Αυτό βέβαια καθρεφτίζει και τη διαφορά των δύο φύλων. Συχνά τα ζευγάρια, όταν έχουν περάσει κάμποσα χρόνια μαζί, εκείνη παραπονιέται ότι αυτός δεν συζητάει (συντροφικότητα) και εκείνος ότι αυτή δεν ενδιαφέρεται για το σεξ. Με το μεγάλωμα της ηλικίας η κατάσταση επιβαρύνεται για τους λόγους που αναφέρεις.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:55Γιατί, αντίθετα με ότι πιστεύεις, μπορεί να νιώθει τα πάντα για εκείνον, αγάπη, στοργή, φιλία, συντροφικότητα, μπορεί να είναι ο άνθρωπός της, αλλά απλώς να μην έχει απολύτως καμία σεξουαλική διάθεση. Κατανοώ ότι δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, αλλά συμβαίνει. Συχνά.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37 Δε νιώθεις τίποτα για εκείνον. Οπότε γιατί να μη το διαλύσετε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Να σου πω, τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, όχι από ανάγκη αλλά από αγάπη, νομίζω κερδίζουν κάποια στιγμή το προνόμιο της σιωπής, αυτή δηλαδή την τρυφερότητα που δεν χρειάζεται πολλές κουβέντες, την οικειότητα της σιγής.sharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:00Αυτό βέβαια καθρεφτίζει και τη διαφορά των δύο φύλων. Συχνά τα ζευγάρια, όταν έχουν περάσει κάμποσα χρόνια μαζί, εκείνη παραπονιέται ότι αυτός δεν συζητάει (συντροφικότητα) και εκείνος ότι αυτή δεν ενδιαφέρεται για το σεξ. Με το μεγάλωμα της ηλικίας η κατάσταση επιβαρύνεται για τους λόγους που αναφέρεις.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:55Γιατί, αντίθετα με ότι πιστεύεις, μπορεί να νιώθει τα πάντα για εκείνον, αγάπη, στοργή, φιλία, συντροφικότητα, μπορεί να είναι ο άνθρωπός της, αλλά απλώς να μην έχει απολύτως καμία σεξουαλική διάθεση. Κατανοώ ότι δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, αλλά συμβαίνει. Συχνά.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37 Δε νιώθεις τίποτα για εκείνον. Οπότε γιατί να μη το διαλύσετε;
Όσο για την σεξουαλική αδιαφορία, αυτό είναι ένα πρόβλημα κυρίως των γυναικών μιας ηλικίας και πάνω, αλλά οι ξύπνιες γυναίκες αυτής της ηλικίας δεν χαλάνε τον κόσμο για ένα ξενογαμίσι, κατανοούν κι έχουν τον νου τους.
- Fata_Morgana
Κάτσε ρε Ναύτη, η άλλη είναι κομπλέ λειτουργικά, η σχέση τους είναι πολύ καλή και δε θα έχει επιθυμία ποτέ για τον σύντροφο της; δε μου στέκουν.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:44Όχι, παίζει θέμα ορμονολογικό και, κυρίως, εγκεφαλικό.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι; πρέπει να πει άντε ή το διαλύουμε ή θα βρω γκόμενα και μη φέρεις αντίρρηση; δηλαδή πως μπορείς να ξέρεις ότι ο αντρα σου πάει με άλλη και γυρίζει σπίτι να σε πάρει αγκαλιά και να είσαι οκ;Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:27
Αυτά σού εξηγώ αλλά είσαι ακόμα πιτσιρίκα και δεν τα καταλαβαίνεις. Υπάρχουν γυναίκες, κυρίως μετά την εμμηνόπαυση, που παραιτούνται από το σεξ. Δεν θέλουν ρε παιδί μου, πώς να στο πω; Υπάρχουν και άντρες που παραιτούνται, όχι λόγω στυτικής δυσλειτουργίας, δηλαδή μπορούν αλλά δεν θέλουν, αλλά αυτές είναι σπάνιες περιπτώσεις, κάτι βαρεμένοι που ξάφνου τους μιλάει ο τζίζας και γίνονται στηλίτες. Μιλώντας για τις γυναίκες, δεν υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα ή μάλλον υπάρχει, ορμονολογικό, αλλά κυρίως είναι θέμα εγκεφαλικό: δεν έχουν πλέον την παραμικρή ερωτική επιθυμία, ζερό, νούλα, ντιπ. Οπότε αν ο συμβίος εξακολουθεί να έχει σεξουαλικές ορμές τίθεται το δίλημμα: είτε το διαλύουμε είτε σεβόμαστε ο ένας την επιθυμία του άλλου, δηλαδή εσύ να μην κάνεις σεξ κι εγώ να κάνω, και παραμένουμε μαζί, αγαπημένοι και φιλαράκια. Τόσο απλό είναι στην τελική, αλλά πρέπει να φτάσεις σε μια ηλικία για να το καταλάβεις.
Δε νιώθεις τίποτα για εκείνον. Οπότε γιατί να μη το διαλύσετε;
Κατά τα λοιπά, αν είσαι ικανή να αισθανθείς ζήλια, κατά 99% διατηρείς τις σεξουαλικές ορμές σου. Δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση. Το μποτομλάιν είναι πως αν δεν είσαι διαθέσιμη σεξουαλικά έβερ στον σύντροφό σου, κι αυτό όχι γιατί δεν μπορείς αλλά γιατί δεν θες, δεν έχεις δικαίωμα να απαιτήσεις να μονάσει μαζί σού. Θα μου πεις, το διαλύουμε. ΟΚ, καθώς σου είπα είναι κι αυτή μια αντιμετώπιση. Αν όμως δεν θες να το διαλύσετε, θα χρειαστεί να κάνεις τα στραβά μάτια υπό την προϋπόθεση, τό 'παμε κι αυτό, ότι είναι αξιοπρεπής και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.
Έτσι συμβαίνει όμως. Αρκετά συχνά μάλιστα.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:13Κάτσε ρε Ναύτη, η άλλη είναι κομπλέ λειτουργικά, η σχέση τους είναι πολύ καλή και δε θα έχει επιθυμία ποτέ για τον σύντροφο της; δε μου στέκουν.Ναύτης έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:44Όχι, παίζει θέμα ορμονολογικό και, κυρίως, εγκεφαλικό.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37
Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι; πρέπει να πει άντε ή το διαλύουμε ή θα βρω γκόμενα και μη φέρεις αντίρρηση; δηλαδή πως μπορείς να ξέρεις ότι ο αντρα σου πάει με άλλη και γυρίζει σπίτι να σε πάρει αγκαλιά και να είσαι οκ;
Δε νιώθεις τίποτα για εκείνον. Οπότε γιατί να μη το διαλύσετε;
Κατά τα λοιπά, αν είσαι ικανή να αισθανθείς ζήλια, κατά 99% διατηρείς τις σεξουαλικές ορμές σου. Δεν μιλάμε για τέτοια περίπτωση. Το μποτομλάιν είναι πως αν δεν είσαι διαθέσιμη σεξουαλικά έβερ στον σύντροφό σου, κι αυτό όχι γιατί δεν μπορείς αλλά γιατί δεν θες, δεν έχεις δικαίωμα να απαιτήσεις να μονάσει μαζί σού. Θα μου πεις, το διαλύουμε. ΟΚ, καθώς σου είπα είναι κι αυτή μια αντιμετώπιση. Αν όμως δεν θες να το διαλύσετε, θα χρειαστεί να κάνεις τα στραβά μάτια υπό την προϋπόθεση, τό 'παμε κι αυτό, ότι είναι αξιοπρεπής και δεν ξεπέφτει σε γεροντοκαψούρες.
Νομίζω ότι έχει πάρει μια γραμμική σχεδόν ρομαντική προσέγγιση το θέμα, δηλαδή η φάση όπου ο σύντροφος θα έχει τάση για ξενοπήδημα μόνον στην περίπτωση που ο έτερος συμβαλλόμενος δεν συμμετέχει στα συντροφικά καθήκοντα.
Αν συμμετέχει, δεν υπάρχει ούτε ως υπόνοια η επιθυμία για περαιτέρω ασμπέτε.
Αν συμμετέχει, δεν υπάρχει ούτε ως υπόνοια η επιθυμία για περαιτέρω ασμπέτε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Σοβαρά τώρα ; μου λες οτι κάποια δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές και δεν θα έχει ποτέ διάθεση για σεξ με τον άνθρωπο που είναι σύντροφος της, που ξαπλώνουν παρέα, τον ακουμπάει, τον βλέπει γυμνό, την αγγιζει ,τηβ προσεγγίζει για σεξ; δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:55Σοβαρά τώρα; Είναι ερώτηση ενήλικης αυτό;Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37
Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι;![]()
Όχι ρε Νάιδα, δεν λέω αυτό. Λέω ότι κάποια που δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές μπορεί να έχει περισσότερη διάθεση για σεξ με κάποιον που της κάνει περισσότερο κλικ από τον γυμνό σύντροφο της.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:18Σοβαρά τώρα ; μου λες οτι κάποια δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές και δεν θα έχει ποτέ διάθεση για σεξ με τον άνθρωπο που είναι σύντροφος της, που ξαπλώνουν παρέα, τον ακουμπάει, τον βλέπει γυμνό, την αγγιζει ,τηβ προσεγγίζει για σεξ; δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:55Σοβαρά τώρα; Είναι ερώτηση ενήλικης αυτό;Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 13:37
Ε κάτσε ρε αγαπημένε μου, πως γίνεται να μην υπάρχει οργανικό πρόβλημα και να μην έχει επιθυμία για τον σύντροφο; παίζει άλλο θέμα ψυχολογικό. Ε δε πρέπει να εστιάσει εκεί το ζευγάρι;![]()
Δηλαδή αυτό ακριβώς που συμβαίνει και στους άντρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εεεεε οοοχχχιιιιιιιιι μονο τα γουρουνια οι αντρες ξενοπηδανε - αι γυναικαι ειναι πιστες στις σχεσεις τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν πιστεύεις δηλαδή, ότι οι άντρες από τη φύση θέλουν να τεκνοποιήσουν περισσότερες γυναίκες.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:22Όχι ρε Νάιδα, δεν λέω αυτό. Λέω ότι κάποια που δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές μπορεί να έχει περισσότερη διάθεση για σεξ με κάποιον που της κάνει περισσότερο κλικ από τον γυμνό σύντροφο της.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:18Σοβαρά τώρα ; μου λες οτι κάποια δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές και δεν θα έχει ποτέ διάθεση για σεξ με τον άνθρωπο που είναι σύντροφος της, που ξαπλώνουν παρέα, τον ακουμπάει, τον βλέπει γυμνό, την αγγιζει ,τηβ προσεγγίζει για σεξ; δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται αυτό.
- Fata_Morgana
Ναι βρε καμάρι μου δε μιλάμε για τη περίπτωση να την ελκύει κάποιος άλλος και να σεξουαλιζεται με άλλον. Μιλάμε να είναι οκ λειτουργικά, να είναι αγαπημένη με τον σύντροφο της, να τα βρίσκουν μεταξύ τους, να τη προσεγγίζει ερωτικά ο συντροφος της και να μην έχει ποτέ διάθεση για σεξ μαζί του; δε γίνεται απλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:22Όχι ρε Νάιδα, δεν λέω αυτό. Λέω ότι κάποια που δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές μπορεί να έχει περισσότερη διάθεση για σεξ με κάποιον που της κάνει περισσότερο κλικ από τον γυμνό σύντροφο της.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:18Σοβαρά τώρα ; μου λες οτι κάποια δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές και δεν θα έχει ποτέ διάθεση για σεξ με τον άνθρωπο που είναι σύντροφος της, που ξαπλώνουν παρέα, τον ακουμπάει, τον βλέπει γυμνό, την αγγιζει ,τηβ προσεγγίζει για σεξ; δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται αυτό.
ειναι ο κανονας - διαθεση ( καυλοτατη ) για γαμησια εχουν μονο με αλλους μετα απο λιγα χρονιαFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:48Ναι βρε καμάρι μου δε μιλάμε για τη περίπτωση να την ελκύει κάποιος άλλος και να σεξουαλιζεται με άλλον. Μιλάμε να είναι οκ λειτουργικά, να είναι αγαπημένη με τον σύντροφο της, να τα βρίσκουν μεταξύ τους, να τη προσεγγίζει ερωτικά ο συντροφος της και να μην έχει ποτέ διάθεση για σεξ μαζί του; δε γίνεται απλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:22Όχι ρε Νάιδα, δεν λέω αυτό. Λέω ότι κάποια που δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές μπορεί να έχει περισσότερη διάθεση για σεξ με κάποιον που της κάνει περισσότερο κλικ από τον γυμνό σύντροφο της.Fata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 14:18
Σοβαρά τώρα ; μου λες οτι κάποια δεν έχει οργανικό θέμα άρα έχει ορμές και δεν θα έχει ποτέ διάθεση για σεξ με τον άνθρωπο που είναι σύντροφος της, που ξαπλώνουν παρέα, τον ακουμπάει, τον βλέπει γυμνό, την αγγιζει ,τηβ προσεγγίζει για σεξ; δεν μπορώ να αντιληφθώ πως γίνεται αυτό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το διέγραψα
Έχουν το μεγάλο καλό ότι δεν περιμένεις πουθενά, σχεδόν καθόλου. Π.χ. εδώ περίμενα 2 ώρες στα επείγοντα μέσα στους πόνους.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:27σε αυτό που είπες για το Βέλγιο, να σε επιβεβαιώσω λέγοντας ότι φίλος με σπάνια λοίμωξη είδε και έπαθε να πείσει τους Ελβετούς να μην του δώσουν εξιτήριο. Οκ δεν έπαιξαν φακελάκια, οκ μέσα δεν ήταν καταθλιπτικό το δωμάτιο, αλλά αν δεν ήταν άνθρωπος με πολύ πυγμή και ψυχική αντοχή, θα τον κλαίγανεnyxtovios έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:24ΕυχαριστώFata_Morgana έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:20
Η σχέση δεν είναι μόνο το σεξ. Πως το αποσυνδέεις από τη σχέση δυο ανθρώπων ;
Περαστικά και σιδερένιος! Οι πολλές φυτικές ίνες σου δημιούργησαν πρόβλημα ξαφνικά είχες ήδη πχ θεμα κινητικότητας του εντέρου δυσκοιλιότητα κτλ και το χειροτέρεψε η διατροφή;
Είχα ήδη θέμα στο έντερο, δηλαδή ήταν λίγο μπερδεμένα μεταξύ τους σε κάποια σημεία.
Μιλαω για λεπτό έντερο.
Ε έφαγα σαν ηλιθιος 5 κιλά φρούτα και λαχανικά, αρκετά με φλούδες και έγινε αυτό.
Ευτυχώς μάλλον περασε
Αλλά ναι το ότι δεν σε εξετάζουν στο τέλος με αρκετό ενδιαφέρον ισχύει. Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο στους ξένους, αλλά γίνεται. Αυτό το λέμε αρκετοί.
Ισως για αυτο δεν υπαρχει αναμονη.nyxtovios έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 16:20Έχουν το μεγάλο καλό ότι δεν περιμένεις πουθενά, σχεδόν καθόλου. Π.χ. εδώ περίμενα 2 ώρες στα επείγοντα μέσα στους πόνους.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:27σε αυτό που είπες για το Βέλγιο, να σε επιβεβαιώσω λέγοντας ότι φίλος με σπάνια λοίμωξη είδε και έπαθε να πείσει τους Ελβετούς να μην του δώσουν εξιτήριο. Οκ δεν έπαιξαν φακελάκια, οκ μέσα δεν ήταν καταθλιπτικό το δωμάτιο, αλλά αν δεν ήταν άνθρωπος με πολύ πυγμή και ψυχική αντοχή, θα τον κλαίγανεnyxtovios έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:24
Ευχαριστώ
Είχα ήδη θέμα στο έντερο, δηλαδή ήταν λίγο μπερδεμένα μεταξύ τους σε κάποια σημεία.
Μιλαω για λεπτό έντερο.
Ε έφαγα σαν ηλιθιος 5 κιλά φρούτα και λαχανικά, αρκετά με φλούδες και έγινε αυτό.
Ευτυχώς μάλλον περασε
Αλλά ναι το ότι δεν σε εξετάζουν στο τέλος με αρκετό ενδιαφέρον ισχύει. Δεν ξέρω αν γίνεται μόνο στους ξένους, αλλά γίνεται. Αυτό το λέμε αρκετοί.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Το ηλιθιο κεφάλι μου. Ελπίζω να μην το ξεχασωsharp έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 11:12nyxtovios έγραψε: 30 Ιούλ 2024, 10:12 Λοιπόν ευχαριστώ για τις ευχές.
Μάλλον θα ζήσω τελικά.
Και φανταστείτε ότι αυτό το έπαθα επειδή έφαγα σαλάτες και φρούτα με πολλές φλούδες.
Μην τρώτε junk food λένε μετα![]()
Δεν χρειάζεται να σου πω ποιος φταίει γι' αυτά, έτσι; Ξέρεις.
![]()