adon99 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 12:56
Οι αντιφα δολοφονουνε
Το κρατος τους καλυπτει
Πάντως από οτι έμαθα η δικαστής σύζυγος του δικηγόρου του "αντιφα" Τουρκαλβανού έχει στοχοποιηθεί 2 φορές από αναρχικές οργανώσεις και έχουν γίνει και επιθέσεις στο σπίτι της. Για αυτό ας αφήσουμε τα αντιφά και ακροδεξιά. Οργανωμένος οπαδός του παοκ ήταν όπως και όλοι οι άλλοι που συμμετείχαν στην επίθεση.
A επειδη "στοχοποιηθηκε" η ανιψια του μπατζανακη του δικηγορου του γειτονα
Δεν εχουν καμια σχεση με την "αντιφασιστικη" θυρα 4 ουτε ειναι αλβανοι αλλα " μακεδονομαχοι"
Βλεπω εισαι ακομα στην φαση της αρνησης
Με την προπαγανδα που εχεις φαει νομιζεις οτι οι " αντιφα" ειναι οι " καλοι"
τεν τεν έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:23
Μαλάκες τι λέτε;
Ακόμα και για το φλωρουμ είναι ηλίθια αυτά που πιστευετε.
Ακροδεξιος ο ένας, αντίφα ο άλλος. Ρε ακόμα και στον υπνο σας πολιτικοποιημενα όνειρα βλέπετε;
Υπάρχει εκεί έξω και ένας άλλος κόσμος που έχει χεσμενα τα πιστευω σας και τις έχθρες σας.
Είναι ενας κοινός δολοφόνος. Τίποτα παραπανω τίποτα λιγότερο.
Μέχρι εδώ συμφωνούμε. Κι εγώ νομίζω ότι όσο ψάχνουμε κομματική ταυτότητα, τόσο θα χαθεί η ουσία.
τεν τεν έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:23
Αντε να ψάξει ο εισαγγελέας, αν μπορεί και θέλει, κάλυψη από τον Ιβάν
Και αυτά πιυ γράφετε για τους συνδέσμους το μόνο που δείχνει είναι άγνοια. Θα κλείσουν οι συνδςσμοι και θα παραχθεί η βία.
Εκεί στον σύνδεσμο ήξεραν ότι αυτός έχει συλληφθεί στο παρελθόν για επεισόδια; Αν ναι, τι έκαναν για αυτό; Και τι κάνει κάθε σύνδεσμος για αυτούς που ξέρει ότι είναι προβληματικοί και αν στραβώσει η φάση μπορεί να δολοφονήσουν; Αν η απάντηση είναι, δεν ενδιαφέρεται ο σύνδεσμος ή δεν μπορεί να κάνει τίποτα, τότε η ανταπάντηση θα είναι να κλείσουν. Η βία προφανώς δεν θα παταχθεί. Η δυνατότητά τους για ομαδικά πεσίματα και χώρους γιάφκες μπορεί να ψαλιδιστεί. Και ίσως κοπεί και η χρηματοδότηση από τις ομάδες με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Αν δεν υπήρχε νεκρός ο σύνδεσμος και οι περισσότεροι οπαδοί θα γλεντουσαν και θα έβγαζαν συνθήματα για το τρέξιμο μέσα στο Χαριλάου.
Τον αυνδεσμο και να τον κλείσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεταφέρεις τους χουλιγκανους στο καφέ " Lemmy " Στη Νεάπολη. Τίποτα λιγότερο. Κλάιν.
Ίσα ίσα που με το μεροκάματο μερικών κεφαλών από τους προεδρους υπάρχει και ένας ελάχιστος έλεγχος πανω στους ουγκανους. Αν κοπεί το χαρτζιλίκι θα είναι εντελώς ανεξέλεγκτοι
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
jason0 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:34
Σιγά μην ζητάνε και λευκό ποινικό μητρώο οι σύνδεσμοι ρε τυπε για να σου πουλησουν μπάφο
Δηλαδή μου λες ότι εκεί πουλάνε μπάφους και σε χαλάει που λέω να τους κλείσουν*. Γιατί; Όσοι είστε φίλαθλοι τι ανάγκη έχετε τους συνδέσμους προκειμένου να απολαύσετε την ομάδας σας;
* Ξέρω ότι η πρόταση είναι υπερβολική για τα μέτρα των δυνατοτήτων της Ελληνικής πολιτείας και κυβέρνησης.
jason0 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:34
Σιγά μην ζητάνε και λευκό ποινικό μητρώο οι σύνδεσμοι ρε τυπε για να σου πουλησουν μπάφο
Δηλαδή μου λες ότι εκεί πουλάνε μπάφους και σε χαλάει που λέω να τους κλείσουν*. Γιατί; Όσοι είστε φίλαθλοι τι ανάγκη έχετε τους συνδέσμους προκειμένου να απολαύσετε την ομάδας σας;
* Ξέρω ότι η πρόταση είναι υπερβολική για τα μέτρα των δυνατοτήτων της Ελληνικής πολιτείας και κυβέρνησης.
Ας τους κλείσουν τι με νοιάζει εμένα, τα τηλέφωνα τα έχω
Εχει κανεις αμφιβολια οτι αν οι δραστες δεν ηταν αλβανοι αντιφασιστες
Αλλα "ακροδεξιοι" θα ειχανε συλλαβει μεχρι και τους γειτονες τους και θα παιζανε σε ολα τα καναλια φωτογραφιες τους?
adon99 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 12:56
Οι αντιφα δολοφονουνε
Το κρατος τους καλυπτει
Πάντως από οτι έμαθα η δικαστής σύζυγος του δικηγόρου του "αντιφα" Τουρκαλβανού έχει στοχοποιηθεί 2 φορές από αναρχικές οργανώσεις και έχουν γίνει και επιθέσεις στο σπίτι της. Για αυτό ας αφήσουμε τα αντιφά και ακροδεξιά. Οργανωμένος οπαδός του παοκ ήταν όπως και όλοι οι άλλοι που συμμετείχαν στην επίθεση.
