gassim έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 23:04
Οι ποδηλατόδρομοι γενικά για να χρησιμοποιηθούν και να είναι χρήσιμοι πρέπει να καλύπτουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο δίκτυο. Ο συγκεκριμένος καλύπτει την ομόνοια με το συνταγμα δηλαδή πολύ μικρή απόσταση. Είναι μια καλή αρχή που χρειάζεται επέκταση. Δεν γίνεται να αποκτήσουν απο την μια μέρα στην άλλη όλοι οι δρόμοι ποδηλατόδρομους, σήμερα έγινε στην πανεπιστημίου και στην ερμου, αύριο θα ενωθούν μεταξύ τους, θα κατεβει της ερμού μέχρι το γκάζι και θα ενωθεί με αυτόν που πάει φάληρο κοκ.
Όχι. Είναι μια ανοησία και μισή που στερεί ζωτικό χώρο από τα οχήματα και κάνει μαρτύριο τη ζωή των οδηγών.* Σήμερα 2 φορές στο τσακ απέφυγε το τρακάρισμα ο οδηγός του οχήματος που ήμουν μέσα. Αυτό το ηλίθιο S στο Attica θα στείλει αρκετό κόσμο στους φαναρτζήδες. Εν τω μεταξύ οι ειδικοί που υποτίθεται παρακολουθούν το έργο δεν έχουν ρυθμίσει ακόμα το φανάρι της Βασ. Σοφίας. Τι περιμένουν; Πόσο δύσκολο είναι;
Το ρώτησα και άλλες φορές αλλά απάντηση δεν πήρα και σε ξαναρωτάω γιατί δίνεις την αίσθηση ότι έχεις κάποιες παραπάνω γνώσεις και παρακολουθείς προσεκτικά το έργο.
Υπάρχει κάποια μελέτη που να μετρά την αύξηση των ρύπων στην Πανεπιστημίου εξαιτίας του καθημερινού μποτιλιαρίσματος; Όταν εκεί που ήθελες 2-3 λεπτά κάνεις 6-8 με διαρκείς αλλαγές πρώτης-δευτέρας θα υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση.
* Αν με βλέπεις και είμαι οξύς στους χαρακτηρισμούς είναι γιατί έχω μια μικρή ελπίδα πως με συντονισμένο κράξιμο κάτι μπορεί να διορθωθεί ακόμα και τώρα και να γίνει η τελική μορφή περισσότερο λειτουργική. Ο Μπακογιάννης έχει δώσει 3-4 δείγματα αναδίπλωσης, συνεπώς το κράξιμο είναι για καλό σκοπό.