα δημιουργείται μόλις ανοίξω εγώ κάποια βρύση, τι ρόλο μπορεί μια διαφορετική εγκατάσταση όπως του διπλανού;

Τι ψαχνεις να βρεις λογικη;
Αριστεριλα παντου
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:36 Δηλαδή; Πως αλλάζω την πίεση δικτύου;
Στο ρολοι σου εχει ρυθμιστη
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes

ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:35
mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:31 Δεν έχει καμιά σχέση με τα ρολόγια.Ο θόρυβος και το πρόβλημα του διπλανού σου ας πούμε μεταφέρει τον ήχο και σε σένα και στους άλλους.Το εχω αντιμετωπίσει και με δική μου βρύση και με βρύση άλλου στη πολυκατοικία.
Αυτο σημαινει οτι η δικη σου βρυση εχει προβλημα και οχι του γειτονα .Αλλαξε η ολη τη μπαταρια αν ειναι παλια η τον μηχανισμο και καθαρισες
Άβαταρ μέλους
ST48410

mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:39 Αυτο σημαινει οτι η δικη σου βρυση εχει προβλημα και οχι του γειτονα .Αλλαξε η ολη τη μπαταρια αν ειναι παλια η τον μηχανισμο και καθαρισες
Ναι, αλλά ποια από όλες; Αφού το κάνει και στο καζανάκι.
Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes

ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:41
mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:39 Αυτο σημαινει οτι η δικη σου βρυση εχει προβλημα και οχι του γειτονα .Αλλαξε η ολη τη μπαταρια αν ειναι παλια η τον μηχανισμο και καθαρισες
Ολες οσες κανουν θορυβο εχουν προβλημα .
Άβαταρ μέλους
ST48410

mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:42
Δεν νομίζω. Δεν γίνεται πάντα. Όταν σταματήσει ο θόρυβος πρέπει να περάσουν ώρες (ώσπου να ξαναπάρει αέρα;) για να ξαναγίνει. Αν ήταν από τις βρύσες θα γινόταν άμεσα.
Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes

ST48410 έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:44
mnimes_istorikes έγραψε: 04 Μάιος 2019, 12:42

Δεν νομίζω. Δεν γίνεται πάντα. Όταν σταματήσει ο θόρυβος πρέπει να περάσουν ώρες (ώσπου να ξαναπάρει αέρα;) για να ξαναγίνει. Αν ήταν από τις βρύσες θα γινόταν άμεσα.
Είπα εγώ οτι έχουν πάρει αέρα? Εχουν χαλάσει οι μηχανισμοί.Καμια σχεση με αερα.Αλλαξε της ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”