!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Kauldron έγραψε: 24 Απρ 2023, 12:29
southern έγραψε: 24 Απρ 2023, 04:34
εμένα με υποχρεωσανε να κάνω 3 δόσεις. δεν είπα κουβέντα γιατί όποια πληρώνει δεν σηκώνει αντιρρήσεις.
είμαι βέβαιος ότι θα μου ζητηθεί και 4η δόση. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. νομίζω πως οι 2 δόσεις αρκούν. επίσης με υποχρεώνει να είμαι με μάσκα στο κτίριο.
πίκρα :cry
Ελπίζω να μην είχες και να μην έχεις τουλάχιστον τίποτα παρενέργειες.
όχι αλλά ακούω διαφορά. δυστυχώς το αφεντικό έχει πάντα δίκιο. δεν νομίζω να πεθάνω άμα κολλήσω. χτες πήγα για ποτό στη κάτω γλυφαδα. κανένας πλέον δεν φοράει μάσκες. τίγκα το μπαρ. φοβάμαι τη τέταρτη δόση.
και θέλω να ζήσω σαν άνθρωπος. Η ιστορία του κόβιντ είναι μια δικτατορία σε βάρος της κοινωνικής ζωής των ανθρώπων. ξεχάσαμε τα πάντα. δεν βλέπαμε τους φίλους μας. μεγάλη κατάρα ο κορωνοιος :roll:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Otto Weininger έγραψε: 24 Απρ 2023, 12:38 Ακόμα τα ίδια; Ακόμα;
Ψοφάνε για αυτοεπιβεβαίωση και για δικαιολόγηση των πράξεών τους.

100 χρόνια μετά, τα δισέγγονά τους θα ανοίγουν νήματα "Είχαν δίκιο οι σοφοί παππούδες μας, όλοι οι εμβολιασμένοι πεθάνανε τελικά".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Bic έγραψε: 24 Απρ 2023, 13:35

100 χρόνια μετά, τα δισέγγονά τους θα ανοίγουν νήματα "Είχαν δίκιο οι σοφοί παππούδες μας, όλοι οι εμβολιασμένοι πεθάνανε τελικά".
Είναι φοβερό πως βγαίνουν οι παθογένειες όταν υπάρξει μια κρίση που κλονίζει τις ισορροπίες τους.

Το είδαμε με τα μνημόνια, το είδαμε ξανά με την πανδημία.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

E, ναι, δεν αυξήθηκαν οι ξαφνικίτιδες. Οχι, καθόλου.
Otto Weininger έγραψε: 24 Απρ 2023, 13:40

Είναι φοβερό πως βγαίνουν οι παθογένειες όταν υπάρξει μια κρίση που κλονίζει τις ισορροπίες τους.

Από το NBC είναι το άρθρο.
https://www.yahoo.com/news/theories-pos ... 00663.html
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Kauldron έγραψε: 24 Απρ 2023, 13:49

Από το NBC είναι το άρθρο.
https://www.yahoo.com/news/theories-pos ... 00663.html
Το άρθρο του NBC μιλάει για υποψίες και μόνο. Φαντάζομαι ασχολείσαι με όλα τα φάρμακα/εμβόλια τι μπορεί να σου κάνουν με πιθανότητα <0,1% .

Επίσης όχι, οι ξαφνικιτιδες δεν αυξήθηκαν, σας το απέδειξε την άλλη φορά με 100 πηγές.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Έτερον-εκάτερον, Χελώνε. Που δεν αυξήθηκαν, εκτός κι αν ψάχνεις με το μακαρόνι να τις βρεις σε όλους τους θανάτους, αλλά ας πούμε ότι αυξήθηκαν για να γίνει η κουβέντα.

Το θέμα ποιο είναι λοιπόν; Έκανα εγώ ως μαλάκας την επιλογή μου και πήγα και μπολιάστηκα, έκανες κι εσύ την δική σου ως ψαγμένος και ενημερωμένος και απέρριψες το μπόλι, ΟΚ; Και τελικά, σύμφωνα με τη δική σου λογική, εμένα με πιάσανε κώτσο και θα ψοφήσω όπου να 'ναι (που μπορεί κιόλας, αλλά αποκλείεται από το μπόλι που έκανα πριν 2 χρόνια...), ενώ εσύ φάνηκες έξυπνος και θα ζήσεις ζωή χαρισάμενη και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν.

