!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Menios_mikroulis
Re: Είμαι θετικός
Μην δίνεις σημασία κάνω πρόβα το νέο μου σημα κατατεθέν. Εδώ δεν κόλλαγε απόλυτα αλλά σε φεμιναζιάρικα τόπικ, θα κάνει πάταγο
Thor έγραψε: 11 Φεβ 2022, 14:51Και να μείνει χωρίς γνώμη ο γιατρός;Naida έγραψε: 09 Φεβ 2022, 19:56Γιατί δεν παίρνεις την γνώμη κάποιου γιατρού;Sid Vicious έγραψε: 09 Φεβ 2022, 15:25 Δεν με πολυενθουσιαζει οπως εξελισσεται, δλδ οι δυσπνοιες ειναι δυσκολες, με δυσκολια μετα απο πολυ ωρα κοιμηθηκα χθες,παροτι το οξυγονο δειχνει 96-97 και χωρις πυρετο, ειχα και εναν ψιλοπονο χαμηλα στο πνευμονι οπως μετα απο εντονο τρεξιμο
Ordem e Progresso.
-
Menios_mikroulis
Αριστερούληδες κάνουν τους μεγαλοψυχους και φιλοξενους, εκ του ασφαλους και απο μακρυα. Κλασικά πράγματαCavaliere έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:00Εσύ πήγαινε σε κανά νηπιαγωγείο να μαζεύεις ονοματεπώνυμα, όπως συνηθίζεις.Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2022, 10:57 Έχουμε και στο φαρμακείο διάφορους μαλακες που παρακαλάνε να νοσήσουν και κάνουν χαβαλέ.
Τους αξίζει ένα τριήμερο με οξυγόνο, έτσι για να κοπεί ο χαβαλές.
Και μετά ας βγουν έξω περδικια.![]()
- Otto Weininger
Ένα απλό και ένα ισκεντέρ (τι θυμήθηκα τώρα)Cavaliere έγραψε: 11 Φεβ 2022, 16:54Τελείωσε, να βάλω κεμπάπ;Otto Weininger έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:21Εσύ κόβε γύρο, και άσε τις ξάπλες.Cavaliere έγραψε: 11 Φεβ 2022, 11:00 Εσύ πήγαινε σε κανά νηπιαγωγείο να μαζεύεις ονοματεπώνυμα, όπως συνηθίζεις.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αρχίζω να πιστεύω πως έχω μια γενετική προδιάθεση αντίστασης στην κοβιντ λοίμωξη.
Έχουν κολλήσει όλοι γύρω μου, εγώ κάνω αγκαλίτσες με θετικούς που ξερνοβολανε βήχουν και κλάνουν στα μουτρα μου, αλλά τίποτα.
Έχουν κολλήσει όλοι γύρω μου, εγώ κάνω αγκαλίτσες με θετικούς που ξερνοβολανε βήχουν και κλάνουν στα μουτρα μου, αλλά τίποτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- EKPLIKTIKOS
Κ γω ετσι ήμουνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 17:46 Αρχίζω να πιστεύω πως έχω μια γενετική προδιάθεση αντίστασης στην κοβιντ λοίμωξη.
Spoiler
μέχρι που κόλλησα
- taxalata xalasa
ενδοφλεβια δοκιμασες να δουμε αν κολλας;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 17:46 Αρχίζω να πιστεύω πως έχω μια γενετική προδιάθεση αντίστασης στην κοβιντ λοίμωξη.
για γινε βλαμης με καναν θετικο, να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακκος....
θες να γινουμε βλαμηδες; εχω αγνο παρθενο αιμα με ιο χωρις εμβολιο
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι, αλλά σε μένα όντως ξερνοβολανε και βήχουν στα μουτρα μου. Κυριολεκτικά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2022, 17:56Κ γω ετσι ήμουνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 17:46 Αρχίζω να πιστεύω πως έχω μια γενετική προδιάθεση αντίστασης στην κοβιντ λοίμωξη.
Έχουν κολλήσει όλοι γύρω μου, εγώ κάνω αγκαλίτσες με θετικούς που ξερνοβολανε βήχουν και κλάνουν στα μουτρα μου, αλλά τίποτα.Spoiler
μέχρι που κόλλησα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν ξέρω. Εμένα γύρω μου πέεφτουν κορμιά, οι μισοί συνάδελφοι καραντίνα, κάθε μέρα τεστ, όλα αρνητικά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 17:46 Αρχίζω να πιστεύω πως έχω μια γενετική προδιάθεση αντίστασης στην κοβιντ λοίμωξη.
Ordem e Progresso.
Βίτσιο κι αυτό...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 18:55 Ναι, αλλά σε μένα όντως ξερνοβολανε και βήχουν στα μουτρα μου. Κυριολεκτικά.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Μπορεί να δουλεύει με ασθενείς, ηλικιωμένους, παιδιά με ειδικές ανάγκες... Έτσι είναι.O I έγραψε: 11 Φεβ 2022, 19:08Βίτσιο κι αυτό...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 18:55 Ναι, αλλά σε μένα όντως ξερνοβολανε και βήχουν στα μουτρα μου. Κυριολεκτικά.![]()
.,
Ordem e Progresso.
Ε αν κινδυνεύει να κολλήσει και σε τέτοιους χώρους, τότε τι να πωCavaliere έγραψε: 11 Φεβ 2022, 19:13Μπορεί να δουλεύει με ασθενείς, ηλικιωμένους, παιδιά με ειδικές ανάγκες... Έτσι είναι.O I έγραψε: 11 Φεβ 2022, 19:08Βίτσιο κι αυτό...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 11 Φεβ 2022, 18:55 Ναι, αλλά σε μένα όντως ξερνοβολανε και βήχουν στα μουτρα μου. Κυριολεκτικά.![]()
.,
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Ρε συ, φτερνίζονται και τα φλόκια σε παίρνουν ολόκληρο, και μάσκα να φοράς, μπαίνουν στα μάθια σου. Το έχω πάθει, με παιδάκι.
Ordem e Progresso.
ΘΕΤΙΚΟΣ
Πυρετό, μυαλγια, πονόλαιμος και κυρίως έντονος πονοκέφαλος.
Ξεκίνησε με στομαχικά προβλήματα και όπως μου είχε πει ο doc κολλητός, έτσι ξεκινάει η όμικρον.
DONT CRY FOR ME ΜΟΥΝΑΡΕΣ!
I'LL BE BACK
Πυρετό, μυαλγια, πονόλαιμος και κυρίως έντονος πονοκέφαλος.
Ξεκίνησε με στομαχικά προβλήματα και όπως μου είχε πει ο doc κολλητός, έτσι ξεκινάει η όμικρον.
DONT CRY FOR ME ΜΟΥΝΑΡΕΣ!
I'LL BE BACK
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Προχτές βγήκε θετική η αδερφή μου, πλησιάζει... 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 482 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις