Έχεις φάει DDT αρκετό να σε μετατρέψει σε αλιεν με 3 κεφάλια κ ούτε που το ξέρεις κακομοίρη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.
ad absurdum, ad hominem
μονο ετσι
μονο ετσι
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- EKPLIKTIKOS
Ad hominem είναι να λες σε κάποιον ότι έχει φάει DDT;
- Philip Mortimer
Είναι τόσο σατανικός και κακος που φτιάχνει εμβόλια και φάρμακα για να αυξησει τη μακροβιότητα;nemo έγραψε: 10 Δεκ 2020, 10:38τι αλλο απο αυτα που φανταζεσαι δεν εχει και προσπαθεί να το αποχτήσει με μέσο τα φάρμακα ;Ασέβαστος έγραψε: 10 Δεκ 2020, 10:30
δεν απαντας ομως. τι εχει να κερδισει;
βασικα τι υπαρχει σε αυτον τον πλανητη που να το θελει και να μην μπορει να το εχει;
τι άλλο από την αθανασία ή την μακροζωία!
Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο
Όντως ο BG έχει πει κάτι παρεμφερές αλλά το context ήταν η επιζητούμενη άνοδος του βιωτικού επιπέδου μέσω του ελέγχου γεννήσεων στην αφρική, ήτοι μείωση του πληθυσμού
Η σύνδεση με τα εμβόλια είναι ότι στην πορεία αποδείχθηκε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μειωθούν οι ρυθμοί γεννήσεων ήταν να μειωθεί η βρεφική και παιδική θνησιμότητα, κάτι που επιδιώχθηκε με την παροχή εμβολιασμών.
Απ'όλα αυτά οι ψεκ κράτησαν μόνο BG, εμβόλια, μείωση πληθυσμού.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Διαβάζοντας αυτό το νήμα, γελάω με το πόσο αστείο είναι το ανθρώπινο είδος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Δεκ 2020, 11:50Έχεις φάει DDT αρκετό να σε μετατρέψει σε αλιεν με 3 κεφάλια κ ούτε που το ξέρεις κακομοίρη
Ποιος εριξε φυτοφαρμακα στο δικο μου κηπο και στων γειτονων;
.
Εγω ομως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπα οτι ο Γκειτς θελει τη μειωση του παγκοσμιου πληθυσμου.
Οποιος αμφισβητει εστω και μια τριχα απο οσα εχω ισχυριστει για τον Γκειτς ας κοπιασει.
Ακομη και το ellinikahoaxes απο αρθρο 1500 λεξεων βρηκε μονο ενα σημειο και σε αυτο εσπασε τα μουτρα του, τους απεδειξα οτι το εχει δημοσιευσει αφενος το CNN και αφετερου οτι ειναι αυτοι hoaxers καθως βγαζουν λαδι την οργανωση που υποστηριξε τα συμφεροντα του Γκειτς στην Ινδια οταν η δικη εκκρεμει ακομη.
.
- Philip Mortimer
Παράγεις στον κήπο σου την καθημερινή σου διατροφή;Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2020, 12:50EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Δεκ 2020, 11:50Έχεις φάει DDT αρκετό να σε μετατρέψει σε αλιεν με 3 κεφάλια κ ούτε που το ξέρεις κακομοίρη
.
Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2020, 13:00Παράγεις στον κήπο σου την καθημερινή σου διατροφή;Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2020, 12:50EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Δεκ 2020, 11:50
Έχεις φάει DDT αρκετό να σε μετατρέψει σε αλιεν με 3 κεφάλια κ ούτε που το ξέρεις κακομοίρη
.![]()
Oxι, αλλα εχω στο εξοχικο μου δυο αχλαδιες, τρεις συκιες, μια μουσμουλια, λιγες ντοματες και μελιτζανες και αρκετα αγριοραδικα που ειναι πεντανοστιμα. Η γειτονισα φτιαχνει ακομη πιτες απο χορταρικα που μαζευει στο λοφο του εξοχικου και μας φιλευει. Στο σπιτι μου εχω σε γλαστρες πιπεριτσα και γλιστριδα, βασιλικο και διοσμο. Οτι μπορουμε κανουμε.
.
- EKPLIKTIKOS
Ακριβώς. Να μη σου πω τι ραδιενεργό έχεις φάει στα 80s, άστο λοιπόν το θέμα, δε μεγάλωσες στο 1400
Δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα κι εσυ μην επιμενεις οτι ενας που μεγαλοωσε στα σιξτις δεν προλαβε να ευχαριστηθει φρεσκο ψαρι, κρεας χωρις ορμονες και χορταρακια χωρις φυτοφαρμακα.
Κατ' αρχην απο 12 χρονων ψαρευα με τον πατερα μου και ανοιγομαστε με τη βαρκα.
Φρεσκο ψαρι το καλοκαιρι τρωγαμε σε μονιμη βαση.
.
.
τα σημερινα ψαρια ειναι αλλιωτικα απο των σιξτις;Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2020, 17:03 Δεν αντιλεγω σε αυτο αλλα κι εσυ μην επιμενεις οτι ενας που μεγαλοωσε στα σιξτις δεν προλαβε να ευχαριστηθει φρεσκο ψαρι, κρεας χωρις ορμονες και χορταρακια χωρις φυτοφαρμακα.
.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Σημερα το 99% ειναι κατεψυγμενα κι εγω μιλαω σε επιπεδο φρεσκων με το που βγηκαν απο τη θαλασσα.
.
.
Εγώ έχω μάθει ότι δεν είναι παιδεραστής. Απλώς θέλει να πάρει το αδρενοχρώμιο από τα παιδιά και αναγκαστικά τα σκοτώνει.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 10 Δεκ 2020, 11:46Είναι και παιδεραστής εκτός των άλλων. Όλοι οι ιλουμινάτι είναι παιδεραστές. Μόνο εάν συμμαχήσουμε με τους σαυρανθρώπους θα καταφέρουμε να κερδίσουμε μα είναι μια συμμαχία που θα μας κοστίσει.Αρίστος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 18:12 Ο Γκειτς εχει μια τριπλη ατζεντα:
α) προωθηση γενετικα μεταλλαγμενων τροφιμων σε συνεργασια με το λομπυ Μονσαντο και αλλων βιοτεκ γιγαντων.
β) προωθηση γενετικων εμβολιων σε συνεργασια με το λομπυ των μεγαλων φαρμακευτικων και τον ΠΟΥ του οποιου ειναι πλεον ο μεγαλυτερος χορηγος.
γ) προωθηση ηλεκτρονικου χρηματος σε ολες τις συναλλαγες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση