!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα σε DVD

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Blackdog

Re: Είδα σε DVD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Mel έγραψε: 20 Οκτ 2021, 13:56

Το είδα το Cry Macho αλλα μου φάνηκε στην καλύτερη μέτριο,οπως και το the Mule απο τα τελευταία του ( το Σαλι δεν το χω δει).Γενικά νομίζω οτι η τελευταία πολύ καλή ταινία που έκανε ήταν το Gran Torino.
Ε ναι...Αυτο ειπα και γω αλλα πιο ευγενικα :003: Ειμαι παντως μεγαλος φαν του Ηστγουντ απο μικρο παιδακι, οτι και να βγαλει θα παω να το δω.

Και το Σαλι ψιλομετριο, αντε ενα κλικ πανω. Για το γκραν τορινο μην νομιζεις, να εισαι σιγουρος.

Το Richard Jewell παλι, ειναι καλυτερο και απ το mule και απ το cry macho. Προτεινω να το δεις...
Blackdog

jason0 έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:12
Κάπου 100 χρονών θα ναι ο Κλιντ τι περίμενες
91 ειναι

Δεν το αντεχω να τον βλεπω σαψαλο :102:
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ο Κλιντ, στην ηλικία που η πλειοψηφία των συνομηλίκων του θεωρεί κατόρθωμα να μην τα κάνει πάνω του, φτιάχνει ταινίες. Και καλές ταινίες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Blackdog έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:27
91 ειναι

Έπρεπε να το σταματήσει στο γκραν τορινο
Ήταν ακριβώς λόγω του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή η ταινια που έπρεπε να ναι το αντιο του μεγάλου Κλιντ
Έφυγε καουμποικα
Μαλακία του, αχόρταγος
Blackdog

jason0 έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:30
Blackdog έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:27
91 ειναι

Έπρεπε να το σταματήσει στο γκραν τορινο
Ήταν ακριβώς λόγω του χαρακτήρα του πρωταγωνιστή η ταινια που έπρεπε να ναι το αντιο του μεγάλου Κλιντ
Έφυγε καουμποικα
Μαλακία του, αχόρταγος
Νταξ εχει γυρισει και αποτυχιες στο παρεθον, οπως πχ αυτα με τον χιμπατζη :lol:

Το γκραν τορινο ειναι η τελευταια του μεγαλη ταινια, αλλα και οι μετεπειτα δεν ειναι οτι ειναι σκουπιδια. Απλα δεν ειναι στο υψος των μεγαλων που γυρισε.

Προσφερει ακομα στον xωρο, δεν θα ελεγα οτι ειναι αχορταγος. Στο φιναλε η περιουσια του ειναι στα 375.000.000$
Spoiler
Εμενα με στεναχωρει το οτι γερασε και ερχεται σιγα σιγα η ωρα που δεν θα ειναι πια μαζι μας :a040:
Άβαταρ μέλους
jason0

Ε όλοι έχουν γυρίσει μαλακίες
Το Γκραν Τορίνο λέω θα ήταν η ιδανική τελευταία ταινία του, θα σβήσει αυριο μεθαυριο και η σκηνή με τον αναπτήρα θα ταυτιζόταν με το τέλος του Κλιντ, και στα γεράματα σας γλεντάω
Blackdog

jason0 έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:44 Ε όλοι έχουν γυρίσει μαλακίες
Το Γκραν Τορίνο λέω θα ήταν η ιδανική τελευταία ταινία του, θα σβήσει αυριο μεθαυριο και η σκηνή με τον αναπτήρα θα ταυτιζόταν με το τέλος του Κλιντ, και στα γεράματα σας γλεντάω
Ωραιο θα ηταν

Αλλα τι να σου πω, για μενα ακομα και η τελευταια του ταινια να λεγοταν "χεσιμο με τον κλιντ ηστγουντ" δεν θα μου εκανε διαφορα.

Μια ζωη θα τον θυμαμαι με το ποντσο :8)

Προτιμω αυτον τον Κλιντ παντως, απο το καθολου Κλιντ. Μακαρι να προλαβει να γυρισει και αλλες.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Blackdog έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:25
Mel έγραψε: 20 Οκτ 2021, 13:56

Το είδα το Cry Macho αλλα μου φάνηκε στην καλύτερη μέτριο,οπως και το the Mule απο τα τελευταία του ( το Σαλι δεν το χω δει).Γενικά νομίζω οτι η τελευταία πολύ καλή ταινία που έκανε ήταν το Gran Torino.
Ε ναι...Αυτο ειπα και γω αλλα πιο ευγενικα :003: Ειμαι παντως μεγαλος φαν του Ηστγουντ απο μικρο παιδακι, οτι και να βγαλει θα παω να το δω.

