Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
αν αποδεχθει τοπικο εγκλημα οπως το εγραψα χθες θα ζητησω ονομαστικα μια συγνωμη απο ολους
που εγραφαν τοσες μερες για εγκλημα και δολοφονια που σχετιζονταν με τα τεμπη
nemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:10
αν αποδεχθει τοπικο εγκλημα οπως το εγραψα χθες θα ζητησω ονομαστικα μια συγνωμη απο ολους
ηδη φταχνω την λιστα
Χιλιάδες είναι που αναπαρήγαγαν ακόμα ένα ψέμα.
Το φόρουμ σε μάρανε;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Παρατράβηξε η πουστιά εδώ μέσα. Γνώμη μου. Αφήστε το παλλικάρι να αναπαυτεί γαμώ το ξεσταύρι σας. Όλοι γίνατε Πουαρώ. Κλειδώστε το γαμώνημα. Ντροπή κάπου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έγκλημα εκδίκησης μοιάζει πιο πολύ. Το σενάριο εκβιασμού θέλει ειδικές συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας για να ισχύει και ως εκ τούτου είναι λιγότερο πιθανό.
Τα δημοσιεύματα πως " μάλλον δεν είναι εγκληματική ενέργεια εκτός κι αν στραγγαλίστηκε" είναι αστεία.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:14
Παρατράβηξε η πουστιά εδώ μέσα. Γνώμη μου. Αφήστε το παλλικάρι να αναπαυτεί γαμώ το ξεσταύρι σας. Όλοι γίνατε Πουαρώ. Κλειδώστε το γαμώνημα. Ντροπή κάπου.
Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.
Όχι στα σενάρια.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
σε ποιούς αναφέρεσαι Πασίφω μου? (παρακάμπτω το "ξε.." , εδώ δεν μπορώ να σου κλείσω το τηλ στα μουτρα)
nemo έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:10
Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.
Όχι στα σενάρια.
Φυσικά και είναι μεγάλη ντροπή και κάτι παραπάνω ΟΛΑ αυτά που συμβαίνουν με την δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα και όχι μόνο