Οπότε; Γιατί ασχολείσαι ακόμα με το θέμα, και ψάχνεις καθημερινά να βρεις ειδήσεις που να επιβεβαιώνουν την απόφασή σου; Πάει, τέλειωσε αυτό, πάμε γι' άλλα. Είπαμε, εσύ έκανες τη σωστή επιλογή, κι εγώ την λάθος. Σε ποιον προσπαθείς να αποδείξεις ότι είναι έτσι, κι όχι αντίστροφα τα πράγματα;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

το εμβόλιο δεν έχει σχέση τις παθογένειες της αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας που έφεραν το μνημόνιο.
αυτό που έκανε η αφεντικινα μου είναι καταπιεστικο. δεν είναι ωραίο να σε εξαναγκάζουν σε κάτι παρα τη θέληση σου. έκανα δυο δόσεις χωρίς γκρίνια. Υποχρεωθηκα σε τρίτη. πρέπει να κάνω 500;
δεν πιστεύω ότι βλάπτω τους άλλους ανθρώπους για μια προσωπική μου απόφαση. είμαι ο μόνος υπεύθυνος για τις πράξεις που αφορούν την υγεία μου. δεν έχω ιατρικό ιστορικό. καπνίζω λίγο πλέον μόνο ναργιλε. Δεν κινδυνεύω
αντίθετα τα ρεμάλια που ψήφιζαν πασοκ μας χαντακωσαν όλους. ξέρεις τι μεταχείριση είχαν οι συγγενείς σου στο δημοσιο. και τους δώσατε συγχωροχαρτι.
Ο ΣΕ έχει βλάψει την οικογένεια σου όπως όλοι οι παρασιτικοι πασόκοι. όχι εγώ και ο κολντρον :102:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Bic έγραψε: 24 Απρ 2023, 14:19

Έτερον-εκάτερον, Χελώνε. Που δεν αυξήθηκαν, εκτός κι αν ψάχνεις με το μακαρόνι να τις βρεις σε όλους τους θανάτους, αλλά ας πούμε ότι αυξήθηκαν για να γίνει η κουβέντα.

Το θέμα ποιο είναι λοιπόν; Έκανα εγώ ως μαλάκας την επιλογή μου και πήγα και μπολιάστηκα, έκανες κι εσύ την δική σου ως ψαγμένος και ενημερωμένος και απέρριψες το μπόλι, ΟΚ; Και τελικά, σύμφωνα με τη δική σου λογική, εμένα με πιάσανε κώτσο και θα ψοφήσω όπου να 'ναι (που μπορεί κιόλας, αλλά αποκλείεται από το μπόλι που έκανα πριν 2 χρόνια...), ενώ εσύ φάνηκες έξυπνος και θα ζήσεις ζωή χαρισάμενη και εις τους αιώνας των αιώνων, αμήν.

Οπότε; Γιατί ασχολείσαι ακόμα με το θέμα, και ψάχνεις καθημερινά να βρεις ειδήσεις που να επιβεβαιώνουν την απόφασή σου; Πάει, τέλειωσε αυτό, πάμε γι' άλλα. Είπαμε, εσύ έκανες τη σωστή επιλογή, κι εγώ την λάθος. Σε ποιον προσπαθείς να αποδείξεις ότι είναι έτσι, κι όχι αντίστροφα τα πράγματα;
E, μερικοί, όπως λέει εδώ ο σάουδερν, δε το έκαναν από επιλογή. Εσύ που το έκανες έτσι, φυσικά με γειά σου με χαρά σου.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

04-24-2023
«Θεραπευμένοι άνθρωποι επλήγησαν από τα εμβόλιαH Pfizer πλήρωσε γιατρούς»! Νέο ρεπορτάζ, vid.

Εικόνα

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Μάριο Τζορντάνο, παρουσίασε ακόμα ένα ρεπορτάζ σχετικά με τα μυστικά έγγραφα για τα εμβόλια κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου της εκπομπής ‘Fuori dal coro’, που προβλήθηκε στο Rete4!

Το ρεπορτάζ ξεκινά από τον Ιανουάριο του 2022, όταν η κυβέρνηση Ντράγκι επέβαλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 50 ετών και οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Ο δημοσιογράφος δείχνει λοιπόν ένα αποκλειστικό έγγραφο της Ιταλικής Υπηρεσίας Φαρμάκων: “Υπάρχουν αναφορές για ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον εμβολιασμό σε άτομα που έχουν ήδη αναρρώσει από τον κόβιντ”.

Το έγγραφο χρονολογείται από τις 15 Ιανουαρίου 2021! Τότε δηλαδή που ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού, με αρκετούς ανθρώπους να εμβολιάζονται ενώ είχαν ήδη νοσήσει και ισχυρίζονται πως είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η AIFA (ΕΟΦ) γράφει δε στα εσωτερικά της έγγραφα ότι: «Το θέμα είναι σημαντικό».

Μάλιστα στο βίντεο θα δείτε πως η Pfizer φέρεται να χρημάτιζε νοσοκομεία και γιατρούς!

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

https://www.brighteon.com/e893c932-6a89 ... 8250e14c01

https://www.el.gr/ygeia/therapeymenoi-a ... igisan-ap/
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

04-24-2023
Διάσημος γιατρός σοκάρει για τα εμβόλια Covid: Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου τόσο επικίνδυνο «φάρμακο»
Ο Αμερικανός επιστήμονας κάνει λόγο για ψύχωση την οποία αποκαλεί «Αυταπάτη του οφέλους» που έχει ωθήσει πολλούς ανθρώπους να αγνοήσουν εσκεμμένα την επικινδυνότητα των εμβολίων.

Εικόνα

Ο διάσημος στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία καρδιολόγος Aseem Malhotra έχει μετατραπεί από έναν γιατρό – υπέρμαχο των εμβολίων Covid σε μία από τις πιο εξέχουσες φωνές εναντίον τους.

Έχει θέσει πλέον ως στόχο της ζωής του να σταματήσει η χορήγηση των εν λόγω σκευασμάτων. Σε συνέντευξή του στο GBNews, ο Dr. Malhotra εξήγησε από την οπτική του ειδικού γιατί τα εμβόλια Covid δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν χορηγηθεί σε ανθρώπους.

«Σε όλη μου την καριέρα στην ιατρική, σε όλη την ακαδημαϊκή δουλειά που έχω κάνει εξετάζοντας όλους τους διαφορετικούς τομείς της ιατρικής, ειδικά που σχετίζονται με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, δεν έχω δει ποτέ τόσο υψηλά, συντριπτικά επικίνδυνα στοιχεία και τόσο μεγάλη αναποτελεσματικότητα», σημείωσε.

Ψύχωση.
Τα στοιχεία για την επικινδυνότητα των εμβολίων είναι συντριπτικά, σχολιάζει ο ιστότοπος Noqreport, ωστόσο υπάρχουν ακόμα πολίτες που σπεύδουν να λάβουν ενισχυτικές δόσεις. Σύμφωνα με τον Malhotra, αυτό αποδίδεται στην προπαγάνδα και την άγνοια αλλά υπάρχει και ένας άλλος παράγοντας που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Ο Αμερικανός επιστήμονας κάνει λόγο για ψύχωση την οποία αποκαλεί «Αυταπάτη του οφέλους» που έχει ωθήσει πολλούς ανθρώπους να αγνοήσουν εσκεμμένα τα αποδεικτικά στοιχεία κατά του «ασφαλούς και αποτελεσματικού» φαρμάκου για να δικαιολογήσουν τις λανθασμένες τους αποφάσεις.

Συντριπτικά στοιχεία στο δικαστήριο.
«Λιγότεροι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πολλών σκεπτικιστών για τα εμβόλια, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους εμβολιασμούς το τελευταίο διάστημα. Αλλά υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που πρέπει να προσεγγίσουν την αλήθεια, επομένως πρέπει να συνεχίσουμε να την εκφράζουμε με κάθε ευκαιρία», συνέχισε ο Malhotra.

