Δεν σε έστειλαν για το τεστ;Στύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:34Χτες μόνο πυρετός ,σήμερα από το μεσημέρι και μετά ελαφριά ζαλάδα, διάρροια κι ελαφριά καταρροή.
Και υπηρετώ και σε σχολείο της Πιερίας.Φυσικά μου είπαν να μην πάω σήμερα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δόξα τω Θεώ αρνητικό. Μόλις τελείωσα τα ταξίδια μου, εκμεταλλεύτηκα το γεγογός πως αν ερχόσουν από το εξωτερικό έκανες το τεστ δωρεάν.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Στύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:34
Χτες μόνο πυρετός ,σήμερα από το μεσημέρι και μετά ελαφριά ζαλάδα, διάρροια κι ελαφριά καταρροή.
Περαστικά!
Υγ: έκλαψα με την επιλογή της λέξης υπηρετώ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πιθανότατα δεν το έχεις -δεν το έχουν όλοι δα- αλλά φυλάξου, καραντίνα λίγο, μέχρι να περάσει. Περαστικά, φίλε.Στύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:34Χτες μόνο πυρετός ,σήμερα από το μεσημέρι και μετά ελαφριά ζαλάδα, διάρροια κι ελαφριά καταρροή.
Ordem e Progresso.
mao mao έγραψε: 08 Σεπ 2020, 22:02 Σήμερα μας είπαν στο γραφείο οτι μια υπάλληλος βρέθηκε θετική στον covid. Είχα επαφή μαζί της την παρασκευή, και τώρα θα κάτσω δυο βδομάδες σπίτι.
Δεν ήταν σωστό να μάθουν όλοι πως πηδιέστε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τον Μάρτη είχαμε μια συνάδελφο που κόλλησε, αλλά έγινε αφού μας έκλεισαν. Αν το πέρασα κι εγώ, δεν ξέρω, είχα για δύο βδομάδες βήχα, τι να πω...
Ordem e Progresso.
Εύχομαι να μην έχεις τίποτα.Στύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:34Χτες μόνο πυρετός ,σήμερα από το μεσημέρι και μετά ελαφριά ζαλάδα, διάρροια κι ελαφριά καταρροή.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Πάλι καλά, αν το είχες περάσει θα το έδειχνε το τεστ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στον κύκλο μου είναι 3 άνθρωποι που το πέρασαν με διάγνωση. Η συνάδερφος με τον άντρα της. Αυτή, με πόνους, δύσπνοια, και βήχα. Αυτός, με συνάχι και κόκκινη μύτη. Και μια συγγενής μας. με όλα τα συμπτώματα μιας κανονικής γρίπης, δύο βδομάδες στο σπίτι άρρωστη.
Ordem e Progresso.
Όχι ακόμα, σε επικοινωνία με γιατρό ,είναι και ΣΚ , αν συνεχίζω να έχω συμπτώματα ,ΝΑΙ.
Άντε!!! Εγώ νόμιζα ότι ανιχνεύεται.
Όλα καλά θα είναι, μην αγχώνεσαιΣτύγιος έγραψε: 11 Σεπ 2020, 20:49Όχι ακόμα, σε επικοινωνία με γιατρό ,είναι και ΣΚ , αν συνεχίζω να έχω συμπτώματα ,ΝΑΙ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανιχνεύεται με τεστ αντισωμάτων (εξέταση αίματος). Οχι με την ανίχνευση του ιού σε επίχρισμα βλενογόνου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello πήγες σε νοσοκομείο; Πόσο σε πήγε η πνευμνονία; Είχες δύσπνοια;
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-