Ντροπη!!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Επαλήθευση username!
Γαταρο, Φρούραρχο, ΔΕΦασίστα 
Ελατε και μια στη μελανια. Δε μπορει να μην ειναι αυτη.
- nik_killthemall
εγω δεν αναφέρομαι σε αυτά, άρα χρειάζομαι πιστοποίηση (μου βγαίνει και μια υπενθύμιση γιαυτο) ? στο παλιο ήμουν σκέτο κιλδεμολ τώρα πρόσθεσα και το νικ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αισθανομαι ασχημα για τους αλλους... θελω να δωσω σε ολους... αλλα φοβαμαι οτι απο καπου θα πεταχτει ο plmnmn και θα μου ριξει καμια φαπα...
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
όποιος δεν είναι στη λίστα σημαίνει ότι δεν έχει λάβει καμία πιστοποίηση και θέλει από 3 μέλη.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
nik_killthemall και nostromos σιγουρακια ριξε αφοβαCustom_F έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:03 Αισθανομαι ασχημα για τους αλλους... θελω να δωσω σε ολους... αλλα φοβαμαι οτι απο καπου θα πεταχτει ο plmnmn και θα μου ριξει καμια φαπα...
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Νοστρομος πρεπει να εδωσα νωριτερα που το ειπες. Παναδω μην εκανα κανα λαθος και δεν την πηρε.
Λαθος εκανα. Ο Νοθερν ηταν. Παωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
ειχα ρωτησει και παλιοτερα πως να κανω πιστοποιηση σε αλλο μελος και με γραψανε. οταν μαθω θα σου κανωnik_killthemall έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:01εγω δεν αναφέρομαι σε αυτά, άρα χρειάζομαι πιστοποίηση (μου βγαίνει και μια υπενθύμιση γιαυτο) ? στο παλιο ήμουν σκέτο κιλδεμολ τώρα πρόσθεσα και το νικ.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
πηγαινε σε καποιο ποστ αυτού που θελεις να πιστοποιήσεις, πατας το κουμπακι της αναφορας (!) και από το μενου που ανοίγει επιλεγεις την τελευταια επιλογή (κατω κατω)Albrecht έγραψε: 30 Σεπ 2018, 23:08
ειχα ρωτησει και παλιοτερα πως να κανω πιστοποιηση σε αλλο μελος και με γραψανε. οταν μαθω θα σου κανω
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Εεεεμμ... εδωσα σε εναν Nick αντι για τον nik_Kill. Μας πειραζει;