!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
κι από εμένα...
Κράτα γερά και... μη φαντάσου
Κράτα γερά και... μη φαντάσου
Πλούσιος. Πήρα αύξηση 35 ευρώ λόγω ΜΚ13 και 70 ευρώ αναδρομικά.
Κερνάω μια γύρα.
Κερνάω μια γύρα.
- Fata_Morgana
Σημερα είχα φουλ πρεσάρισμα στη δουλειά. Δε ξέρω γιατί αλλά όταν έχω τέτοιες μέρες μετά νιώθω λες και έκανα γενική στο σπίτι. Πιασμένη παντού και ειδικά ώμοι και αυχένα. Και το αποκορύφωμα στο τέλος της μέρας ήταν να πω στη συνάφελφο να μου κάνει πάσα έναν συνεργάτη γιατί έβλεπα δεν τράβαγε το τηλέφωνο και σε μένα θα κατέληγε πάλι, και μου λέει αυτός (που τον έχω και σε πολύ εκτίμηση) είσαι πολύ συγκεντρωτική. Τι να βλέπω τον προ τι να βλέπω εσένα. Και με έβαλε σε σκέψεις.
Άντε βρε, και προϊσταμένη!Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:19 Σημερα είχα φουλ πρεσάρισμα στη δουλειά. Δε ξέρω γιατί αλλά όταν έχω τέτοιες μέρες μετά νιώθω λες και έκανα γενική στο σπίτι. Πιασμένη παντού και ειδικά ώμοι και αυχένα. Και το αποκορύφωμα στο τέλος της μέρας ήταν να πω στη συνάφελφο να μου κάνει πάσα έναν συνεργάτη γιατί έβλεπα δεν τράβαγε το τηλέφωνο και σε μένα θα κατέληγε πάλι, και μου λέει αυτός (που τον έχω και σε πολύ εκτίμηση) είσαι πολύ συγκεντρωτική. Τι να βλέπω τον προ τι να βλέπω εσένα. Και με έβαλε σε σκέψεις.
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Είμαι ήδηAirman68 έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:31Άντε βρε, και προϊσταμένη!Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:19 Σημερα είχα φουλ πρεσάρισμα στη δουλειά. Δε ξέρω γιατί αλλά όταν έχω τέτοιες μέρες μετά νιώθω λες και έκανα γενική στο σπίτι. Πιασμένη παντού και ειδικά ώμοι και αυχένα. Και το αποκορύφωμα στο τέλος της μέρας ήταν να πω στη συνάφελφο να μου κάνει πάσα έναν συνεργάτη γιατί έβλεπα δεν τράβαγε το τηλέφωνο και σε μένα θα κατέληγε πάλι, και μου λέει αυτός (που τον έχω και σε πολύ εκτίμηση) είσαι πολύ συγκεντρωτική. Τι να βλέπω τον προ τι να βλέπω εσένα. Και με έβαλε σε σκέψεις.![]()
Αν τον εκτιμάς να τον ρωτήσεις αν το εννοούσε θετικά ή αρνητικά. Εσύ φυσικά τον ξέρεις καλύτερα και μπορείς να το καταλάβεις από τον τόνο φωνής και το ύφος αλλά συζήτησε το καλού κακού.Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 07:57Είμαι ήδηAirman68 έγραψε: 24 Ιαν 2025, 23:31Άντε βρε, και προϊσταμένη!Fata_Morgana έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:19 Σημερα είχα φουλ πρεσάρισμα στη δουλειά. Δε ξέρω γιατί αλλά όταν έχω τέτοιες μέρες μετά νιώθω λες και έκανα γενική στο σπίτι. Πιασμένη παντού και ειδικά ώμοι και αυχένα. Και το αποκορύφωμα στο τέλος της μέρας ήταν να πω στη συνάφελφο να μου κάνει πάσα έναν συνεργάτη γιατί έβλεπα δεν τράβαγε το τηλέφωνο και σε μένα θα κατέληγε πάλι, και μου λέει αυτός (που τον έχω και σε πολύ εκτίμηση) είσαι πολύ συγκεντρωτική. Τι να βλέπω τον προ τι να βλέπω εσένα. Και με έβαλε σε σκέψεις.![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Δεν το είπε με αρνητική χροιά(νομίζω)και ο ίδιος εμένα ζητάει για τα πιο σύνθετα. Αλλά παρόλα αυτά εμένα με έβαλε σε σκέψεις. Ρώτησα βέβαια τη συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι φουλ, ποιο κομμάτι πιστεύει θα μπορούσα να αναθέσω σε άλλον και μου λέει δε νομίζω ο προ να έχει εμπιστοσύνη σε άλλον. Δηλαδή ότι ξεκινάει από εκεί το θέμα. Εγώ το σκέφτηκα διεξοδικά και αποφάσισα να δώσω σε μια νέα συνάδελφο ένα ας πούμεΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 10:24Αν τον εκτιμάς να τον ρωτήσεις αν το εννοούσε θετικά ή αρνητικά. Εσύ φυσικά τον ξέρεις καλύτερα και μπορείς να το καταλάβεις από τον τόνο φωνής και το ύφος αλλά συζήτησε το καλού κακού.![]()