Ο ίδιος έχει δεσμευτεί ότι συντριπτικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν στο δικαστήριο θα αποδείξουν πως τα εν λόγω εμβόλια είναι επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

https://twitter.com/DrAseemMalhotra/sta ... no-farmako

Τα δεδομένα.
Ο Malhotra έχει εξέτασε τα δεδομένα με τον πρόεδρο της Βρετανικής Ιατρικής Ένωσης (BMA). Στο τέλος της συνομιλίας, ο πρόεδρος του BMA σχολίασε:

«Δεν νομίζω ότι κανείς έχει αξιολογήσει τα δεδομένα τόσο καλά όσο εσείς. Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους παίρνουν τις πληροφορίες για το εμβόλιο από το BBC».

Παρά τον μεγάλο αριθμό των ατόμων που έχουν κάνει το εμβόλιο, ο αριθμός των θανάτων συνέχισε να αυξάνεται – τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν περίπου το 80 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων, των νοσηλειών και των θανάτων αφορούσε εμβολιασμένους. Από τον αυξανόμενο αριθμό θανάτων του 2021, πολλοί προήλθαν από καρδιακές παθήσεις, γνωστή παρενέργεια των mRNA εμβολίων.

Τα τεκμήρια 9 μηνών.
Παρά τις προσπάθειες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ να ελαχιστοποιήσουν τα δεδομένα που συλλέγουν οι ίδιες υπηρεσίες μέσω του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου (VAERS), ο αριθμός των ατόμων που νοσούν μόνιμα μένουν ανάπηροι, ή πεθαίνουν από τον εμβολιασμό συνεχίζει να αυξάνεται.

Τα δεδομένα από τις 9 Δεκεμβρίου 2022, δείχνουν 32.828 θανάτους, 61.065 μόνιμες αναπηρίες και 35.828 φλεγμονώδεις αποκρίσεις μυοκαρδίτιδας. Αυτοί οι αριθμοί είναι επίσης πιθανώς χαμηλότεροι από την πραγματική ζημιά που έχει προκληθεί.

Μια εργασία από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια αναφέρει ότι υπήρξαν «146.000 έως 187.000 θάνατοι που σχετίζονται με τα εμβόλια στις ΗΠΑ μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου 2021». Το θέμα των εμβολίων ήταν πάντα αμφιλεγόμενο.

«Μπορεί (πολιτικοί και ΜΜΕ) να έχουν κλείσει τα μάτια τους, αλλά εμείς μπορούμε να τους δούμε και η σιωπή είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ», έγραψε στο Twitter. «Παρακαλώ σταματήστε την κυκλοφορία τους ΤΩΡΑ», σημείωσε.
Μέχρι τον Ιούλιο του 2021, ο Malhotra ήταν υποστηρικτής των εμβολίων τεχνολογίας mRNA για τον COVID-19. Ωστόσο, άρχισε να εξετάζει πιο προσεκτικά τα δεδομένα μετά τον θάνατο του 73χρονου πατέρα του.

Εικόνα

Πρώτα ήταν υποστηρικτής….
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Epoch TV, ο Malhotra σημείωσε ότι η «δεοντολογική ιατρική πρακτική που βασίζεται σε τεκμήρια» θα πρέπει να είναι η προεπιλογή για την ιατρική περίθαλψη, αλλά έπεσε στο περιθώριο με την απελευθέρωση των εμβολίων για τον COVID. Αφού ανέλυσε αναλυτικά τα δεδομένα από τα εμβόλια COVID-19, πιστεύει ότι η αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας είναι «πολύ, πολύ φτωχή» σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εμβόλια. Επιπλέον, οι βολές δεν είναι μόνο αναποτελεσματικές, αλλά «οι βλάβες ήταν άνευ προηγουμένου».

Στις αρχές της πανδημίας, ο Malhotra έλαβε μάλιστα δύο δόσεις του εμβολίου Pfizer και πήγε στο Good Morning Britain για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της διστακτικότητας για τα εμβόλια. Μοιράστηκε τις λίγες πληροφορίες που είχε εκείνη την εποχή, οι οποίες αργότερα έμαθε ότι ήταν λάθος…
https://primenews.press/diasimos-giatro ... no-farmako
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, το σύνολο των αναφορών έχουν διαβιβαστεί στην ευρωπαϊκή βάση (EudraVigilance). Βάσει των ίδιων στοιχείων το σύνολο αναφορών εικαζόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών για το έτος 2022 ανέρχεται σε 1633 ανεπιθύμητες ενέργειες (οι 1.344 σοβαρές) και 63 θάνατοι εκ των οποίων οι 49 αφορούν το εμβόλιο της Pfizer, οι 6 της Moderna, οι 3 της AstraZeneca και οι 5 της Janssen.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %99%ce%91/
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Bic έγραψε: 24 Απρ 2023, 14:19 Οπότε; Γιατί ασχολείσαι ακόμα με το θέμα, και ψάχνεις καθημερινά να βρεις ειδήσεις που να επιβεβαιώνουν την απόφασή σου; Πάει, τέλειωσε αυτό, πάμε γι' άλλα. Είπαμε, εσύ έκανες τη σωστή επιλογή, κι εγώ την λάθος. Σε ποιον προσπαθείς να αποδείξεις ότι είναι έτσι, κι όχι αντίστροφα τα πράγματα;
Για τον ίδιο λόγο που συζητάμε ποιος ψήφισε ΝΑΙ και ποιος ΟΧΙ, ποιος ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές ΝΔ και ποιος ΣΥΡΙΖΑ και γενικά για όποιον λόγο αναλύουμε πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν: επειδή μπορεί να έχουν συνέπειες στο παρόν και στο μέλλον και να σχετίζονται με άλλα πράγματα εκτός από το πολύ συγκεκριμένο που συζητάμε.

Για να δώσω ένα σχετικό παράδειγμα, η Dianna Cowern, γνωστή ως Physics Girl, έχει δηλώσει ότι πάσχει από Dianna Cowern ME/CFS, που κατά δήλωσή της οφείλεται σε μακρά covid, επειδή κόλλησε τον ιό κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Αυτή η δήλωση έγινε 6 μήνες μετά. Στο μεσοδιάστημα δεν φαινόταν να έχει τίποτα ή τουλάχιστον δεν είχε δηλώσει τίποτα τέτοιο. Αυτή η πάθηση είναι γνωστό ότι συνδέεται με κάποια εμβόλια και εν προκειμένω με όλα τα εμβόλια του κορωνοϊού. Εντούτοις και μόνο η υπόνοια ότι μπορεί να έφταιξαν οι δόσεις που έκανε πριν και μετά την covid αντιμετωπίζεται ως ιερόσυλη.

Ακόμη δεν μπορεί κανείς να κάνει συζήτηση σχετικά με το τι συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια, είναι θέμα ταμπού κι αυτό κάνει διαρκή ζημιά στην κοινωνία με πολλούς τρόπους, με πρώτο και χειρότερο την απαξίωση της επιστήμης από το ευρύ κοινό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Bic έγραψε: 24 Απρ 2023, 14:19
Το θέμα ποιο είναι λοιπόν;
Το θέμα είναι πριν απ'όλα τα λεφτά που δώσαμε για τα γαμημένα τους τα ράπιντ τεστς.
Και η υποχρεωτικότητα αυτών,επίσης.

Όπως άλλο θέμα είναι πως ο ίδιος ο "πρωθυπουργός" της χώρας μας αποκάλεσε ψεκασμένους,επίσημα,στην τηλεόραση.
Για άλλους είναι θέμα.
Εγώ λέω τιμή μου και καμάρι μου.Σκέψου ότι εναλλακτικά θα μπορούσα να είμαι το μπάσταρδο ενός τραγουδιάρη της πλάκας.
Χίλιες φορές ψεκ !
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Πολλοί από τους γονείς μας συνεχίζουν να ζουν χάρη στα εμβόλια. Είμαι περισσότερο από ευγνώμων στην επιστήμη.

...
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Libre arbitre έγραψε: 25 Απρ 2023, 08:43 Πολλοί από τους γονείς μας συνεχίζουν να ζουν χάρη στα εμβόλια. Είμαι περισσότερο από ευγνώμων στην επιστήμη.
Εγώ πιστεύω ότι χαλαρότατα πολύ περισσότερος κόσμος πέθανε από τα ψέματα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων παρά σώθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”