taliban έγραψε: 28 Αύγ 2024, 15:04 Ήπια μεσημεριανά τσίπουρα.
Το ξέρω ότι θα το μετανιώσω μετά.
Τέζα τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Με έχει πιάσει μια λιγούρα, γυρίζω γύρω γύρω στην κουζίνα και καταβροχθίζω ότι βρίσκω μπροστά μου...
Yippie Kay Yay
τσιμπανε σαν χανοιFeindflug έγραψε: 28 Αύγ 2024, 14:29 Ξεπατίκωση και στημένο είναι το βίντεο, τύποι. Ψάξτε το γνήσιο με onboard camera και τον οδηγό να συγκινείται πραγματικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα περισσότερα από αυτά τα αυθόρμητα βιντεάκια είναι στημένα. Αλλά σε κάθε περίπτωση, παίζουν και αληθινές τέτοιες φάσεις. Από τέτοια σε αθλητικούς αγώνες και αντίστοιχες δράσεις στο πλαίσιο της ευαισθητοποιημένης προσέγγισης του κάθε "σταρ" άλλο τίποτα.Οπότε, το ζητούμενο δεν είναι η "συγκίνηση" του οδηγού αλλά η χαρά που μπορεί να δείξει κάποιο αμέα. Αυτό έχει πάντα κάποιο στοιχείο αυθορμητισμού, που δεν μπορεί να σκηνοθετηθεί.Feindflug έγραψε: 28 Αύγ 2024, 14:29 Ξεπατίκωση και στημένο είναι το βίντεο, τύποι. Ψάξτε το γνήσιο με onboard camera και τον οδηγό να συγκινείται πραγματικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian
τα καλαμαράκια, ο γαύρος και η μπύρα το μεσημέρι, μου φέρανε κατάθλιψη. βάρυνα πολύ.
Πέρασα κι από την έκθεση του βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως.
Ξεσυνήθισα να είμαι ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Πολλή κίνηση, ομιλίες, μουσικές, αρώματα...
Ένιωσα περίεργα.
Όχι άσχημα. Ούτε όμορφα. Μόνο περίεργα.
Ξεσυνήθισα να είμαι ανάμεσα σε τόσο κόσμο. Πολλή κίνηση, ομιλίες, μουσικές, αρώματα...
Ένιωσα περίεργα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
μάλιστα. κάνα άλλο νέο;aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:53 Πέρασα κι από την έκθεση του βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως.
Ένιωσα περίεργα.
Το μεσημέρι έφαγα ελαφρύ γεύμα.kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:55μάλιστα. κάνα άλλο νέο;aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:53 Πέρασα κι από την έκθεση του βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως.
Ένιωσα περίεργα.
Όχι άσχημα. Ούτε όμορφα. Μόνο περίεργα.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- kongrosian
τι;aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:57Το μεσημέρι έφαγα ελαφρύ γεύμα.kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:55μάλιστα. κάνα άλλο νέο;aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:53 Πέρασα κι από την έκθεση του βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως.
Ένιωσα περίεργα.
Όχι άσχημα. Ούτε όμορφα. Μόνο περίεργα.![]()
![]()