Και το Σαλι ψιλομετριο, αντε ενα κλικ πανω. Για το γκραν τορινο μην νομιζεις, να εισαι σιγουρος.

Το Richard Jewell παλι, ειναι καλυτερο και απ το mule και απ το cry macho. Προτεινω να το δεις...
δεν ξερω τι βλεπουν ολοι στο γκραν τορινο, η ερμηνεια του νεαρου ηταν χειροτερη κι απο ελληνα ηθοποιου σε σειρα του τσαφουλια, εμενα προσωπικα με πεταξε εκτός ταινιας
Blackdog

Μιας και ειπα για το ποντσο...

Ειδα πριν κατι μηνες μετα απο πολλααα χρονια το theatrical version του good bad and the ugly. Eδω και 20 χρονια περιπου δεν κυκλοφορει, υπαρχει μονο το extended

Συμβουλη προς τους νεους...ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΤENDED αν βλεπετε την ταινια πρωτη φορα. Χανει πολυ στην ροη και στην ατμοσφαιρα.
Blackdog

Kotas έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:53

δεν ξερω τι βλεπουν ολοι στο γκραν τορινο, η ερμηνεια του νεαρου ηταν χειροτερη κι απο ελληνα ηθοποιου σε σειρα του τσαφουλια, εμενα προσωπικα με πεταξε εκτός ταινιας
Ε ηταν καπως, αλλα ολο το υπολοιπο γεμιζει το κενο. Βαζω 8/10 στην ταινια και ειμαι και πολυ αυστηρος.
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Blackdog έγραψε: 20 Οκτ 2021, 15:00
Kotas έγραψε: 20 Οκτ 2021, 14:53

Ε ηταν καπως, αλλα ολο το υπολοιπο γεμιζει το κενο. Βαζω 8/10 στην ταινια και ειμαι και πολυ αυστηρος.
θα ξαναδωσω ευκαιρια γιατι πανε πολλα χρονια που την ειδα :p2:

ως κατι καινοτομο θα προτεινω την ταινια Victoria (2015) , γυρισμενη ΟΛΗ μονοπλανο, χωρις σκηνοθετικα τρικ και κρυφες ραφες
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Jack Shephard έγραψε: 20 Οκτ 2021, 13:13 Μεγάλη γιορτή έρχεται στο τέλος του μήνα, προφανώς εννοώ το Halloween, οπότε είδα το ... Halloween (1978), το έχω ξαναδεί, προσωπικά ήθελα να επιβεβαιώσω την αρχική μου εντύπωση ότι δε με είχε ενθουσιάσει τόσο. Την επιβεβαίωσα.

Την είδα όμως back to back με μία ακόμα ταινία τρόμου με αρκετές αναφορές στο Halloween (την ταινία). Quiz: χωρίς να ψάξετε, ποια είναι αυτή η - πολύ καλή - ταινία τρόμου;

Για τους fan του είδους δεν είναι πολύ δύσκολο.
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το κινηματογραφικό στυλ και ρυθμό του Τζων Κάρπεντερ.
Θεωρώ πως είναι το καλλίτερο φιλμ τρόμου όλων των εποχών.

Για την ταινία που αναφέρεις,παλιά παραγωγή εννοείς ή καινούρια (εφόσον έχει αρκετές αναφορές στο Halloween) ; Έτσι στην τύχη θα έλεγα το Παρασκευή και 13 (το πρώτο)
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

BigChiefWahoo έγραψε: 20 Οκτ 2021, 18:43 Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το κινηματογραφικό στυλ και ρυθμό του Τζων Κάρπεντερ.
οκ, δεν αποκλείεται, δε το παίζω και κριτικός κινηματογράφου. Από John Carpenter όμως μου άρεσε πάρα πολύ το The Thing, το οποίο θεωρώ ταινιάρα. Επίσης καλό ήταν και το Escape from New York.

BigChiefWahoo έγραψε: 20 Οκτ 2021, 18:43 Για την ταινία που αναφέρεις,παλιά παραγωγή εννοείς ή καινούρια (εφόσον έχει αρκετές αναφορές στο Halloween) ; Έτσι στην τύχη θα έλεγα το Παρασκευή και 13 (το πρώτο)
Όχι, ας το πάρει το ποτάμι. Είναι το Scream (1996). Το οποίο έχει αναφορές και σε πολλές άλλες ταινίες τρόμου. Πολύ ωραία ταινία, θεωρείται καθαρός τρόμος, προσωπικά όσο την έβλεπα ήταν πολλές οι σκηνές που την θεωρούσα και παρωδία ταινιών τρόμου. Προτείνεται πάντως.
Άβαταρ μέλους
jason0

Πιο πολυ τρομάζεις στην παρωδία το scarry movie παρά στο scream
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Jack Shephard έγραψε: 20 Οκτ 2021, 19:56
BigChiefWahoo έγραψε: 20 Οκτ 2021, 18:43 Μάλλον δεν καταλαβαίνεις το κινηματογραφικό στυλ και ρυθμό του Τζων Κάρπεντερ.
οκ, δεν αποκλείεται, δε το παίζω και κριτικός κινηματογράφου. Από John Carpenter όμως μου άρεσε πάρα πολύ το The Thing, το οποίο θεωρώ ταινιάρα. Επίσης καλό ήταν και το Escape from New York.

BigChiefWahoo έγραψε: 20 Οκτ 2021, 18:43 Για την ταινία που αναφέρεις,παλιά παραγωγή εννοείς ή καινούρια (εφόσον έχει αρκετές αναφορές στο Halloween) ; Έτσι στην τύχη θα έλεγα το Παρασκευή και 13 (το πρώτο)
Όχι, ας το πάρει το ποτάμι. Είναι το Scream (1996). Το οποίο έχει αναφορές και σε πολλές άλλες ταινίες τρόμου. Πολύ ωραία ταινία, θεωρείται καθαρός τρόμος, προσωπικά όσο την έβλεπα ήταν πολλές οι σκηνές που την θεωρούσα και παρωδία ταινιών τρόμου. Προτείνεται πάντως.
Έχει γυρίσει επίσης την τελείως παρεξηγημένη ταινιάρα,They Live,στο τοπ-3 μου όλων των εποχών.
Ακόμη,έχει δώσει στον κινηματογράφο την πιο κατάλληλη μεταφορά διηγήματος (μυθιστορήματος ; :smt017 ) του Στήβεν Κινγκ,to Christine.Άλλη ταινιάρα από 'κει.
Το Prince of Darkness,με τον Alice Cooper σε ρόλο έκπληξη.
Το Assault on Precinct 13,ένα western στο Λος Άντζελες όπως αυτό ήταν στα τέλη του '70 !
Το The Fog,άλλη παρεξηγημένη ταινιάρα τρόμου.Πολύ μπροστά σεναριακά,για μία ακόμη φορά.
Το In the Mouth of Madness,πέρασε και δεν ακούμπησε,πολύ καλτ ταινία τρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις περισσότερες ταινίες του έχει γράψει ο ίδιος τη μουσική,φτάνοντας σήμερα στο σημείο να θεωρείται από τους connoiseurs της anant garde ηλεκτρονικής σκηνής (κυρίως της synth) ως πρωτοπόρος.
Μάλιστα,κάπου στο 2016,είχε παίξει και στην Αθήνα ! σε κάποιο πολυχώρο νομίζω ή σε ένα πολύ γνωστό λαϊβάδικο,κάπου στο Μοσχάτο,δεν θυμάμαι πως το λένε.Τότε μέναμε Γερμανία και είναι το μοναδικό λάιβ που έχω χάσει και με στοιχειώνει πλέον σαν ύπαρξη.
Ο Κάρπεντερ ήταν ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης (και νομίζω παραμένει) στα νιάτα μου και τον να ΜΗΝ τον δω λάιβ,από κοντά,δεν μπορώ να το ξεπεράσω :cry Σίγουρα θα τον είδαν τίποτα "δεύτεροι" και αυτό με τσαντίζει υπερβολικά.Όταν εγώ μετέδιδα το μήνυμα,αυτοί έβλεπαν Τοπ Γκαν :smt013

....................................................
Α,το Scream !
Προσωπικά,το βρίσκω ιδιοφυές.Είναι μία ταινία τρόμου,μέσα σε άλλες ταινίες τρόμου του παρελθόντος.Ένας φόρος τιμής σε αυτές,χωρίς όμως να γίνεται καρικατούρα,αλλά να αποτελεί ένα αυτοτελές κομμάτι στη μυθολογία των ταινιών αυτού του είδους.
Wes Craven δεν είναι ; Ό,τι έχει κάνει ο μακαρίτης (πλέον),είναι μοναδικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”