Δεν νομίζω πως μπορούμε να το σταματήσουμε, προσβάλλοντας ο ένας τον άλλον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τι λέει ο κόσμος στη Ρωσία γι' αυτά; Δεν έχουμε και το ρτ.κομ να μας ενημερώσει ρε γαμ
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
διαβάζουν δημοκρατία και εφσυν. αυτή είναι η κόλασηenaon έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:23πολυ καλό αρκει να χαψουμε το μισό, οποιος χαψει οτι η κόλαση μοιάζει έτσι, φταιει οκ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Άλλη μια ιδέα για να νικήσουμε τον Πούτιλ με #lib_power

- John Brown Gun Club
Εχω καταλαβει πως δεν υπαρχει πια κανενας πολιτικος χωρος που να μην εχει διαυρωθει απο τις ειδικες υπηρεσιες παραπληροφορησης του Κρεμλινου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:08Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ποιοί είναι οι σταλινικοί σήμερα;John Brown Gun Club έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:07
Ε οχι και σταλινικοι αυτοι οι χαμερπεις κωλογλυφτες του ρωσσικου αυτοκρατορικου εθνικισμου. Ο Ιωσηφ θα τους ειχε στειλει να σκαβουν καρβουνο με τα χερια στη Σαχαλινη.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
πολυ φίλος του ΣΕ αυτός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:27 Άλλη μια ιδέα για να νικήσουμε τον Πούτιλ με #lib_power
Πήρε λέει ο αντ1 τα δικαιώματα και θα ξεκινήσει από Δευτέρα να προβάλλει τη σειρά με την οποία έγινε γνωστός..Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2022, 21:31 Ρε σεις άσχετο, αυτός ο Ζελένσκι δε μοιάζει πολύ με τον πρωταγωνιστή εκείνης της κωμικής σειράς που παίζει κάθε μέρα ο ΑΝΤ1;
ας δοκιμάσουμε ανταλάσοντας κοπλιμέντα καταπληκτικέ φορουμίτηvagabondo έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:25 Δεν νομίζω πως μπορούμε να το σταματήσουμε, προσβάλλοντας ο ένας τον άλλον.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντωμεταξύ η Ρωσία πρέπει να είναι από τις τελευταίες χώρες της Ευρώπης που καλλιεργείται ακόμα καπνός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:27 Άλλη μια ιδέα για να νικήσουμε τον Πούτιλ με #lib_power
![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι.
Και ξαναλέω: όταν οι Σοβιετικοί πήγαν να κάνουν βάση στην Κούβα, οι Αμερικάνοι απείλησαν με πυρηνικά, ακολούθησε θερμό επεισόδιο και οι Σοβιετικοί υποχώρησαν.
Τώρα οι Αμερικάνοι θέλουν βάση στην Ουκρανία, οι Ρώσοι απείλησαν, οι Αμερικάνοι δεν υποχώρησαν και γίνεται πόλεμος.
Πες μου, τι επιχείρημα έχεις να πεις προς τους Ρώσους. Πως εκείνο πάει, πέρασε, αλλά τώρα πρέπει να υποχωρήσουν; Ξέρεις πού σε γράφουν, έτσι;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αλιόσα έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:17 Ένα ακόμη Su-34 κι ένα Su-30 καταρρίφθηκαν, μαύρη μέρα για τη ρωσική αεροπορία
"Έχουμε τη βάσιμη υποψία, πως οι Ρώσοι αναγκάζονται να πετούν χαμηλά για να κάνουν χρήση ρουκετών και μη κατευθυνόμενων όπλων, λόγω ευρείας έλλειψης καθοδηγούμενων όπλων αέρος εδάφους"
https://www.ptisidiastima.com/second-su ... n-ukraine/
Πάντως ο Καλεντερίδης αναρωτείτε γιατί οι Ρώσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ακόμα τα ντρόουνς που θα τους επέτρεπαν να μην έχουν καθόλου απώλειες.
Ενδιαφέρων τα όσα λέει γενικά πάντως:
- John Brown Gun Club
λυπαμαι που θα στο πω αυτο, αλλα η κριτικη σου υποστηριξη, για να το θεσω κομψα, θυμιζει λιγο All Lives matter.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:27 Άλλη μια ιδέα για να νικήσουμε τον Πούτιλ με #lib_power
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αλιόσα έγραψε: 05 Μαρ 2022, 22:17 Ένα ακόμη Su-34 κι ένα Su-30 καταρρίφθηκαν, μαύρη μέρα για τη ρωσική αεροπορία
"Έχουμε τη βάσιμη υποψία, πως οι Ρώσοι αναγκάζονται να πετούν χαμηλά για να κάνουν χρήση ρουκετών και μη κατευθυνόμενων όπλων, λόγω ευρείας έλλειψης καθοδηγούμενων όπλων αέρος εδάφους"
https://www.ptisidiastima.com/second-su ... n-ukraine/
Κάποιοι κορόιδευαν τα ληγμένα STINGER από χώρες της Βαλτικής, και τα άχρηστα Strella από τη Γερμανία, αλλά τελικά κάτι πρέπει να γίνεται.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-