ειμαι παντα διαθεσιμοςGoBack έγραψε: 23 Φεβ 2025, 18:57 Εβλεπε ο βιτορια τον αργεντινο γιαννικη να βαζει τον πινεδα δεξι μπακ και λεει γιατι οχι και εγω τον μαντσινι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Superleague 2024-25
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Superleague 2024-25
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Απόλυση τσαρλατάνου Βιτορ. 
Ισχυει οτι αυτος ο φουρταδο που τους ξεπετσιασε ειναι ο ιδιος που τον ειχε ξεχασει ο οδηγος του πουλμαν του παο β;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι σκατά, τιμωρημένη είναι η Τρίπολη; 50 άτομα έχει
3 γκολ απο τον ουραγο και να θελεις να πληρωνεσαι κι ολας για να παιζεις.
Αει γαμηθειτε μουνια. Αει γαμηθειτε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Eθνικοκοινωνιστης
με τους φεικ προπονητες που κουβαλει ο τουρκοβαζελος αυτα θα εχει οσο δεν εχει εθνιDaje έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:36 3 γκολ απο τον ουραγο και να θελεις να πληρωνεσαι κι ολας για να παιζεις.
εσυ περιμενε κατακτηση μιλκο καπ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
CL θελω εγω. Εγω ειμαι PANATHINAIKOS. Το εχασα στον τελικο, το εχασα 2 φορες στον ημιτελικο, που θα παει θα το σηκωσω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:37με τους φεικ προπονητες που κουβαλει ο τουρκοβαζελος αυτα θα εχει οσο δεν εχει εθνιDaje έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:36 3 γκολ απο τον ουραγο και να θελεις να πληρωνεσαι κι ολας για να παιζεις.
Αει γαμηθειτε μουνια. Αει γαμηθειτε.![]()
εσυ περιμενε κατακτηση μιλκο καπ![]()
Το μιλκο καπ τι να το κανω? Για να γελαει ο κοσμος? Ντροπη ειναι το μιλκο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- Eθνικοκοινωνιστης
ειμαι παντα διαθεσιμοςDaje έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:40CL θελω εγω. Εγω ειμαι PANATHINAIKOS. Το εχασα στον τελικο, το εχασα 2 φορες στον ημιτελικο, που θα παει θα το σηκωσω.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:37με τους φεικ προπονητες που κουβαλει ο τουρκοβαζελος αυτα θα εχει οσο δεν εχει εθνιDaje έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:36 3 γκολ απο τον ουραγο και να θελεις να πληρωνεσαι κι ολας για να παιζεις.
Αει γαμηθειτε μουνια. Αει γαμηθειτε.![]()
εσυ περιμενε κατακτηση μιλκο καπ![]()
Το μιλκο καπ τι να το κανω? Για να γελαει ο κοσμος? Ντροπη ειναι το μιλκο.
αφου ερθει πρωτα η κυρια Κιμπερλι βεβαια
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
φαντάζομαι ότι όταν ο μαρινάκης πετούσε μπάλες μέσα δεν θα υπήρχε αυτός ο κανονισμός, ε;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κοταρσκι τον μπαιρνει αγρια τελευταια ε?
- SpAcE_PaNtHeR
Goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal!!! ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ
Ε? Κωθτουλαθ.
Ο Βαγγελας ειναι εξυπνοτερος απο τον Μαντσινι,σε νεκρο χρονο τις κλωτσαγεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 23 Φεβ 2025, 19:46φαντάζομαι ότι όταν ο μαρινάκης πετούσε μπάλες μέσα δεν θα υπήρχε αυτός ο κανονισμός, ε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Προσπαθει να ξεπερασει το Στρακοσα για να παρει και αυτος πανω απο 1εκ συμβολαιο
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Μη το ψάχνετε, έχουμε έναν τελείως άμπαλο και αδιάφορο πρόεδρο που - ενώ έχει ρίξει πολλά λεφτά φέτος - έχει στελεχώσει την ομάδα με άχρηστους τύπου Παπαδημητρίου σε όλα σχεδόν τα επίπεδα (σκάουτινγκ, γυμναστές, προστασία ομάδας, διευθυντές, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο). Το αποτέλεσμα είναι να έχεις ακριβό ρόστερ μεν, αλλά με:
1) παίχτες που δεν κολλάνε μεταξύ τους, πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι ο προπέρσινος πρώτος σκόρερ Ιωαννίδης δεν απειλεί καν διότι δεν τροφοδοτείται σωστά σε αυτό το σύστημα,
2) τρανταχτές ελλείψεις σε κάποιες θέσεις, με έναν Μλαντένοβιτς που τα έχει φτύσει στα αριστερά ολομόναχος, και τους Μαντσίνι και Σεκενφελντ να παίζουν αναγκαστικά γατί δεν έχει ποιον άλλον να βάλει ο προπονητής,
3) αγύμναστους όσους παίχτες δεν έκαναν αλλού προετοιμασία, με αποτέλεσμα στα ματς με τους ψαράδες οι παίχτες σου να είναι πιο αργοί και να χάνουν όλες σχεδόν τις μονομαχίες. Ο μόνος λόγος που αποφύγαμε το μεγαλύτερο κάζο σε 117 χρόνια ιστορίας ήταν η έμπνευση του Μλαντένοβιτς και το ότι οι άλλοι δεν ήξεραν αρκετή μπάλα για να τελειώσουν ευκαιρίες που είχαν στο 1ο ημίχρονο.
Με λίγα λόγια: Αλφζ γμσ πσφ κτλ.
1) παίχτες που δεν κολλάνε μεταξύ τους, πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι ο προπέρσινος πρώτος σκόρερ Ιωαννίδης δεν απειλεί καν διότι δεν τροφοδοτείται σωστά σε αυτό το σύστημα,
2) τρανταχτές ελλείψεις σε κάποιες θέσεις, με έναν Μλαντένοβιτς που τα έχει φτύσει στα αριστερά ολομόναχος, και τους Μαντσίνι και Σεκενφελντ να παίζουν αναγκαστικά γατί δεν έχει ποιον άλλον να βάλει ο προπονητής,
3) αγύμναστους όσους παίχτες δεν έκαναν αλλού προετοιμασία, με αποτέλεσμα στα ματς με τους ψαράδες οι παίχτες σου να είναι πιο αργοί και να χάνουν όλες σχεδόν τις μονομαχίες. Ο μόνος λόγος που αποφύγαμε το μεγαλύτερο κάζο σε 117 χρόνια ιστορίας ήταν η έμπνευση του Μλαντένοβιτς και το ότι οι άλλοι δεν ήξεραν αρκετή μπάλα για να τελειώσουν ευκαιρίες που είχαν στο 1ο ημίχρονο.
Με λίγα λόγια: Αλφζ γμσ πσφ κτλ.
-_-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1137 Απαντήσεις
- 28733 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας