Τι να το κάνεις το link; Αφού και στα link που σου έφερα γιά το δήθεν 30% των ναρκωμανών του Ιράν αφ'ενός μεν δεν απαντάς, αφ'ετέρου δε επιμένεις στα νούμερά σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στο Ιράν αρχισαν να ξυπνάνε από τον μεσαίωνα που τους έριξε το παπαδαριό
Re: Στο Ιράν αρχισαν να ξυπνάνε από τον μεσαίωνα που τους έριξε το παπαδαριό
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Θα απαντησω (δεν σε εχω σε πρωτη προτεραιοτητα, προηγουνται αλλοι) αρκει να απαντησεις κι εσυ σε οσα μου χρωστας απο την αρχη του νηματος.
.
- hellegennes
Θεωρείς δηλαδή ότι είναι νούμερα που φαντάστηκα ή ό,τι ως πηγή έχω το mega;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:22Θεωρείς δηλαδή ότι είναι νούμερα που φαντάστηκα ή ό,τι ως πηγή έχω το mega;
Θελω να δω τις χρονιες και το φορεα της μελετης.
.
- hellegennes
Be my guest. Ψάξε να βρεις νούμερα που να είναι διαφορετικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μα γιατι ειναι τοσο δυσκολο το λινκ;
.
.
ω ναι ? για τι χρονιες μιλαμε και για ποιες συγκεκριμενες χωρες. Εχουμε πτωση βιοτικου επιπεδου πχ στη Σκανδιναβια τα τελευταια 30 χρονια (* δε βαζω τα 3-4 τελευταια, οι συνθηκες ειναι ιδιαιτερες για ολο τον κοσμο) ? Παιζει κανα γραφημα να δουμε την "σημαντικη πτωση" η' ετσι λεμε.Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:17Navis έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:01 Δυση ειναι οι βυζιτες στο Λας Βεγκας ή τα ναρκωτικα και οχι οι δεκαδες χωρες (Καναδας, Αυστραλια, Ισπανια Γερμανια Νορβηγια) που εχουν μακραν το ποιοτικοτερο επιπεδο διαβιωσης (υγεια παιδεια για ολους, αγοραστική δυναμη, και βεβαιως πιο ισα δικαιωματα και ευκαιριες για ολους - γυναικες, αναπηρους κλπ).
Σημαντικη πτωση του βιοτικου επιπεδου εχουμε πλεον στη Δυση, τοσο στις ΗΠΑ οσο και στην Ευρωπη. Οι ανισοτητες αυξανονται.
.
Εν τω μεταξυ βρεστε μου αν αυτο ηταν ηθικη σταση της Δυσης η ενα απο τα μεγαλυτερα εγκληματσ πολεμου.
Το Ιράκ του Σαντάμ Χουσσεϊν εισέβαλε στο Ιράν, με τη στήριξη της Δύσης και των χωρών του Κόλπου, για να καταπνίξει την επανάσταση εν τη γενέσει της. Τούτο οδήγησε σε έναν οκταετή πόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 1 εκατ. ανθρώπων, αλλά άφησε άθικτες της ηγεσίες και στις δύο πλευρές.
To Ιράν κατάφερε να μείνει όρθιο, καθώς ο Σαντάμ έριχνε χημικά όπλα στους στρατιώτες του και πυραύλους στις πόλεις του, ενώ ο πλανήτης παρακολουθούσε. Αυτός ήταν ο λόγος που το Ιράν προσπάθησε να αποκτήσει πυρηνικά.
https://www.energia.gr/article/152164/h ... hthron-toy
.
Το Ιράκ του Σαντάμ Χουσσεϊν εισέβαλε στο Ιράν, με τη στήριξη της Δύσης και των χωρών του Κόλπου, για να καταπνίξει την επανάσταση εν τη γενέσει της. Τούτο οδήγησε σε έναν οκταετή πόλεμο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 1 εκατ. ανθρώπων, αλλά άφησε άθικτες της ηγεσίες και στις δύο πλευρές.
To Ιράν κατάφερε να μείνει όρθιο, καθώς ο Σαντάμ έριχνε χημικά όπλα στους στρατιώτες του και πυραύλους στις πόλεις του, ενώ ο πλανήτης παρακολουθούσε. Αυτός ήταν ο λόγος που το Ιράν προσπάθησε να αποκτήσει πυρηνικά.
https://www.energia.gr/article/152164/h ... hthron-toy
.
Navis έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:27ω ναι ? για τι χρονιες μιλαμε και για ποιες συγκεκριμενες χωρες. Εχουμε πτωση βιοτικου επιπεδου πχ στη Σκανδιναβια τα τελευταια 30 χρονια (* δε βαζω τα 3-4 τελευταια, οι συνθηκες ειναι ιδιαιτερες για ολο τον κοσμο) ? Παιζει κανα γραφημα να δουμε την "σημαντικη πτωση" η' ετσι λεμε.Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:17Navis έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:01 Δυση ειναι οι βυζιτες στο Λας Βεγκας ή τα ναρκωτικα και οχι οι δεκαδες χωρες (Καναδας, Αυστραλια, Ισπανια Γερμανια Νορβηγια) που εχουν μακραν το ποιοτικοτερο επιπεδο διαβιωσης (υγεια παιδεια για ολους, αγοραστική δυναμη, και βεβαιως πιο ισα δικαιωματα και ευκαιριες για ολους - γυναικες, αναπηρους κλπ).
