Εύγε για την Εικόνα.
Ποτέ δεν είναι αργά να προσκυνήσεις τον Θεόν.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Εννοείται πως όχι. Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καμια σχέση με την ειδωλολατρεία
Να χαίρεσαι που δεν ζεις στους μη ειδωλολάτρες μουσουλμάνους ως γυναίκα, αλλά στην Ορθοδοξία.Ίφιδα έγραψε: 21 Απρ 2019, 22:59Εννοείται πως όχι. Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν καμια σχέση με την ειδωλολατρεία
Δεν ειπα αυτο εγω ομως.
Χαίρομαι δε λες τίποτα
ΣυμφωνούμεΕσθήρ έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:02
Ο χριστιανισμος ετσι οπως εφαρμοζεται απο την εκκλησια και τους παπαδες και τους πιστους αυτου του ειδους,βριθει απο μαγεια και συμφεροντολιγικη/ανταποδοτικη/εγωιστικη/συμφεροντολογικη καθαρα σχεση.Απλα εννοω οτι δεν μας το εφεραν οι τουρκοι αυτο,ασχετα απο το λεξιλογιο βεβαια.
Εσεις που μισητε θα φατε μαλαπερδα.Ο Χριστος δεν διδαξε αυτο.
Τα οποια μια χαρα το παπαδαριο τα εφαρμοζει επι πλερωμης κιολας.

Και στην Σμύρνη, στην Κωνσταντινουπολη,στην Αγκυρα,στην Αττάλεια,στο Σεράγεβο,στην Πρίστινα,στην Αστανα,στο Μπακού,στην Κομοτηνή κτλ να ζούσε σαν γυναίκα θα ζούσε μεταξύ κυρίως μουσουλμάνων και δεν θα είχε μεγάλη διαφορά από την ζωή της στην πόλη που ζει τώρα (σε όποια πόλη της Ελλάδας τελωσπαντων).Ρόλο παίζει η χώρα. Η ζωή στην Τεχεράνη δεν θα είχε διαφορά μεγάλη με την ζωή σε μία χριστιανική πόλη της υποσαχάριας Αφρικής.Δεν φταίει η θρησκεία,φταίει τι επίπεδο της χώρας που ζεί κάποιος. Προσωπικά δεν είμαι ούτε μουσουλμάνος ούτε χριστιανός.Είμαι από ένα Αλεβιτικο υπόβαθρο αλα ξερω να διαχωριζω έναν φανατικο απο την.θρησκεια του.
Σαφως.Δεν ειναι ολα τα μουσουλμανικα κρατη το ιδιο,μαλιστα στην τουρκια ειναι αλλο πραγμα τα βαθη της ανατολης και αλλο η κωνσταντινουπολη.Revolutionaris έγραψε: 21 Απρ 2019, 23:24Και στην Σμύρνη, στην Κωνσταντινουπολη,στην Αγκυρα,στην Αττάλεια,στο Σεράγεβο,στην Πρίστινα,στην Αστανα,στο Μπακού,στην Κομοτηνή κτλ να ζούσε σαν γυναίκα θα ζούσε μεταξύ κυρίως μουσουλμάνων και δεν θα είχε μεγάλη διαφορά από την ζωή της στην πόλη που ζει τώρα (σε όποια πόλη της Ελλάδας τελωσπαντων).