!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιμαμηδες υποστηριζουν ανοιχτα την δουλεια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Ιμαμηδες υποστηριζουν ανοιχτα την δουλεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Υποκριτάρα απολογιτή, η τελευταία είναι απ τη Μοσούλη στο Ιράκ, οι άλλες είναι Γιαζίντι απ τη Συρία, που έτρεξες αμέσως να υπερασπιστείς τους ομόθρησκούς σου που δημιουργούν σκλάβους..

Διαδηλώτρια υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδικάστηκε σε 40φευγα χρόνια φυλάκιση και 120 βουρδουλιές χωρίς να κάνει τίποτα.

Προσωπικά σιχαίνομαι οποιονδήποτε είναι υπέρ της σκλαβιάς, είτε είναι μουσουλμάνος, είτε χριστιανός, είτε ραββίνος, δεν είμαι σαν κι εσένα.
Τις γυναίκες που υπερασπίζονται την σκλαβιά τους δε τις λυπάμαι καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Ψεύτρες όλες, μόνο ο υποκριτής απολογητής του Ισλάμ Στρακαστρούκας λέει την αλήθεια

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Όλοι ψεύτες, Ισλαμοφοβικοί
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:01 Υποκριτάρα απολογιτή, η τελευταία είναι απ τη Μοσούλη στο Ιράκ, οι άλλες είναι Γιαζίντι απ τη Συρία, που έτρεξες αμέσως να υπερασπιστείς τους ομόθρησκούς σου που δημιουργούν σκλάβους..

Διαδηλώτρια υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταδικάστηκε σε 40φευγα χρόνια φυλάκιση και 120 βουρδουλιές χωρίς να κάνει τίποτα.

Προσωπικά σιχαίνομαι οποιονδήποτε είναι υπέρ της σκλαβιάς, είτε είναι μουσουλμάνος, είτε χριστιανός, είτε ραββίνος, δεν είμαι σαν κι εσένα.
Τις γυναίκες που υπερασπίζονται την σκλαβιά τους δε τις λυπάμαι καθόλου.
Το ξερουμε οτι δεν τις λυπασε καθολου. Οπως δεν λυπασε για τις χιλιαδες γυναικες που πολτοποιηθηκαν απο τις Δυτικες βομβες. Τουλαχιστο εισαι ειλικρινης. Μην το παιζεις φεμινιστρια ομως, Η ευαισθησια σου ειναι επιλεκτικη
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Καλά όταν καταλάβεις ότι καθρεφτίζεις τη δική σου υποκρισία και επιλεκτική ευαισθησία τότε τα ξαναλέμε.
Οταν νοιαστείς και για όσες σκοτώνουν όσοι υποστηρίζεις ίσως θα αξίζεις.
Και πού είσαι, ότι θέλω θα κάνω κι ότι θέλω θα το παίζω, δε θα μου πει τι θα κάνω ένας τύπος που όχι μονο δεν καταδίκασε ποτέ τις θηριωδίες των φίλων του αλλά τις υποστηρίζει κι ολας, σε αντίθεση με μένα.
Στρακαστρουκας

Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:42 Καλά όταν καταλάβεις ότι καθρεφτίζεις τη δική σου υποκρισία και επιλεκτική ευαισθησία τότε τα ξαναλέμε.
Οταν νοιαστείς και για όσες σκοτώνουν όσοι υποστηρίζεις ίσως θα αξίζεις.
Και πού είσαι, ότι θέλω θα κάνω κι ότι θέλω θα το παίζω, δε θα μου πει τι θα κάνω ένας τύπος που όχι μονο δεν καταδίκασε ποτέ τις θηριωδίες των φίλων του αλλά τις υποστηρίζει κι ολας, σε αντίθεση με μένα.
Πουθενα δεν υποστηριξα καμια θηριωδια. Εσυ ειπες οτι δεν εχεις προβλημα να κακοπαθαινουν "γυναικες που υπερασπιζονται την σκλαβια τους" δηλαδη διαδηλωτριες που φαγανε 11 χρονια διαμαρτηρομενες για την χουντα στην Αιγυπτο. Προφανως επιλεκτικη ευαισθησια. Δακρυα και ουρλιαχτα για τις Γιεζιντι, αδιαφορια για τις γυναικες που πολτοποιηθηκαν απο βομβες. Χρησιμοποιεις την ολη ιστορια για να πουλησεις ιδεολογια, δεκαρα δεν δινεις για την μεση γυναικα ομως. Αν εδινες θα ασχολιοσουμε με αυτες και οχι με την Χιρσι Αλι, η την Μπριγκιτε Γκαμπριελ η την Γεζιντι που ασχετως του παρελθοντως τους εχουν βγαλει τρελο χρημα ταξιδευοντας σε ολον τον κοσμο λεγοντας αυτα που εσυ και οι υπολοιποι ρατσιστες θελουν να ακουσουν
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Έπλυνες τα πόδια σου πριν προσευχηθείς σήμερα;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Αναμένω λινκ που καταδικάζεις τις θηριωδίες των φίλων σου και νοιάζεσαι για τις γυναίκες που σκοτώνουν.

Και είπα ότι δε νοιάζομαι για γυναίκες που υποστηρίζουν τη σκλαβιά τους, μάθε να διαβάζεις.Δε νοιάζομαι για τύπισσες που δεν έχουν πρόβλημα να είναι σκλάβες και να μεταχειρίζονται άλλες ως τέτοιες

Για την χούντα των φίλων σου, κουβέντα υποκριτή, εκείνη τη χούντα τη γουστάρεις, σε συμφέρει.
Στρακαστρουκας

Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:56 Αναμένω λινκ που καταδικάζεις τις θηριωδίες των φίλων σου και νοιάζεσαι για τις γυναίκες που σκοτώνουν.

Και είπα ότι δε νοιάζομαι για γυναίκες που υποστηρίζουν τη σκλαβιά τους, μάθε να διαβάζεις.Δε νοιάζομαι για τύπισσες που δεν έχουν πρόβλημα να είναι σκλάβες και να μεταχειρίζονται άλλες ως τέτοιες

Για την χούντα των φίλων σου, κουβέντα υποκριτή, εκείνη τη χούντα τη γουστάρεις, σε συμφέρει.
Αν εχει κανει εγκληματα το ΙΣΙΣ ειναι καταδικαστεα. Οκ? Στανιαρες τωρα? Εσυ παλι εξακολουθεις να λες οτι δεν δινεις δεκαρα για τις γυναικες και τα παιδια που πολτοποιησαν οι δυτικες βομβες σε Ιρακ και Συρια. "Καλα να παθουν" κατα την αποψη σου. Και εξακολουθεις να νομιμοποιεις καραμπινατα εγκληματα πολεμου με την ρητορικη σου

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:10
Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 20:56 Αναμένω λινκ που καταδικάζεις τις θηριωδίες των φίλων σου και νοιάζεσαι για τις γυναίκες που σκοτώνουν.

Αν εχει κανει εγκληματα το ΙΣΙΣ ειναι καταδικαστεα. Οκ? Στανιαρες τωρα? Εσυ παλι εξακολουθεις να λες οτι δεν δινεις δεκαρα για τις γυναικες και τα παιδια που πολτοποιησαν οι δυτικες βομβες σε Ιρακ και Συρια. "Καλα να παθουν" κατα την αποψη σου. Και εξακολουθεις να νομιμοποιεις καραμπινατα εγκληματα πολεμου με την ρητορικη σου

ΑΝ έχει κάνει εγκλήματα το ΙΣΙΣ; :smt005: Άσε μας κουκλίτσο μου.

