!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικά EURO 2024
Re: Προκριματικά EURO 2024
Αυτος δεν ξερει τι σχημα εχει η μπαλα ακου 4-4-2 με Βαγγελαρα και Φωταρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν υπάρχει ούτε Παυλίδης ούτε Γιακουμάκης, μη λέτε βλακείες. Η μόνη επιλογή μετά τον Φωταρα που να μην είναι για τα σκυλιά, είναι ο Δουβικας. Αλλά αυτός δεν πρέπει να ήταν καν στην αποστολή.
Σέντερ φορ ειχε τον Δουβικα να καλεσει
Με ΦΩΤΑΡΑ ΓΑΜΙΑ + Κουρμπέλη ξεκινουσαμε με 2 εύστοχα πέναλτυ.
Γενικώς θέλει κόψιμο αρχιδιων αυτός ο Πογιετ ο μπινες
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ο Ιωαννίδης κορυφή μόνος δεν μπορεί μωρε
Εκανε λαθη ο Πογιετ, αλλά να λεμε την αληθεια, ομαδα χωρις σοβαρα χαφ δεν παει πουθενα...
Winter is coming
Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να βαράμε και πέναλτι.
Ξεκολλάτε λίγο με τον Πογιετ πάρα τα λάθη του μια χαρά δουλειά έκανε. Πριν έρθει ούτε το Κόσοβο δεν μπορούσαμε να νικήσουμε και φτάσαμε μια ανάσα από το να προκριθούμε στο Euro.
Ας τον κρατήσουμε μέχρι το Μουντιάλ του 26 και βλέπουμε μετά.
Ξεκολλάτε λίγο με τον Πογιετ πάρα τα λάθη του μια χαρά δουλειά έκανε. Πριν έρθει ούτε το Κόσοβο δεν μπορούσαμε να νικήσουμε και φτάσαμε μια ανάσα από το να προκριθούμε στο Euro.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ναι μια χαρα δουλεια νικησε καζακσταν αποκλειστηκε απο γεωργια
θριαμβος
θριαμβος
Με Άγγελο Αναστασιάδη,περνούσαμε?
Ασ'το. Για να λέω εγώ μαλάκα και κόπανο εναν Ουρουγουανό παει να πει οτι εχει σπασει το κοντέρ της μαλακίας ο τύπος.zteo έγραψε: 26 Μαρ 2024, 22:35 Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να βαράμε και πέναλτι.
Και μονο που πηγε πεναλτι κ παραταση ειχε ηδη αποτυχει ο πογιετ
Δεν γινεται να μην εχεις κανει ευκαιριες περα απο 1 δοκαρι στην παραταση
Δεν γινεται να μην εχεις κανει ευκαιριες περα απο 1 δοκαρι στην παραταση
Η εθνική θέλει προπονητή Φατίχ Τεριμ,Μπιελσα,τέτοιους,όχι άλλους φλώρους,πήγαν να τρυπήσουν τον Πογετ οι παπασταθομανωλαδες τότε και ευτυχώς δεν κατάφεραν να τον φάνε,όμως η ζημιά είχε γίνει.
Η προσέγγιση του παιχνιδιού ήταν προβληματική από την αρχή,σαν χεσμενοι,χωρίς κάποιο πλάνο για νίκη,ανούσια κατοχή,ανεκμετάλλευτα κόρνερ,σκατα αλλαγές,χαλια πεναλτυ,δεν βγάζεις Φώτη, Κουρμπελη και ας είναι πτωμα,μπακασετας τρισαθλιος,ρότα γελοίος,μανταλος ανύπαρκτος,Τσιμικας εμετικός,δλδ όλη η ομάδα ήταν πουθεναδες.
Πρέπει να πάρει μπούλο μόνο αν έρθει τοπ όνομα.
Η προσέγγιση του παιχνιδιού ήταν προβληματική από την αρχή,σαν χεσμενοι,χωρίς κάποιο πλάνο για νίκη,ανούσια κατοχή,ανεκμετάλλευτα κόρνερ,σκατα αλλαγές,χαλια πεναλτυ,δεν βγάζεις Φώτη, Κουρμπελη και ας είναι πτωμα,μπακασετας τρισαθλιος,ρότα γελοίος,μανταλος ανύπαρκτος,Τσιμικας εμετικός,δλδ όλη η ομάδα ήταν πουθεναδες.
Πρέπει να πάρει μπούλο μόνο αν έρθει τοπ όνομα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πρεπει να φερουν εναν προπονητη που χει κανει πρωταθλητισμο.
αμα θελουν καλο κλιμα οι παιχτες μας ενα δεκαημερο που μαζευονται να πανε στην Ρόδο ή στην Ιεραπετρα,που χουν εξαιρετικο κλιμα
αμα θελουν καλο κλιμα οι παιχτες μας ενα δεκαημερο που μαζευονται να πανε στην Ρόδο ή στην Ιεραπετρα,που χουν εξαιρετικο κλιμα
Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουμε τι ποδόσφαιρο παίζουμε. Δεν είχαμε δεν έχουμε και δεν θα έχουμε παίκτες να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής και κυριαρχίας. Μια σκληροτραχηλη ομάδα είμαστε που προσπαθεί να στηριχθεί σε πνευμονία,ταχύτητα και σε αντεπιθεσεις.
Γιαυτό δεν μας βγαίνουν παιχνίδια σαν το σημερινό. Απλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε παιχνίδια στα πέναλτι.
Γιαυτό δεν μας βγαίνουν παιχνίδια σαν το σημερινό. Απλά κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε παιχνίδια στα πέναλτι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 645 Προβολές
-