sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2024, 16:54
Juno έγραψε: 11 Ιουν 2024, 16:46
sys3x έγραψε: 11 Ιουν 2024, 14:12
Όχι μόνον δεν απαντάς στην ερώτησή μου αλλά μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν την έχεις καταλάβει καν καθώς δεν βγάζει νόημα ως απάντηση οποιασδήποτε άλλης ερώτησης, ούτε για ποιους μιλάς
συγκεκριμένα δεν έχω καταλάβει,
εάν δηλαδή μιλάς για τους Παλαιστίνιους ή γενικά τους Άραβες ή για τους Πάκιζ ξέρωγω. Χριστό δεν κατάλαβα.
Με συγχωρείς, δεν το εξήγησα. Τα μουσλίμια δεν έχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Ίσως κανα-δυό εδώ και εκεί να είναι άνθρωποι, ΙΣΩΣ, αλλά ως λαοί δεν έχουν και μεγάλη διαφορά, ειδικά ως το πώς μας βλέπουν.
Οκ, κατάλαβα.
Δεν γνωρίζω πως αξιολογείς τον ίδιο σου τον εαυτό όσον αφορά το γνωστικό σου επίπεδό σε σχέση με αυτά που δηλώνεις ως θέσφατα αλλά εντελώς φιλικά σε ενημερώνω ότι η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από αυτά που δηλώνεις ως δική σου πραγματικότητα. Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, καθόλου όμως. Εάν υπάρχει καλή διάθεσή θα προσπαθήσω να αποσαφηνίσω οποιαδήποτε απορία έχεις πάνω σε αυτά που σου αραδιάζω, προς το παρόν κράτα αυτό από εμένα: ως Έλληνες πλέον έχουμε χάσει τον προσ
ανατολισμό μας! Κυριολεκτικά. Ομιλώ από την θέση που ορίζει τον ελληνισμό ως τον Μπαμπά αυτού που συνηθίζουμε να λέμε Δύση.
Πραγματικά δεν έχεις καμμία απολύτως ιδέα για το πως μας βλέπουν, πόσο μεγάλες διαφορές υπάρχουν μεταξύ τους και κυρίως πόσο ΜΙΚΡΕΣ είναι οι διαφορές μας με αυτούς, φυσικά όχι με τους πάκιζ ή τους καμηλογάμηδες τους σαούντ αλλά σε σχέση με τους κατοίκους της εγγύς ανατολής.
Τους έχω δει ακόμα και στις ΗΠΑ και μάλιστα πριν καιρό. Ευγενικοί, καλή παρέα, όταν βγαίναμε οι Έλληνες μαζί τους, αλλά όταν έγινε συζήτηση για κάποιον βιασμό που ήταν στις ειδήσεις, απορούσαν που δεν την σκότωσε ο σύζυγος της! Τι να την κάνει βιασμένη;
Με αθώο ύφος σαν παιδάκι που απορεί, μην φανταστείς τίποτα υστερικούς να φωνάζουν αλλαχακμπάρ.
Μαροκινοί ήταν. Οι υπόλοιποι της Εγγύς Ανατολής δεν εκφράστηκαν, υποθέτω επειδή μας είδαν σαλταρισμένους. Ξέρουν να κρύβονται μια χαρά.
Edit: ειδικά για τους Παλαιστίνιους, σκέψου τι έκαναν στον Λίβανο και στην Ιορδανία. Δεν τους θέλουν ούτε οι δικοί τους.
Μακάρι να βρεθεί μια λύση για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά
ΟΧΙ ΕΔΩ! Θα προσπαθήσουν να μας εμπλέξουν με το ζόρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Juno την 11 Ιουν 2024, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.