Αν αισθάνεστε τόσο δυνατός ας κάνει εκλογές. Τι φοβάται;Αλιόσα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:12Για να ρθει ποιος; Ολοι (η αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα) θέλουνε απλώς πολιτικά οφέλη απο την τραγωδία των Τεμπών, από τη μεριά τους ή όλη φασαρία γίνεται για να πάρουνε καμιά ψήφο παραπάνω και να γευθούνε και αυτοί λίγο εξουσία και μάσα.nikos p 2020 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:08Αυτά αλλάζουνΑλιόσα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:05
Πρώτος είναι στις δημοσκοπήσεις γιατί να παραιτηθεί; νομίζεις ίδρωσε το αυτι του;
συνήθως αυτές οι πορείες δεν πετυχαίνουν απολύτως τίποτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
-
nikos p 2020
Re: Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
- Ληστοσυμμορίτης
χαχα, όταν η κορυφή έστριψε από αγίων πάντων για μίκη θεοδωράκη, η ουρά ήταν στο παλιό 424kokkinostimvros έγραψε: 28 Φεβ 2025, 16:36150 χιλιάδες στη ΘεσσαλονίκηSeaHawk έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:30Κανενα προβλημα αν το πει η ΕΛΑΣkokkinostimvros έγραψε: 28 Φεβ 2025, 15:28
Παραλίγο αφεντικό
https://workenter.gr/ektimisi-astynomia ... 000-766867
Την προηγουμενη φορα εβγαλε ανακοινωση
Σημερα ακομη δεν εχει βγαλει νομιζω
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Τον μπροεδρα λες, που δεν μπορει να κανει καλα νορβηγους ψαραδες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:12εχομε κιοφτεδακο μουBazoomba έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:10Συνηθως αυτες οι πορειες πετυχαινουν αν εχουν Μαιντανικη τεχνογνωσια απο πισω, πορτοκαλι χρωμα. Εχουμε κανα κονε με την πρεσβεια;Αλιόσα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:05
Πρώτος είναι στις δημοσκοπήσεις γιατί να παραιτηθεί; νομίζεις ίδρωσε το αυτι του;
συνήθως αυτές οι πορείες δεν πετυχαίνουν απολύτως τίποτα.![]()
Αυτον λες;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ας κάνει ό,τι θέλει ο Κούλης, εγώ δεν θα στηρίξω κανέναν.nikos p 2020 έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:19Αν αισθάνεστε τόσο δυνατός ας κάνει εκλογές. Τι φοβάται;Αλιόσα έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:12Για να ρθει ποιος; Ολοι (η αντιπολίτευση και τα υπόλοιπα κόμματα) θέλουνε απλώς πολιτικά οφέλη απο την τραγωδία των Τεμπών, από τη μεριά τους ή όλη φασαρία γίνεται για να πάρουνε καμιά ψήφο παραπάνω και να γευθούνε και αυτοί λίγο εξουσία και μάσα.
Μεχρι τις 3:30 ντου συγγρου φιξ
Δεν εχω δει εικονες απο μπαχαλα εκτος απο κανα δυο, στα πολλα δεν ειχα εικονα, ξηλωσανε το Συνταγμα ?

Δεν εχω δει εικονες απο μπαχαλα εκτος απο κανα δυο, στα πολλα δεν ειχα εικονα, ξηλωσανε το Συνταγμα ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 28 Φεβ 2025, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Eθνικοκοινωνιστης
οχι,η συνεχεια στις οθονες σαςBazoomba έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:20Τον μπροεδρα λες, που δεν μπορει να κανει καλα νορβηγους ψαραδες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:12εχομε κιοφτεδακο μουBazoomba έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:10
Συνηθως αυτες οι πορειες πετυχαινουν αν εχουν Μαιντανικη τεχνογνωσια απο πισω, πορτοκαλι χρωμα. Εχουμε κανα κονε με την πρεσβεια;![]()
Αυτον λες;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μπουμπού μου, όλως τυχαίως "έκοψες" αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ θερμά για την πρώτη συμμετοχή στο είδος των αφανών μπαζοχυμάτων που εκπροσωπείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:16 Οπότε, κάνε μου τη χάρη ρε Ουτάκο... και κάνε τις αντίστοιχες ερωτήσεις σε όλα τα παρταλοειδή που εκφέρουν ...πολιτικό λόγο χωρίς να λένε καν τι ψήφισαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 28 Φεβ 2025, 17:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόνο που δεν μιλάμε για μια ψήφο εδώ. Διότι κάλλιστα μπορείς να τους έχεις ψηφίσει, αλλά να έχεις διαχωρίσει τη θέση σου σε πλείστα όσα θέματα. Αν διαφωνούσες.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:16Έχω ήδη καταγραφεί ως νουδουλικό επειδή ψήφισα νδ όταν πάτωσε ο τζημ.
Και ως μουνόπανο, επίσης.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη ρε Ουτάκο... και κάνε τις αντίστοιχες ερωτήσεις σε όλα τα παρταλοειδή που εκφέρουν ...πολιτικό λόγο χωρίς να λένε καν τι ψήφισαν.
Ή σοβαρέψου. Όχι για μένα, για το υπόλοιπο πχορουμικό κοινό.![]()
Δυστυχώς, όμως, δεν βλέπω να την διαχωρίζεις. Αντίθετα, τους υπερασπίζεσαι με σθένος, ακόμη κι αν προσπαθείς να το κάνεις με έναν πλάγιο τρόπο, που είναι, εν πολλοίς, αποτυχημένος.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν φταις, αναγκάστηκες, η ζωή σε έφερε όταν σου στέρησε τον πυλώνα Τζημ. Που να το φανταστείς ότι τέτοιο πολιτικό θηρίο θα πάτωνε, κανένας μας δεν το περίμενε, φαινόταν αυτός ο άνθρωπος ότι θα έχει τρομερό μέλλον σαν πολιτικός.
Σαν το μέλλον που είχε ως... αριστούχος απόφοιτος
Μόλις είπαν στον ΣΚΑΪ για την παρουσία οπαδών (ΑΕΚ, Περιστέρι, Πανιώνιος και γαβρου )στην συγκέντρωση
Τώρα το πήραν είδηση!
Τώρα το πήραν είδηση!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Γράφε ό,τι θες, το τελευταίο πράγμα που μ' ενδιαφέρει είναι η κριτική σας.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:24Μόνο που δεν μιλάμε για μια ψήφο εδώ. Διότι κάλλιστα μπορείς να τους έχεις ψηφίσει, αλλά να έχεις διαχωρίσει τη θέση σου σε πλείστα όσα θέματα. Αν διαφωνούσες.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:16Έχω ήδη καταγραφεί ως νουδουλικό επειδή ψήφισα νδ όταν πάτωσε ο τζημ.
Και ως μουνόπανο, επίσης.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη ρε Ουτάκο... και κάνε τις αντίστοιχες ερωτήσεις σε όλα τα παρταλοειδή που εκφέρουν ...πολιτικό λόγο χωρίς να λένε καν τι ψήφισαν.
Ή σοβαρέψου. Όχι για μένα, για το υπόλοιπο πχορουμικό κοινό.![]()
Δυστυχώς, όμως, δεν βλέπω να την διαχωρίζεις. Αντίθετα, τους υπερασπίζεσαι με σθένος, ακόμη κι αν προσπαθείς να το κάνεις με έναν πλάγιο τρόπο, που είναι, εν πολλοίς, αποτυχημένος.
Αν δεν σας ενδιαφέρει και η δική μου, είναι πλήρως αποδεκτό.
Υπάρχουν δεκάδες θηλαστικά, που μπορείτε να κάνετε πιο εποικοδομητικούς διάλογους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εντωμεταξύ σε επαρχιακή πόλη που είμαι εγώ είχε καμιά 30κ. Μιλάμε για ατελείωτο κόσμο που δεν έχει ξαναδεί κανείς.
Και στα ΜΜΕ λένε 100κ στην Αθήνα.
Γελάει ο κόσμος.
Σε λίγο θα πουν ούτε ταξί δε γεμίζανε.
Και στα ΜΜΕ λένε 100κ στην Αθήνα.
Γελάει ο κόσμος.
Σε λίγο θα πουν ούτε ταξί δε γεμίζανε.
Μ' εσένα θα ξανασχοληθώ στο τέλος του επόμενου μήνα.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:25Δεν φταις, αναγκάστηκες, η ζωή σε έφερε όταν σου στέρησε τον πυλώνα Τζημ. Που να το φανταστείς ότι τέτοιο πολιτικό θηρίο θα πάτωνε, κανένας μας δεν το περίμενε, φαινόταν αυτός ο άνθρωπος ότι θα έχει τρομερό μέλλον σαν πολιτικός.
Σαν το μέλλον που είχε ως... αριστούχος απόφοιτος![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κριση ειλικρινειας;ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2025, 17:28 Υπάρχουν δεκάδες θηλαστικά, που μπορείτε να κάνετε πιο εποικοδομητικούς διάλογους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στην συγκεντρωση μνημης για τους νεκρους των Τεμπων οι βαζελοι βριζουν την νεκρη μανα του Αδωνι
https://twitter.com/Obradovic_13/status ... 4882903354
https://twitter.com/Obradovic_13/status ... 4882903354
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 145 Απαντήσεις
- 4182 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας