Ή μπορεί να βαρέθηκαν οι συμπαίκτες..kongrosian έγραψε: 05 Δεκ 2024, 23:16λες να είναι η ησυχία, πριν τον χαμούλη;![]()
η ηρεμία, πριν την καταιγίδα;;;![]()
Χάθηκαν και οι προπονητές/σπόνσορες..
Αυτό είναι ύποπτο..
Ή μπορεί να βαρέθηκαν οι συμπαίκτες..kongrosian έγραψε: 05 Δεκ 2024, 23:16λες να είναι η ησυχία, πριν τον χαμούλη;![]()
η ηρεμία, πριν την καταιγίδα;;;![]()
Για την οποία ανάρτηση βέβαια θα έπρεπε να ντρέπεται, βεβαίως είμαι τζημερικος κατά της λαθρομετανάστευσης, αλλά εδώ ο ξένος είναι το θύμα και τα οπαδικα μια γελοιοτητα για καραγκιόζηδες και καθόλου πρόσφορο θέμα για τρολινγκ.Sid Vicious έγραψε: 05 Δεκ 2024, 01:11Αυτό ακριβώς. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ένας οπλισμένος και επικίνδυνος τύπος να επιτίθεται σαφώς με δολοφονικούς σκοπούς σε μια παρέα πιτσιρικάδων και αυτοί να αμύνονταιjason0 έγραψε: 04 Δεκ 2024, 23:38 Αν δεν μπεί φυλακή αυτό το αρχιδι με τον λοστό που επιτίθεται σε ανθρώπους, δεν υπάρχει κράτος
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
για πες, ετσι και αλλιως μεγαλυτερη κοτσανα απο το για το καλό μου να το εβαλε ο NOV, δεν νομιζω να πεταξεις.
Εκανα αναλυτικη προβλεψη 3-4 σελιδες π7σω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
μα τα διάβασα, εκει ειπες για το καλό μου ο NOV, λάθος θυμάμαι; Θες και συζήτηση μετά απο αυτο, αντι να πεις ευχαριστώ που κρατήθηκα.Bazoomba έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:31 Εκανα αναλυτικη προβλεψη 1-2 σελιδες π7σω.
Καλεσα και εσενα να κανεις αλλα εισαι ολο λογια.
Ε αφου το διαβασες τι με ρωτας για του μενιου, αφου το γραφω.enaon έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:34μα τα διάβασα, εκει ειπες για το καλό μου ο NOV, λάθος θυμάμαι; Θες και συζήτηση μετά απο αυτο, αντι να πεις ευχαριστώ που κρατήθηκα.Bazoomba έγραψε: 06 Δεκ 2024, 00:31 Εκανα αναλυτικη προβλεψη 1-2 σελιδες π7σω.
Καλεσα και εσενα να κανεις αλλα εισαι ολο λογια.
ελα πες, ποιο για του μενιου;
Αυτό το ξέρουν όλοι οι υπόλοιποι. Όταν δαγκώσεις καταλάθος την γλώσσα σου
δηλαδή αν δεν εβαλε ο NOV τον 42, τον εβαλε ο DRE; Σίγουρα;