Δεν εχουν καμια σχεση με την "αντιφασιστικη" θυρα 4 ουτε ειναι αλβανοι αλλα " μακεδονομαχοι"
Δεν είναι όμως αυτοί που ζωγράφισαν το πανώ του 2018 - πριν 4 χρόνια - που έχουν καθαρώς οπαδικά κριτήρια.
Παρατηρώντας το πανώ βλέπω στα δεξιά ένα τυπάκο με κουκούλα και αντιφά σήμα στο στήθος πέρα από τους άλλους με τη σβάστικα και τις στολές.Άρα οι οπαδοί του Άρη από τότε είχαν αντίληψη ότι υπάρχουν και προοδευτικοί τραμπούκοι ανάμεσα στους αντιπάλους τους και τους έβαζαν στο πανώ.
Απλά τώρα που αποκαλύφθηκε ότι το κλιμάκιο που έκανε την επίθεση ήταν αυτής της κατηγορίας τονίζει την ποδοσφαιρική αντιπαλότητα και όχι την πολιτική και αναμένει μήπως και βρεθούν συνένοχοι και από τις άλλες κατηγορίες.
adon99 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:40
Αλλα "ακροδεξιοι" θα ειχανε συλλαβει μεχρι και τους γειτονες τους και θα παιζανε σε ολα τα καναλια φωτογραφιες τους?
τεν τεν έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:36
Τον αυνδεσμο και να τον κλείσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεταφέρεις τους χουλιγκανους στο καφέ " Lemmy " Στη Νεάπολη.
Όταν μαζευτούν όλοι οι πρώην συνδεσμιτες εκεί είναι μια καλή ευκαιρία να τους στοχοποιησεις κ να τους βγάλεις one way ticket για το Άουσβιτς
Arisvilla έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:18
Δεν είναι όμως αυτοί που ζωγράφισαν το πανώ του 2018 - πριν 4 χρόνια - που έχουν καθαρώς οπαδικά κριτήρια.
Παρατηρώντας το πανώ βλέπω στα δεξιά ένα τυπάκο με κουκούλα και αντιφά σήμα στο στήθος πέρα από τους άλλους με τη σβάστικα και τις στολές.Άρα οι οπαδοί του Άρη από τότε είχαν αντίληψη ότι υπάρχουν και προοδευτικοί τραμπούκοι ανάμεσα στους αντιπάλους τους και τους έβαζαν στο πανώ.
Απλά τώρα που αποκαλύφθηκε ότι το κλιμάκιο που έκανε την επίθεση ήταν αυτής της κατηγορίας τονίζει την ποδοσφαιρική αντιπαλότητα και όχι την πολιτική και αναμένει μήπως και βρεθούν συνένοχοι και από τις άλλες κατηγορίες.
Ίσα ίσα που με το μεροκάματο μερικών κεφαλών από τους προεδρους υπάρχει και ένας ελάχιστος έλεγχος πανω στους ουγκανους. Αν κοπεί το χαρτζιλίκι θα είναι εντελώς ανεξέλεγκτοι
Αυτό είναι ένα επιχείρημα. Από ό,τι φαίνεται όμως ο ασκούμενος έλεγχος δεν είναι αρκετός. Τώρα αν μου πεις ότι έτσι έχεις χ θανάτους ενώ θα μπορούσες να έχεις 5χ αν τους είχες χύμα, δεν ξέρω. Υπό την ίδια λογική θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι οι πολιτικοί της Χρυσής Αυγής γιατί αν διαλυθεί το κόμμα, όλοι οι φανατικοί που έχουν μαζέψει θα είναι ανεξέλεγκτοι.
Δεν νομίζω ότι συμφωνώ. Προτιμώ όποιος παρανομεί να τιμωρείται και να αυστηροποιηθούν οι σχετικές ποινές.
adon99 έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:40
Αυτο το πιστευω και εγώ. Αλλά αυτό είναι θέμα δημοσιογραφικό πρωτίστως και δευτερευόντως πολιτικο.
Αλλά δεν μιλάνε για πολιτικο φόνο αλλά για οπαδικό.
Μιλάμε για παοκτση χουλιγκανο που όταν καταφέρει να μετρήσει ως το 10 τον κερνάει όλο το το μαγαζί
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
τεν τεν έγραψε: 05 Φεβ 2022, 13:45
Μιλάμε για παοκτση χουλιγκανο που όταν καταφέρει να μετρήσει ως το 10 τον κερνάει όλο το το μαγαζί
Στην φωτογραφία της αστυνομίας από την προηγούμενη σύλληψη είχε ένα κάπως ιδιαίτερο ντύσιμο. Στολή δουλειάς ίσως; Είναι σίγουρο ότι ταιριάζει στην εικόνα που δίνεις;
Αυτό είναι ένα επιχείρημα.
Επιχείρημα ότι οι πρόεδροι χαρτζιλικωνουν έναν άτακτο στρατό βαζιβαζουκων κ τον έχουν υπό μερικό έλεγχο για να μην αρχίσουν αυτά τα ατομα να πλιατσικολογουν ανεξελεγκτα κ να ξεκοιλιαζουν εγκύους ενώ τώρα απλά κόβουν βόλτες με δρεπανια, υπό την επήρεια ναρκωτικών, κ στοχοποιουν μόνο νεαρούς σε αντίπαλες περιοχές. Seems legit