Ναι παιδακι μου...οπως τα λες.Δωσε λιγο υψος τωρα.Σουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
User_601
Re: Επαλήθευση username!
- nik_killthemall
Gherschaagk έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59να 'σαι καλά....![]()
βρες ένα ποστ του, πάτα αναφορά και στην αιτιολογία πάτα την τελευταία επιλογή που είναι για την πιστοποίηση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Dwarven Blacksmith
Λοιπόν βρήκα τη λύση! Πιστοποιημένος καινούριος! Όποιος μαζέψει 5 άτομα που πιστεύουν ότι είναι καινούριος χρήστης, παίρνει την πιστοποίηση.
Κανόνισε να σ'ανοίξω νήμα, ποιός παλιός είσαι. Και να βάλω και πολ μαζί.Εσθήρ έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:01Ναι παιδακι μου...οπως τα λες.Δωσε λιγο υψος τωρα.Σουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.![]()
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Πονεσε η κοιλια μου ρειΣουβλίτσα έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:03Κανόνισε να σ'ανοίξω νήμα, ποιός παλιός είσαι. Και να βάλω και πολ μαζί.Εσθήρ έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:01Ναι παιδακι μου...οπως τα λες.Δωσε λιγο υψος τωρα.Σουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.![]()
![]()
-
User_601
Με απειλεις;Με μαλακιες;Κανόνισε να σ'ανοίξω νήμα: Ποιός παλιός είσαι. Και να βάλω και πολ μαζί.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
μας ανοίγεις δουλειές....Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:03 Λοιπόν βρήκα τη λύση! Πιστοποιημένος καινούριος! Όποιος μαζέψει 5 άτομα που πιστεύουν ότι είναι καινούριος χρήστης, παίρνει την πιστοποίηση.
όχι!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όταν θα στ'ανοίξω, θα μου πεις εσύ τί σε κάνωΕσθήρ έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:04Με απειλεις;Με μαλακιες;Κανόνισε να σ'ανοίξω νήμα: Ποιός παλιός είσαι. Και να βάλω και πολ μαζί.
- Dwarven Blacksmith
Ακόμα δεν έπιασες δουλειά άρχισες τη λούφα.Gherschaagk έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:05μας ανοίγεις δουλειές....Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:03 Λοιπόν βρήκα τη λύση! Πιστοποιημένος καινούριος! Όποιος μαζέψει 5 άτομα που πιστεύουν ότι είναι καινούριος χρήστης, παίρνει την πιστοποίηση.
όχι!
Στο ευρύτερο Δημόσιο ανήκει το πχορουμ;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
στη μεγάλη καρδιά του Σπύρου ανήκει. σώπαινε τώρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:06Ακόμα δεν έπιασες δουλειά άρχισες τη λούφα.Gherschaagk έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:05μας ανοίγεις δουλειές....Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:03 Λοιπόν βρήκα τη λύση! Πιστοποιημένος καινούριος! Όποιος μαζέψει 5 άτομα που πιστεύουν ότι είναι καινούριος χρήστης, παίρνει την πιστοποίηση.
όχι!
Στο ευρύτερο Δημόσιο ανήκει το πχορουμ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Χα χα θεά η μικρήΣουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.
Μικρή ;arvanitis έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:09Χα χα θεά η μικρήΣουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν περασε η ωρα να πας για υπνο εσυ;
εσένα, δεν θυμάμαι, σε είχα ποτέ στους "σ'αγαπώ"?arvanitis έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:09Χα χα θεά η μικρήΣουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.
Σκάσε Άγι
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.Σουβλίτσα έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:14εσένα, δεν θυμάμαι, σε είχα ποτέ στους "σ'αγαπώ"?arvanitis έγραψε: 01 Οκτ 2018, 00:09Χα χα θεά η μικρήΣουβλίτσα έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:59 Εσθήρ, παιδί μου, εφόσον λες οτι δεν γνωρίζεις, έχεις μπει σε χωρο(χρόνο) ιστορικό. Και που είσαι εδώ και συνομιλείς μαζί μας θα έπρεπε να νοιώθεις ευγνωμοσύνη και δέος. Είμεθα οι "παλαιοί", σέβας. Εμένα που με βλέπεις, ολόκληρη υπογραφή είχα φτιάσει για τα 500 τα ποστ. Ήρθες τώρα εσύ με μηδενικό το κοντέρ να μας πεις πώς θα φορουμιαζόμεθα? Σους.
Σκάσε Άγι
δεν πιστεύω σε τιποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, ...... είμαι παντρεμένος.