Αναμένω λινκ με το σημείο που λέω ότι δεν δίνω δεκάρα για τις γυναίκες και τα παιδιά που πολτοποίησαν οι δυτικές βόμβες. Άντε να σε δω ψευτράκο συκοφάντη
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2019, 17:36 https://www.timesofisrael.com/adl-blast ... worldview/

Ουπς συγνωμη παλι. Μιλουσα για ραββινους στην Δυτικη Οχθη οι οποιοι διδασκουν οτι οι Αραβες πρεπει αν ειναι δουλοι γιατι ειναι γενετικως κατωτεροι. Επισης υπερασπιζονται τον Χιτλερ με εναν τροπο που οποιοσδηποτε μη Εβραιος θα ριχνοταν στο πυρ το εξωτερον. Που ειναι ολοι αυτοι οι εβραιοφιλοι ισλαμοφαγοι να τα δουν αυτα? Θα βγουν να πουνε "πεταχτε τους εβραιους εξω απο την χωρα για αυτα που λεει η Τοραχ" η θα εχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα?
Γιατί δεν πέφτει κανένας από τα σύννεφα; Υπάρχει πιο σκληρός ναζιστής απο τον Νετανιάχου; Ο νγμ φαίνεται γατάκι μπροστά του.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Περιμένω λινκ που να καταδικάζεις τις θηριωδίες των Ελλήνων στην Τριπολιτσά.

Ξεκάθαρο whataboutism απο την Ιφιδίτσα που δεν ξέρει καν τι γράφει....
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Στρακαστρουκας

Ίφιδα έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:18 ΑΝ έχει κάνει εγκλήματα το ΙΣΙΣ; :smt005: Άσε μας κουκλίτσο μου.

Αναμένω λινκ με το σημείο που λέω ότι δεν δίνω δεκάρα για τις γυναίκες και τα παιδιά που πολτοποίησαν οι δυτικές βόμβες. Άντε να σε δω ψευτράκο συκοφάντη
Eιπες συγκεκριμενα "τις γυναικες που υπερασπιζονται την σκλαβια τους(αρα ειναι αντιθετες με τις αντιληψεις μου)δεν τις λυπαμαι καθολου". Μαλλον αναφεροσουν στις μουσουλμανες που φυλακιστηκαν απο το καθεστως Σισι επειδη διαδηλωσαν εναντιον του. Αρα αν εισαι μουσουλμανα και διαδηλωνεις εναντια σε ενα καθεστως που σκοτωσε 1000 διαδηλωτες στους δρομους, η Ιφιδα δεν σε λυπατε(καλα να παθεις). Το ερωτημα ειναι ποιο ειναι το οριο της "μη-λυπης" της Ιφιδας? ΕΙναι σαφες οτι γουσταρει "αμαντηλωτες" μουσουλμανες που ταξιδευουν ανα τον κοσμο βγαζοντας χρηματα και γινομενες cheerleaders ιμπεριαλιστικων επεμβασεων αλλα φανταζομαι οτι θα εβγαζε σπυρακια αν την πηγαινες σε κανα στρατοπεδο προσφυγων οπου θα ηταν ολες μαντηλοφορεμενες. Αυτα δειχνουν και την ποιοτητα του φεμινισμου σου
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

μίστερ μαξ έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:26.

Ξεκάθαρο whataboutism απο την Ιφιδίτσα που δεν ξέρει καν τι γράφει....
Ο απολογητής φτιάχνει ένα θέμα με τιτλο "Ιμάμηδες υποστηρίζουν ανοιχτά τη δουλεία" και μέσα γράφει για ραββίνους.Το κάνει φυσικά συνειδητά γιατί στο μυαλό του είναι ενα είδος κλικμπέιτ. Εντωμεταξύ το λινκ που έχει βάλει είναι από εβραϊκή εφημερίδα και αναφέρει κράξιμο απ την ΜΚΟ ADL που είναι εβραική οργάνωση με εργαζόμενους εβραίους που ειναι κατά του μίσους. Δηλαδή εβραίοι κράζουν σε εβραϊκή εφημερίδα δύο ραββίνους σιχάματα και απαιτούν να καταδικαστούν. Αν κάνω κάπου λάθος και δεν ξέρω τι λέω και τί γράφω διόρθωσέ με.

Βέβαια, δεν έχουμε καμία εβραϊκή τρομοκρατική ομάδα που να απαρτίζεται από χιλιάδες τρομοκράτες που κάνουν πράξη τα λεγόμενα αυτών των δύο σιχαμένων ραββίνων. Αντίθετα έχουμε περισσότερους από δύο Ιμάμηδες που υποστηρίζουν τη δουλεία, τον ΙΣΙΣ και την Μποκο Χαραμ με χιλιάδες στρατιώτες που κάνουν πράξη τη δουλεία και καταπιέζουν, βιάζουν, σφάζουν χιλιάδες ανθρώπους. Αν κάνω κάπου λάθος και δεν ξέρω τι λέω και τί γράφω διόρθωσέ με.

Γι αυτούς λοιπόν που κάνουν πράξη τα περί δουλείας, ο υποκριτής διαστρεβλωτής και συκοφάντης νηματοθετης, όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα αλλά τους δικαιολογεί κι όλας λόγω βομβαρδισμού. Μάλιστα, παρόλο που υπάρχουν ακράδαντα αποδεικτικά στοιχεία για τις θηριωδίες αυτών των ομάδων (φωτογραφίες, μαρτυρίες, βίντεο άλλων ακόμα και των μελών του ΙΣΙΣ) ο ίδιος δεν τις αποδέχεται καν και λέει "ΑΝ τις έκαναν...". Αν κάνω κάπου λάθος και δεν ξέρω τι λέω και τί γράφω διόρθωσέ με.

Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Μάιος 2019, 21:33 Eιπες συγκεκριμενα "τις γυναικες που υπερασπιζονται την σκλαβια τους(αρα ειναι αντιθετες με τις αντιληψεις μου)δεν τις λυπαμαι καθολου".
Ακριβώς αυτό είπα. Και εννοώ τύπισσες σαν την Λίντα Σανσουρ ή σαν αυτήν

ή σαν οποιαδήποτε άλλη θεωρεί τον εαυτό της κατώτερο ή θεωρεί ότι είναι οκ να έχει αυτή και ο άντρας της σκλάβες (επειδή εκείνη θεωρείται η σκλάβα γυναίκα του κι αρα ανώτερη απ τη σκλάβα του σεξ ) ή θεωρεί ότι οι δυτικές αξίζουν τον βιασμό επειδή δε φοράνε μαντήλα ή πως οι άντρες έχουν δικαίωμα να δέρνουν τις γυναίκες και να τις θεωρούν σκουπίδια. Ναι, αυτές δε τις λυπάμαι καθόλου απολογητή.

Έχω εξηγήσει γιατί πιστεύω την Μπριγκιτε ή την Άσλι, γιατί έχουν αποδείξεις, επίσης σου έφερα αρκετά βίντεο (υπάρχουν εκατοντάδες) πρώην μουσουλμάνων (υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες) που δεν κέρδισαν χρήματα φεύγοντας απ το Ισλάμ, μόνο την ελευθερία τους, πολλοί απ αυτούς όμως έχασαν τις οικογένειές του, την ηρεμία τους γιατί τους απειλούν, κάποιοι και τις ζωές τους. Αυτούς θα πιστέψω κι όχι έναν απολογητή που αρνείται αποδείξεις.

Παλαιότερα που δεν ήξερα τί είναι η μαντίλα, δεν είχα πρόβλημα, τώρα που ξέρω έχω.
Γιατί για να θεωρείται κάποια αγνή και σεμνή και ναμην δέχεται κακοποίηση πρέπει να καλύπτεται απ την κορυφή ως τα νύχια (Κοράνι 33:59). Γιατί ο φιλέσπλαχνος Αλλάχ σας δεν είπε στους άντρες να μην κακοποιούν τις γυναίκες, αλλά είπε στις γυναίκες να αποκτηνωθούν και να καλύπτονται για να θεωρούνται αγνές και για να μην κακοποιούνται. Πράγμα που φυσικά δεν ισχύει γιατί μια χαρά κακοποιούνται κι όσες είναι καλυμμένες απ τηνκορφή ως τα νύχια.
Η κάλυψη δεν ειναι δικαίωμα είναι θρησκευτική υποχρέωση κι έτσι πρέπει να γινεται

Εικόνα
Και προτού ακούσω μπούρδες περί Ισλαμοφοβίας, αυτά τα λένε οι ωραιοποιητές του Ισλάμ από δω https://islamforgreeks.org/2016/09/29/h ... tou-hijab/

Είσαι ο τελευταίος που θα κρίνει την ποιότητα του φεμινισμού μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”