" εργάκι". Αλλα μέσα μου δε θέλω να το δώσω μη κάνει λάθος και γενικά θέλω εγώ να έχω τον έλεγχο. Και εκεί είναι που έρχομαι σε σκέψη και λέω μήπως είμαι όντως συγκεντρωτική;
Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 17:46Δεν το είπε με αρνητική χροιά(νομίζω)και ο ίδιος εμένα ζητάει για τα πιο σύνθετα. Αλλά παρόλα αυτά εμένα με έβαλε σε σκέψεις. Ρώτησα βέβαια τη συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι φουλ, ποιο κομμάτι πιστεύει θα μπορούσα να αναθέσω σε άλλον και μου λέει δε νομίζω ο προ να έχει εμπιστοσύνη σε άλλον. Δηλαδή ότι ξεκινάει από εκεί το θέμα. Εγώ το σκέφτηκα διεξοδικά και αποφάσισα να δώσω σε μια νέα συνάδελφο ένα ας πούμεΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 10:24Αν τον εκτιμάς να τον ρωτήσεις αν το εννοούσε θετικά ή αρνητικά. Εσύ φυσικά τον ξέρεις καλύτερα και μπορείς να το καταλάβεις από τον τόνο φωνής και το ύφος αλλά συζήτησε το καλού κακού.![]()
" εργάκι". Αλλα μέσα μου δε θέλω να το δώσω μη κάνει λάθος και γενικά θέλω εγώ να έχω τον έλεγχο. Και εκεί είναι που έρχομαι σε σκέψη και λέω μήπως είμαι όντως συγκεντρωτική;
Η γνώμη μου είναι ότι είσαι (απ' ό,τι σε έχω κόψει ως χαρακτήρα). Κατά τα άλλα, τόσο ο συγκεντρωτισμός όσο και ο αποκεντρωτισμός στα εργασιακά έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους. Όπως ακριβώς και στην πολιτική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Ναι μάλλον είμαι και θέλω να περνάνε όλα από τα χέρια μου. Βλακεία μου. Θα δώσω το εργακι στη καινούρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 18:28Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 17:46Δεν το είπε με αρνητική χροιά(νομίζω)και ο ίδιος εμένα ζητάει για τα πιο σύνθετα. Αλλά παρόλα αυτά εμένα με έβαλε σε σκέψεις. Ρώτησα βέβαια τη συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι φουλ, ποιο κομμάτι πιστεύει θα μπορούσα να αναθέσω σε άλλον και μου λέει δε νομίζω ο προ να έχει εμπιστοσύνη σε άλλον. Δηλαδή ότι ξεκινάει από εκεί το θέμα. Εγώ το σκέφτηκα διεξοδικά και αποφάσισα να δώσω σε μια νέα συνάδελφο ένα ας πούμεΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 10:24
Αν τον εκτιμάς να τον ρωτήσεις αν το εννοούσε θετικά ή αρνητικά. Εσύ φυσικά τον ξέρεις καλύτερα και μπορείς να το καταλάβεις από τον τόνο φωνής και το ύφος αλλά συζήτησε το καλού κακού.![]()
Η γνώμη μου είναι ότι είσαι (απ' ό,τι σε έχω κόψει ως χαρακτήρα). Κατά τα άλλα, τόσο ο συγκεντρωτισμός όσο και ο αποκεντρωτισμός στα εργασιακά έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους. Όπως ακριβώς και στην πολιτική.![]()
Βλακεία, δεν είναι. Ειδικώς αν πηγαίνει πακέτο με την ανάληψη της ευθύνης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι επιτυχής εφαρμογή συγκεντρωτισμού ναϊντουφάιβ, δεν παίζει.Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:11Ναι μάλλον είμαι και θέλω να περνάνε όλα από τα χέρια μου. Βλακεία μου. Θα δώσω το εργακι στη καινούρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 18:28Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 17:46
Δεν το είπε με αρνητική χροιά(νομίζω)και ο ίδιος εμένα ζητάει για τα πιο σύνθετα. Αλλά παρόλα αυτά εμένα με έβαλε σε σκέψεις. Ρώτησα βέβαια τη συνάδελφο μου που την εμπιστεύομαι φουλ, ποιο κομμάτι πιστεύει θα μπορούσα να αναθέσω σε άλλον και μου λέει δε νομίζω ο προ να έχει εμπιστοσύνη σε άλλον. Δηλαδή ότι ξεκινάει από εκεί το θέμα. Εγώ το σκέφτηκα διεξοδικά και αποφάσισα να δώσω σε μια νέα συνάδελφο ένα ας πούμε
Η γνώμη μου είναι ότι είσαι (απ' ό,τι σε έχω κόψει ως χαρακτήρα). Κατά τα άλλα, τόσο ο συγκεντρωτισμός όσο και ο αποκεντρωτισμός στα εργασιακά έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους. Όπως ακριβώς και στην πολιτική.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Είναι πακέτο με την ευθύνη αλλά δε γίνεται να συνεχίσει έτσι. Δεν είναι σωστό ούτε για μενα ούτε για τους άλλους. Τώρα μπορεί να είμαι σκληροπυρηνικό μαχίμι όπως με λέει ο προ αλλά ίσως σε λίγο καιρό να τα φτύσω. Και τότε τι θα γίνει; Ίσως να πρέπει να έχω πιο επικουρικό ρόλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:16Βλακεία, δεν είναι. Ειδικώς αν πηγαίνει πακέτο με την ανάληψη της ευθύνης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι επιτυχής εφαρμογή συγκεντρωτισμού ναϊντουφάιβ, δεν παίζει.Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:11Ναι μάλλον είμαι και θέλω να περνάνε όλα από τα χέρια μου. Βλακεία μου. Θα δώσω το εργακι στη καινούρια.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 18:28
9-5 δεν είναι. Το 10-11αρώκι το χτυπάω συνήθως.
Οκ, όλοι οι προ γουστάρουν τα σκληροπυρηνικά μαχίμια. Είναι το καλύτερο τους. Το θέμα είναι να μη δείχνουν την εκτίμηση τους μόνον με γλυκόλογα. Διαφορετικά, προτείνω το αποκεντρωτικό σύστημα, είναι πολυ πιο χαλαρό.Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:26Είναι πακέτο με την ευθύνη αλλά δε γίνεται να συνεχίσει έτσι. Δεν είναι σωστό ούτε για μενα ούτε για τους άλλους. Τώρα μπορεί να είμαι σκληροπυρηνικό μαχίμι όπως με λέει ο προ αλλά ίσως σε λίγο καιρό να τα φτύσω. Και τότε τι θα γίνει; Ίσως να πρέπει να έχω πιο επικουρικό ρόλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:16Βλακεία, δεν είναι. Ειδικώς αν πηγαίνει πακέτο με την ανάληψη της ευθύνης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι επιτυχής εφαρμογή συγκεντρωτισμού ναϊντουφάιβ, δεν παίζει.Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:11
Ναι μάλλον είμαι και θέλω να περνάνε όλα από τα χέρια μου. Βλακεία μου. Θα δώσω το εργακι στη καινούρια.
9-5 δεν είναι. Το 10-11αρώκι το χτυπάω συνήθως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Όχι είμαι πολύ ευχαριστημένη σε όλα τα επίπεδα. Είναι άψογος.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:57Οκ, όλοι οι προ γουστάρουν τα σκληροπυρηνικά μαχίμια. Είναι το καλύτερο τους. Το θέμα είναι να μη δείχνουν την εκτίμηση τους μόνον με γλυκόλογα. Διαφορετικά, προτείνω το αποκεντρωτικό σύστημα, είναι πολυ πιο χαλαρό.Fata_Morgana έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:26Είναι πακέτο με την ευθύνη αλλά δε γίνεται να συνεχίσει έτσι. Δεν είναι σωστό ούτε για μενα ούτε για τους άλλους. Τώρα μπορεί να είμαι σκληροπυρηνικό μαχίμι όπως με λέει ο προ αλλά ίσως σε λίγο καιρό να τα φτύσω. Και τότε τι θα γίνει; Ίσως να πρέπει να έχω πιο επικουρικό ρόλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 19:16
Βλακεία, δεν είναι. Ειδικώς αν πηγαίνει πακέτο με την ανάληψη της ευθύνης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι επιτυχής εφαρμογή συγκεντρωτισμού ναϊντουφάιβ, δεν παίζει.
9-5 δεν είναι. Το 10-11αρώκι το χτυπάω συνήθως.![]()