Σημαντικη πτωση του βιοτικου επιπεδου εχουμε πλεον στη Δυση, τοσο στις ΗΠΑ οσο και στην Ευρωπη. Οι ανισοτητες αυξανονται.
.
«Πριν από την πανδημία ακόμη, οι ανισότητες αποτελούσαν ήδη ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα. Υπήρχε μια αυξανόμενη και επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα κενά που δημιουργούνταν και επηρέαζαν την ευημερία διαφορετικών ομάδων των κοινωνιών μας.
https://www.tovima.gr/2022/04/26/societ ... 10-xronia/
.
ΘΑ αντιμετωπισουμε, μεσα σε αυτες τις εξαιρετικες συνθηκες των τελευταιων δεκαετιων, εχοντας ηδη ενα τεραστιο μαξιλαρακι (σε σχεση με τον τριτο κοσμο, οποιος επισης δε θα μεινει αλωβητος). Φυσικα ανισοτητες υπαρχουν, αλλα σε σχεση με τι ? πχ στις καλυτερες θεσεις του Gini index ειναι ακομη αρκετες απο τις χωρες της δυτικης Ευρωπης + Καναδας/Αυστραλια. Ρωσια και Ιραν ειναι καμποσο πιο πισω (ακομη και η Ελλαδα εχει καλυτερη θεση).Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:32
«Πριν από την πανδημία ακόμη, οι ανισότητες αποτελούσαν ήδη ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα. Υπήρχε μια αυξανόμενη και επείγουσα ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα κενά που δημιουργούνταν και επηρέαζαν την ευημερία διαφορετικών ομάδων των κοινωνιών μας.
.
οπως λεει και μεγαλο τμημα της λιμπταρντ η μπουργκα ειναι δικαιωμα ... ποιοι ειστε εσεις που εξουσιαζεται το γυναικειο σωμα ...?
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Τι σου χρωστάω;Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:21Θα απαντησω (δεν σε εχω σε πρωτη προτεραιοτητα, προηγουνται αλλοι) αρκει να απαντησεις κι εσυ σε οσα μου χρωστας απο την αρχη του νηματος.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: 04 Οκτ 2022, 11:41
Edit: Βρήκα και αυτό: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10. ... 1.10471449
Την δεκαετία του '50 ναρκωμανείς υπολογίζονταν σε 1.500.000. Ο πληθυσμός του Ιράν την δεκαετία του '50 ήταν περί τα 19,2 εκατομμύρια. Αρα, το ποσοστό των ναρκωμανών σύμφωνα με την πηγή αυτή ήταν περί το 7,7%
7,7% τοτε, 3,3% σημερα.
Ρωσια 3η, ΗΠΑ 7η χωρα.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... piates_use
Καλο ειναι να δουμε και τις τασεις, πιχι στις ΗΠΑ η ταση ειναι σαφεστατα ανοδικη.
.
Navis έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:47ΘΑ αντιμετωπισουμε, μεσα σε αυτες τις εξαιρετικες συνθηκες των τελευταιων δεκαετιων, εχοντας ηδη ενα τεραστιο μαξιλαρακι (σε σχεση με τον τριτο κοσμο, οποιος επισης δε θα μεινει αλωβητος). Φυσικα ανισοτητες υπαρχουν, αλλα σε σχεση με τι ? πχ στις καλυτερες θεσεις του Gini index ειναι ακομη αρκετες απο τις χωρες της δυτικης Ευρωπης + Καναδας/Αυστραλια. Ρωσια και Ιραν ειναι καμποσο πιο πισω (ακομη και η Ελλαδα εχει καλυτερη θεση).Αρίστος έγραψε: 04 Οκτ 2022, 16:32
.
Η Ρωσια προερχεται απο τη χρεωκοπια και τη διαλυση της Σοβιετικης Ενωσης και το Ιραν απο πολυετεις κυρωσεις και 8ετη πολεμο με το Ιρακ, το οποιο εισεβαλε στα εδαφη της. Η Δυση υπηρξε αλωβητη μετα το Β Παγκοσμιο και παρ' ολα αυτα λογω των νεοφιλ πολιτικων τα εισοδηματα αρχισαν να πεφτουν αρκετα πριν την πανδημια ενω και επι πανδημιας οι ανισοτητες απογειωθηκαν.
.
- Καραμελίτσα
Καλά, άμα θέλει κανεις να βγάλει συμπεράσματα για ναρκωτικά πρέπει να κοιτάξει και την κοκαϊνη, όπου κυριαρχεί (εκτός των γειτόνων Αλβανών που είναι τοπ) η Αγγλοσαξωνία.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... ocaine_use
Στο βαθμό που έχει νόημα να τα αθροίζεις, η Αγγλοσαξωνία είναι μάλλον πιο μπροστά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Ιράν δεν είναι τα μαύρα του τα χάλια.
Δε θα πω για την κάνναβη ή για τον εθισμό σε βαριά αναλγητικά.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... ocaine_use
Στο βαθμό που έχει νόημα να τα αθροίζεις, η Αγγλοσαξωνία είναι μάλλον πιο μπροστά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το Ιράν δεν είναι τα μαύρα του τα χάλια.
Δε θα πω για την κάνναβη ή για τον εθισμό σε βαριά αναλγητικά.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-