Διευθυντης στο συγκροτημα κοσκωταAl Bundy έγραψε: 27 Απρ 2019, 07:26 Σαπίλα παντού...
...θα τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου..(εκτός αν είναι κι αυτά λαδωμένα)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κώστας Μπακογιάννης και SIEMENS
- Υδράργυρος
Re: Κώστας Μπακογιάννης και SIEMENS
δεν υπαρχει δεξιος χωρις λαδωμενα παιδια, ειναι προυποθεση.Υδράργυρος έγραψε: 27 Απρ 2019, 22:28Διευθυντης στο συγκροτημα κοσκωταAl Bundy έγραψε: 27 Απρ 2019, 07:26 Σαπίλα παντού...
...θα τρίζουν τα κόκκαλα του Παύλου..(εκτός αν είναι κι αυτά λαδωμένα)
ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΧΙΟΣ - SIEMENS - ΜΕΡΟΣ Β'
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
φιλαρακο ο πολακης καπνιζε σε κλειστο χωρο και νομιζεις οτι θα αλλαξεις την ατζεντα με αυτα τα πταισματα.
τα αρπαζε ο σαμαρας ο μητσοτακης και λοιποι, και τι μ αυτο? εχουμε και πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε.
προτεινω να μπαναριστει ο γαταρος παρακαλω.
ευχαριστω
με εβρισε πολυ ασχημα ο γαταρος (και αλλους εχω μαθει), μπαν λεμε, ειναι φασιστας, ξεφτιλιζει και νδ, μπαν, σας παρακαλω.
πειτε ρε παιδια κατι κι εσεις, ψεμματα δεν ειναι?
πατησιωτη, σουτιενικε, τι παιζει? πολακης? τσεπιτης? αθανασιου? κοκομπλοκο?
μπαν σε ολους μας να ησυχασετε.
να παριστανετε τους σοβαρους ανενοχλητοι. να κανετε καριερα με εθνολαικισμους καραμπαμπισμους και αναλυσεις δημοτικου, εκθεσεις γυμνασιου περι φιλελευθερισμου κλπ.
πειτε κατι ρε παιδια.
εγω λεω να τον μπαναρουμε (στις καρδιες μας)
πειτε ρε παιδια κατι κι εσεις, ψεμματα δεν ειναι?
πατησιωτη, σουτιενικε, τι παιζει? πολακης? τσεπιτης? αθανασιου? κοκομπλοκο?
μπαν σε ολους μας να ησυχασετε.
να παριστανετε τους σοβαρους ανενοχλητοι. να κανετε καριερα με εθνολαικισμους καραμπαμπισμους και αναλυσεις δημοτικου, εκθεσεις γυμνασιου περι φιλελευθερισμου κλπ.
πειτε κατι ρε παιδια.
εγω λεω να τον μπαναρουμε (στις καρδιες μας)
ιγκνορ, ο κυβος (ιγ)κνορ ερριφθει. ιγκνορ και θα παριστανουμε τους τιμιους.
ιγκνορ στον γαταρο και στα βιντεο του. ο φασιμος της πραγματικοτητας δε θα περασει
ιγκνορ στον γαταρο και στα βιντεο του. ο φασιμος της πραγματικοτητας δε θα περασει
ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΧΙΟΣ - SIEMENS - ΜΕΡΟΣ Γ΄
Όσα και να πούμε το συμπαγές μαντρί που δεν τον σιχαίνεται θα του δώσει το χρίσμα του δελφίνου (αυτό είναι η δημαρχία Αθηνών γιά τους γαλάζιους)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ρε για φαντασου να ειχε μεσα συριζαιους αυτο το βιντεο. τι θα γινοταν?
παιδια πειτε τιποτα ρε, πατησιωτης σατανικος πρετεντερης νανδρος αντερ και η παλιοπαρέα.
που χαθηκατε?
σας εχω ενα πιο ωραιο. να μας επιτεθειτε οτι στο βιντεο μιλαει για τον τσιπρα. βριστε φωναχτε διαστρεβλωστε, κοπανηθειτε κατω.
επίσης αυριο ο μαρινακης να ξεφτιλιζει τον τσιπρα σε πρωτοσελιδα για το πρωτοφανες σκανδαλο.
ο χατζηνικολαου ο πορτοσαλτε κι ο μπαμπης να ξελαρυγγιαστουν για τον ηθικο ξεπεσμο του συριζα.
Γιατι όχι? αυτο κανετε μεχρι τωρα. να μια καλη ιδεα.
ειμαι για τρουθ ο πστης..
που χαθηκατε?
σας εχω ενα πιο ωραιο. να μας επιτεθειτε οτι στο βιντεο μιλαει για τον τσιπρα. βριστε φωναχτε διαστρεβλωστε, κοπανηθειτε κατω.
επίσης αυριο ο μαρινακης να ξεφτιλιζει τον τσιπρα σε πρωτοσελιδα για το πρωτοφανες σκανδαλο.
ο χατζηνικολαου ο πορτοσαλτε κι ο μπαμπης να ξελαρυγγιαστουν για τον ηθικο ξεπεσμο του συριζα.
Γιατι όχι? αυτο κανετε μεχρι τωρα. να μια καλη ιδεα.
ειμαι για τρουθ ο πστης..
Κι εδώ θα ήθελα να προσθέσω:Γάταρος έγραψε: 26 Απρ 2019, 12:58 Ο Κώστας Μπακογιάννης, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου γάμου του έκανε ένα παιδί με μια γυναίκα με την οποία διατηρούσαν εξωσυζυγικό δεσμό.
ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΕΡΑΤΟ ΚΙ ΕΞΩΓΑΜΑ
- Υδράργυρος
Μου κάνει εντύπωση που ο γιός της Ντόρας δεν είχε ακούσει ποτέ του για προφυλακτικό και αντισύλληψη. Φαντάσου.
Εμπιστευτείτε τους
Εμπιστευτείτε τους
πατησιωτης που σαι ρε σοβαρε? πες κατι εκ μερους της αγελης, στειλε κανα λιμο τουλαστιχον.
ελα ενας ενα ψεμματακι καινουριο. δεν καθομαστε στη γαλερα παιδια, κουπι
ελα ενας ενα ψεμματακι καινουριο. δεν καθομαστε στη γαλερα παιδια, κουπι
Αφού όλο το μαντρί θα ψήφιζε τυφλά γιά βλαχοδήμαρχο έναν το ίδιο κωλοπαιδαρά γιατί δεν διάλεξε κάποιον άλλον υποψήφιο η ΝΔ ;
Μάλλον γιατί πιστεύει στην αγιότητα της οικογένειας ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
δεκαετιες στο πεηρολ που να μπλεκεις με καινουριους..Μπίστης έγραψε: 30 Απρ 2019, 11:56 Αφού όλο το μαντρί θα ψήφιζε τυφλά γιά βλαχοδήμαρχο έναν το ίδιο κωλοπαιδαρά γιατί δεν διάλεξε κάποιον άλλον υποψήφιο η ΝΔ ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση