Καλό μου άντροπο, ασχολήσου με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις και άσε τις επικές παρεμβάσεις ως ψυχολογικό πλασέμπο.
Προστατευτικά, το λέω.
Καλό μου άντροπο, ασχολήσου με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις και άσε τις επικές παρεμβάσεις ως ψυχολογικό πλασέμπο.
Ωφουου μωρέ..Καλά..
έλα ηρέμησεΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:26Καλό μου άντροπο, ασχολήσου με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις και άσε τις επικές παρεμβάσεις.
Προστατευτικά, το λέω.![]()

Όταν το χλαπατσοειδές και ευσυγκίνητο μετακινούμενο είδος σας αποκτήσει το βαθμό ηρεμίας μου, ίσως και να παίξει κάποιος ενδιαφέρων διάλογος.kongrosian έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:34έλα ηρέμησεΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:26Καλό μου άντροπο, ασχολήσου με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις και άσε τις επικές παρεμβάσεις.
![]()
ΓΑΛΗ η πχορουμο-ελιτ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:43Όταν το χλαπατσοειδές και ευσυγκίνητο μετακινούμενο είδος σας αποκτήσει το βαθμό ηρεμίας μου, ίσως και να παίξει κάποιος ενδιαφέρων διάλογος.kongrosian έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:34έλα ηρέμησεΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:26
Καλό μου άντροπο, ασχολήσου με τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζεις και άσε τις επικές παρεμβάσεις.
![]()
Μέχρι τότε θα παίζετε στην πχορουμική πλέμπα, που ενημερώνεται ή δημιουργεί προσωπική άποψη από τέρμα ανώνυμες και ανάρχιδες παπαροπηγές.![]()
Καλό απόγευμα στο είδος και πάντα τέτοια.
Κατά τα φαινόμενα παίζει και σχετική ΑΙ στο πχόρουμ, κανένα πρόβλημα.![]()
κρεμασμα αναποδα στην κορδα με τριχια αναμα σε σωρο απο φασκομηλα απο κατω κ τραμπαλισμος στον καπνο επι μισαωρο να στρωσει χαρακτηραAndromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Και φτάνει μια μέρα που σου λεει:
Μαμά δε μπορώ να μιλήσω άλλο,πάω να πάρω τη ...... να πάμε για καφέ...
Είναι αυτή συμπεριφορά στη μανούλα??????
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
Ανακάλυψε τον έρωταAndromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
κανα μπουτζο θα ριξει κ οταν ξεκαυλωσει θα βαρεθει κ θα παει για αλλεςFata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:04Ανακάλυψε τον έρωταAndromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
![]()
Ε καλά έτσι είναι αυτά. Μη νομίζεις και για την γυναίκα, κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει. Σιγά τον πολυέλαιο.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:11κανα μπουτζο θα ριξει κ οταν ξεκαυλωσει θα βαρεθει κ θα παει για αλλεςFata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:04Ανακάλυψε τον έρωταAndromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
![]()
ακριβως - αλλα γιατι μας ζαλιζεις τα αρχιδια με ερωτες κ καρδουλες ;Fata_Morgana έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:13Ε καλά έτσι είναι αυτά. Μη νομίζεις και για την γυναίκα, κρέας μπαίνει, κρέας βγαίνει. Σιγά τον πολυέλαιο.Αγις έγραψε: 31 Οκτ 2024, 22:11κανα μπουτζο θα ριξει κ οταν ξεκαυλωσει θα βαρεθει κ θα παει για αλλες
ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Οκτ 2024, 16:46 Προσωπικώς πάντως βρίσκω εξόχως δημιουργικούς τους συσχετισμούς των περιανεμικών με τις υπόλοιπες θεματικές ενότητες.
Και ακριβώς γι' αυτό στηρίζω την "αυθεντικότητα" που εκδηλώνεται στα περιανεμικά ως μέτρο σύγκρισης για τα υπόλοιπα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.