!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εθνική μπάσκετ
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Εθνική μπάσκετ
είμαι ο μόνος που νομίζω ότι δεν είμαστε χαμένοι από χέρι με τα γερμανα;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Μαδουραίος
Λαβαρο να το κανετε ανυπαρκτοιΠρετεντέρης έγραψε: 02 Αύγ 2024, 23:25 Γιο γιο τους έχουν κάνει τους Γάλλους οι Γερμανοί. Ο Λεσορ ανέκδοτο.
Δεν είστε πολλοίalekhine έγραψε: 03 Αύγ 2024, 09:58 είμαι ο μόνος που νομίζω ότι δεν είμαστε χαμένοι από χέρι με τα γερμανα;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Καλύτερα ν' αποκλειστούμε από τώρα έχοντας πετύχει και μια τιμητική νίκη. Τι να το κάνω να περάσουμε στους 8 και να διασυρθούμε απ' τη σκατόφατσα, τον είρωνα Σρέντερ;alekhine έγραψε: 03 Αύγ 2024, 09:58 είμαι ο μόνος που νομίζω ότι δεν είμαστε χαμένοι από χέρι με τα γερμανα;
Αυτος ο Σρεντερ αν ειχε τριποντο θα εμπαινε στις συζητησεις για goat. Πολυ υποτιμημενος παικτης, ξερει κανταρια μπασκετ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
vantono έγραψε: 03 Αύγ 2024, 01:44 Πάλι η μπασκετική νατσιοναλμανζαφτ που μας κέρασε επικη τσαπου σε εκεινο το γιουρομπασκετ(η μουντομπασκετ ηταν, δεν θυμαμαι)?
Πάλι καλά που περάσαμε παντως, εγω δεν ξερω πως δουλευουν αυτά τα μπασκετικά, νομιζα οτι μετά απο 2η ηττα μενουμε ουσιαστικά απ'οξω.
Το 2005 στον τελικό του Ευρωμπάσκετ ( 78-62) τους φερμάραμε και κάποιοι ελ λαζοντόιτς κλαίγανε για την ήττα της Γερμανίας! Αξία ανεκτίμητη.
Ο Ομπστ παίζει στη Γερμανία; δε τον άκουσα χθες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παιχτούρα είναι αλλά και μέγιστος κωλοπαιδαράς. Ξυπνά τον ρατσισμό μέσα μου.Bazoomba έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:23 Αυτος ο Σρεντερ αν ειχε τριποντο θα εμπαινε στις συζητησεις για goat. Πολυ υποτιμημενος παικτης, ξερει κανταρια μπασκετ.
- Μαδουραίος
Τουβλαδορος σαν τον Τεξανο οικοδομο δηλαδηBazoomba έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:23 Αυτος ο Σρεντερ αν ειχε τριποντο θα εμπαινε στις συζητησεις για goat. Πολυ υποτιμημενος παικτης, ξερει κανταρια μπασκετ.
Ολες οι παικτουρες στα γκαρντς κωλοπαιδα ηταν και ειναι.
Μαηκλ, Κομπε παιζει να χλεπιαζαν τους καφεδες τους στα αποδυτηρια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ο τυπος εκανε ντραηβ με Γκομπερ και Γουεμπι μεσα στην ρακετα και τουε εκανε γιο γιο ,τι συζηταμε τωρα, εσεις χαριζετε πορσε στον κομπαρσο τον Ναν, αυτου θα του εγραφε την Βιανεξ ο ΤραξΜαδουραίος έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:29Τουβλαδορος σαν τον Τεξανο οικοδομο δηλαδηBazoomba έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:23 Αυτος ο Σρεντερ αν ειχε τριποντο θα εμπαινε στις συζητησεις για goat. Πολυ υποτιμημενος παικτης, ξερει κανταρια μπασκετ.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ναιalekhine έγραψε: 03 Αύγ 2024, 09:58 είμαι ο μόνος που νομίζω ότι δεν είμαστε χαμένοι από χέρι με τα γερμανα;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Θυμίζει Ρίβερς.Bazoomba έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:23 Αυτος ο Σρεντερ αν ειχε τριποντο θα εμπαινε στις συζητησεις για goat. Πολυ υποτιμημενος παικτης, ξερει κανταρια μπασκετ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Bazoomba έγραψε: 03 Αύγ 2024, 10:29Ολες οι παικτουρες στα γκαρντς κωλοπαιδα ηταν και ειναι.
Μαηκλ, Κομπε παιζει να χλεπιαζαν τους καφεδες τους στα αποδυτηρια.
Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Σρέντερ

- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Οβερπλεϊ ο Θωμάρας πάνω του και trashtalking του τύπου " δεν μπορείς να με περάσεις" και αλλαγή με Λαρυ με μπουν ίδια και " θα σε κάνω άσπρο από το γαμησι που θα σου ρίξω" . Οι υπόλοιποι ζώνη και εναλλαγή με μαν του μαν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 258 Απαντήσεις
- 7104 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-