!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Μενδώνη: Με εξαπάτησε ο Λιγνάδης, ο ηθοποιός.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Kauldron έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:19 https://twitter.com/chadabis_geo/status ... e9dce97%2F

Από το 2012 τον είχανε βρεί, και "χάθηκαν τα στοιχεία"...
Σε αυτό να αναφέρεται η ΓΑΛΗ όταν λέει για συγκάλυψη από πιο πριν;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:25 Πάντως αν θεωρεί κάποιος τον λιγναδη παιδεραστή, πρέπει να μιλήσει για τον νόμο περί ηλικίας συναίνεσης, όπου σε όλη την Ευρώπη είναι 14-16. Και βέβαια να πει τι συμβαίνει αν ένας 19χρονος τα έχει με 17χρονη, και του κάνουν μήνυση οι γονείς.
Ώρα να αλλάξουν πολλά περί συναίνεσης, ανηλικότητα κτλ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Lord Brum έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:24
Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:06 Δηλαδή ήξεραν τόσοι άνθρωποι ότι βιάζει παιδιά και δεν μίλαγαν;
όπως ξέρουν όλοι ότι ο βενιζέλος την έπεφτε σε φοιτήτριες και τις εκβίαζε να του κατσουν με αντάλλαγμα να περάσουν το μάθημά του, όπως ήξεραν όλοι ο τσοχατζό την κλέφτης αλλα κανείς δεν τον έλεγε φωναχτά και τόσα άλλα παραδείγματα.
Με μια φράση, πασοκονεοδημοκρατικός μεταπολιτευτικός βόθρος.
:toiletp:
ο κυριος φρουζης που χαθηκε? :102:
Αυτός με τη Νοβάρτης δεν ήταν? Χωμένος και στο κύκλωμα? Τί είναι τούτοι ρε, δεν τους φτάνει που κάνουν μια λαδιά, θέλουν να χωθούν σε όλες? :fp:
Σε αυτό να αναφέρεται η ΓΑΛΗ όταν λέει για συγκάλυψη από πιο πριν;
Λές? Δε πιστεύω να μας απαντήσει τώρα, πήγε να φκιάσει τη φασολάδα της. :g030:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21
Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:06 Δηλαδή ήξεραν τόσοι άνθρωποι ότι βιάζει παιδιά και δεν μίλαγαν;
Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Εντάξει ,ο αντερ είναι ο γνωστός ,η απορία σου είναι πραγματική ;
Δεν γνωρίζεις τί συμβαίνει όταν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία;
Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;
είναι δυνατόν να καταγγείλεις κάποιον για φήμες και κουτσομπολιά που έχεις ακούσει ενώ τα ίδια τα θύματα σιωπούν?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:25 Πάντως αν θεωρεί κάποιος τον λιγναδη παιδεραστή, πρέπει να μιλήσει για τον νόμο περί ηλικίας συναίνεσης, όπου σε όλη την Ευρώπη είναι 14-16. Και βέβαια να πει τι συμβαίνει αν ένας 19χρονος τα έχει με 17χρονη, και του κάνουν μήνυση οι γονείς.
Το ξερεις οτι νομικα εχει διαφορα να τα εχει ενας 19χρονος με 17χρονη καθως ο νομος συγχωρει μεχρι 3 ετη διαφορα (αν θυμαμαι καλα) μεταξυ ανηλικων που εχουν φτασει σε ηλικια συναινεσης.

Τωρα ο 50αρης με την 15χρονη π.χ. ειναι ενα θεμα. Μηνυσιμο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:24
Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:18
Ξέρεις ,αν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία και ο άλλος αθωωθεί,εκτός ότι θα σε μηνύσει για συκοφαντίες κλπ ,θα σου τραβήξει και μια αγωγή στα αστικά δικαστήρια και θα σου πάρει ο,τι έχεις και δεν έχεις + το στίγμα.
Εντάξει ,ο αντερ είναι ο γνωστός ,η απορία σου είναι πραγματική ;
Δεν γνωρίζεις τί συμβαίνει όταν κάνεις μήνυση χωρίς στοιχεία;
Αφησε τις αρχιδιες.Αν ξερεις πας στην αστυνομια και αυτη βρισκει τις αποδειξεις.Ουτε μηνυση κανεις,ουτε τιποτα.
Ξερω οτι ο ταδε βιαζει παιδακια,τον εχω δει,τον εχω ακουσει,μου το εχει πει ο ταδε.
Τοσο απλο ζαιε,τοσο απλο.
καταγγελεία: ξέρω ότι ο ταδε βιάζει 15 χρονα επ' αμοιβή
Απ: θα σε πάω αίμα μέχρι τέλους
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

under έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:26
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:23
Naida έγραψε: 21 Φεβ 2021, 18:21

Ναι καταλαβαίνω τι λες. Αλλά εδώ μιλάμε για παιδιά και βγαίνουν τόσα άτομα και λένε τα ξέραμε. Αφού τα ήξεραν γιατί δεν κατήγγειλαν να διερευνηθεί, δεν θα έβγαιναν στη φόρα;
άλλο "το ξέρω" και άλλο "μπορώ να το αποδείξω στο δικαστήριο"
Αν δεις τον Χ να σκοτωνει τον Ψ δεν πας στην αστυνομια γιατι δεν προλαβες να βγαλεις φωτο ;
Σοβαρευτειτε με τις αρχιδιες.Καταγγελια δεν σημαινει μηνυση.
εσύ ήξερες/είχες ακούσει οτι ο τσχατζόπουλος ήταν κλέφτης? Γιατί δεν πήγες στην αστυνομία?
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:24
Σέρπικο έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:07

Δηλαδή εσύ θα θεωρήσεις λήξαν το θέμα αν απλώς παραιτηθεί η Μενδώνη;

Και απλώς ελπίζω να μην πάρεις ως υπερασπιστική γραμμή για τη Μενδώνη αυτό που λέω, γιατί έχω πήξει με τους υπόλοιπους βλάκες.
Και βέβαια ,όχι.Αλλα ,σε αυτήν την χώρα , κάποιος πρέπει να αναλαμβάνει και την ευθύνη για τα πεπραγμένα του ,ειδικά όταν πρόκειται για τα πρόσωπα που ασκούν εξουσία.Δεν την κατηγορώ για συγκάλυψη ( δεν έχω στοιχεία,δεν το αποκλείω όμως με όλα αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια,προς το παρόν όχι)
Όμως ,καταρχάς ,η παραίτηση της είναι μονόδρομος,απαλλάσσει την κυβέρνηση από βαρίδια,απαλλάσσει τον πρωθυπουργό από το βάρος της αποπομπής,στρέφει την προσοχή εκεί που πραγματικά πρέπει,στο αδίκημα και στο βάθος που υπάρχει και προσθέτει ηθικό πλεονέκτημα στην ΝΔ,σε σχέση με το συριζοανελικο συνονθύλευμα και τις πρακτικές τους.οσοσ αργεί ,τόσο χειρότερα είναι και τόσο πιο πολύ επώδυνη θα είναι η επόμενη κίνηση.
Ναι, ρε συ αλλά για να μην το κουράζουμε ας πούμε, ότι σ' αυτήν τη φάση πρέπει να παραιτηθεί η Μενδώνη και να προχωρήσει ουσιαστικά η έρευνα για τις μκο;

Γιατί για κάποιον μυστήριο λόγο, θεωρώ ότι υπάρχουν μεγιστοτεράστιοι παπάρες που θέλουν μόνον να παραιτηθεί η Μενδώνη χωρίς να προχωρήσουν σε αποκαλύψεις για τις μκο.

Όχι, δεν εννοώ εσένα.
Μαζί μιλάμε.
Η παραίτηση είναι μονόδρομος,η περαιτέρω παραμονή αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη ,στρέφει άλλου το επίκεντρο της προσοχής.
Στόχος είναι ,όχι το αν είναι ένοχος ,για μένα είναι με αυτές τις καταθέσεις,αλλά πόσοι ποιοί εμπλέκονται και πού.
Όλα τα άλλα είναι για να χαίρονται τα κουτσουμπακια και οι βαξεβανηδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέρπικο την 21 Φεβ 2021, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

George_V έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:33
Το ξερεις οτι νομικα εχει διαφορα να τα εχει ενας 19χρονος με 17χρονη καθως ο νομος συγχωρει μεχρι 3 ετη διαφορα (αν θυμαμαι καλα) μεταξυ ανηλικων που εχουν φτασει σε ηλικια συναινεσης.

Συγχωρεί για κάτω από τα 15. Πάνω από τα 15, υπάρχει μόνο η μέριμνα περί θέση εξουσίας του ενήλικου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

όπως ξέρουν όλοι ότι ο βενιζέλος την έπεφτε σε φοιτήτριες και τις εκβίαζε να του κατσουν με αντάλλαγμα να περάσουν το μάθημά του, όπως ήεν εκβίαζε ξεραν όλοι ο τσοχατζό την κλέφτης αλλα κανείς δεν τον έλεγε φωναχτά και τόσα άλλα παραδείγματα.
Εγώ αυτό που έχω ακούσει είναι ότι δεν εκβίαζε απλά βοηθούσε να περάσουν την εξέταση αυτές που ήθελαν να τον βοηθήσουν να τις περάσει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

George_V έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:33

5 χρόνια νομίζω. Και είναι λογικό. Ο 50αρης ή ο 25αρης κτλ. με το 15χρονο φυσικά και είναι θέμα. Βέβαια σε συζήτηση που είχα εδώ σε άλλο θέμα οι περισσότεροι το βρίσκουν φυσιολογικότατο επειδή είναι νόμιμο (ή κάτι τέτοιο). Ήρθε η ώρα νομίζω να μην θεωρείται νόμιμο. Το αντίθετο.

Que Sera, Sera...
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εικόνα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Lord Brum έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:35 εσύ ήξερες/είχες ακούσει οτι ο τσχατζόπουλος ήταν κλέφτης? Γιατί δεν πήγες στην αστυνομία?
Για τον Τζοχατζοπουλο πηγαν καποιοι στις αρχες.Αυτοι λοιπον ειπαν τι ηξεραν και τι δεν ηξεραν.Δεν εκαναν μηνυση οι ιδιοι στον Τσοχατζοπουλο.
Εμεις τα μαθαιναμε ΜΕΤΑ,απο τους δημοσιογραφους.
Εσυ φυσικα μπορεις να ισχυριστεις οτι τα ηξερες απο πριν οπως πχ τωρα ο Παρτσακλακης.
Αν ομως δεν ειχαν βρεθει καποιοι να πανε στις αρχες να πουν αυτα που ξερουν,ο τσοχατζο δεν θα ειχε καμια διωξη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Maspoli έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:39
όπως ξέρουν όλοι ότι ο βενιζέλος την έπεφτε σε φοιτήτριες και τις εκβίαζε να του κατσουν με αντάλλαγμα να περάσουν το μάθημά του, όπως ήεν εκβίαζε ξεραν όλοι ο τσοχατζό την κλέφτης αλλα κανείς δεν τον έλεγε φωναχτά και τόσα άλλα παραδείγματα.
Εγώ αυτό που έχω ακούσει είναι ότι δεν εκβίαζε απλά βοηθούσε να περάσουν την εξέταση αυτές που ήθελαν να τον βοηθήσουν να τις περάσει.
έχουμε διαφορετικές πηγές φαίνεται. Μάλλον ούτε εγώ ξέρω ούτε εσύ ξέρεις, ξέρουμε ότι ακούσαμε, και το σπασμένο τηλέφωνο δεν ειναι επαρκές για να κατηγορήσεις κάποιον. Αν δεν πάνε τα ίδια τα θύματα γιατί να πάει κάποιος τρίτος και να ανακατευτεί?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Lord Brum έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:43
Maspoli έγραψε: 21 Φεβ 2021, 19:39

έχουμε διαφορετικές πηγές φαίνεται. Μάλλον ούτε εγώ ξέρω ούτε εσύ ξέρεις, ξέρουμε ότι ακούσαμε, και το σπασμένο τηλέφωνο δεν ειναι επαρκές για να κατηγορήσεις κάποιον. Αν δεν πάνε τα ίδια τα θύματα γιατί να πάει κάποιος τρίτος και να ανακατευτεί?
Εμ γατί ίσως το θυμα δεν είναι πάντα σε θέση να το κάνει; γιατί πιστεύεις ως τώρα δεν είχε καταγγελθει;

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”