!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Γάτες.... μιάου!
Έβαλα νεράκι αλλα ειναι πολύ μικρά ακομη κι αν τα πάρω σε άλλο μέρος πιο δροσερό θα δημιουργήσω προβλημα...
Μπολ με νερό βάζω και εξω για τα αδεσποτακια.
Μπολ με νερό βάζω και εξω για τα αδεσποτακια.
Παρατηρητής...
Φυσικά και μπορούμε.ksk έγραψε: 24 Ιουν 2021, 14:55 Το θεμα ειναι οτι δεν μπορούμε να τα βοηθήσουμε τωρα που εχει καύσωνα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ksk
Τι να κανω... Για πες ειναι 20 ημερών μπορει και λιγότερο και ειναι σε περιβάλλον με αρκετή ζέστη...
Παρατηρητής...
- ksk
Έχω αρκετή επαφή με γάτες και σκύλους αδέσποτους...να τα σπιτωσω δεν μπορώ έχουν μανα και την χρειάζονται.
Παρατηρητής...
Σ'ενα χαρτόκουτο πρωτίστως, να αισθάνονται σιγουριά. Σε σκιερό μέρος. Να αντιληφθούν πως εκεί είναι το σπίτι τους. Αν δεν έχεις υπομονή να ταίζεις τα μωρά με σύριγγα ή μπιμπερό για μερικές μέρες, βάλε κοντά το γαλατάκι και δειλά -δειλά, θα πάνε να πιούν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εφόσον είναι τόσο μικρούλια πρέπει να τα ταΐζει με την σύριγγα όσο πιο συχνά μπορεί.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2021, 15:13Σ'ενα χαρτόκουτο πρωτίστως, να αισθάνονται σιγουριά. Σε σκιερό μέρος. Να αντιληφθούν πως εκεί είναι το σπίτι τους. Αν δεν έχεις υπομονή να ταίζεις τα μωρά με σύριγγα ή μπιμπερό για μερικές μέρες, βάλε κοντά το γαλατάκι και δειλά -δειλά, θα πάνε να πιούν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε,ναι. Αλλά κι αν ακόμη δεν έχει χρόνο και βάλει έστω την μουσούδα τους στο γάλα, θα πιούν. Το σωστό όμως είναι αυτό που λέμε. Είναι βυζανιάρικα ακόμη.sys3x έγραψε: 24 Ιουν 2021, 15:19Εφόσον είναι τόσο μικρούλια πρέπει να τα ταΐζει με την σύριγγα όσο πιο συχνά μπορεί.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2021, 15:13Σ'ενα χαρτόκουτο πρωτίστως, να αισθάνονται σιγουριά. Σε σκιερό μέρος. Να αντιληφθούν πως εκεί είναι το σπίτι τους. Αν δεν έχεις υπομονή να ταίζεις τα μωρά με σύριγγα ή μπιμπερό για μερικές μέρες, βάλε κοντά το γαλατάκι και δειλά -δειλά, θα πάνε να πιούν.ksk έγραψε: 24 Ιουν 2021, 15:07
Τι να κανω... Για πες ειναι 20 ημερών μπορει και λιγότερο και ειναι σε περιβάλλον με αρκετή ζέστη...
Το κάνω, για να διατηρείται το νεράκι δροσερό.
Προ ολίγου δρόσισα τη γάτα και τα γατάκια περνώντας παγάκια πάνω στη γούνα. Δεν αντέδρασαν, μάλλον τους άρεσε.
Τι τραβάτε κι εσείς εκεί στο καμίνι ρε μάνα μου..Στύγιος έγραψε: 24 Ιουν 2021, 16:16Προ ολίγου δρόσισα τη γάτα και τα γατάκια περνώντας παγάκια πάνω στη γούνα. Δεν αντέδρασαν, μάλλον τους άρεσε..Γούνα στη Λάρσα με τόση ζέστη , ούτε γατιά δεν την παλεύουν.
Να..Για τέτοιους χρήστες αξίζει να μπαίνει κάποιος εδώ μέσα.
Ρε ουστ που θα μου κάνεις και "αγιογραφία".
Σε άλλα θέματα, όταν εκνευρίζομαι ,είμαι πολύ χάλιας, σκατοχαρακτήρας και μπινελικώνω . Με τα ζώα όμως "λιώνω".
Σε άλλα θέματα, όταν εκνευρίζομαι ,είμαι πολύ χάλιας, σκατοχαρακτήρας και μπινελικώνω . Με τα ζώα όμως "λιώνω".
Eπίσης είμαι μαλακοβιόλης αλλά και σκληρός καριόλης.
-
stergiosbik
Στύγιος έγραψε: 24 Ιουν 2021, 16:16Προ ολίγου δρόσισα τη γάτα και τα γατάκια περνώντας παγάκια πάνω στη γούνα. Δεν αντέδρασαν, μάλλον τους άρεσε..Γούνα στη Λάρσα με τόση ζέστη , ούτε γατιά δεν την παλεύουν.
Αμα τους βαλουμε καμμια πισινουλα λες να μπουν;stergiosbik έγραψε: 23 Ιουν 2021, 23:10 Πριν λίγο πήρα λίγα παγάκια και τα έριξα κάτω στην αυλή να δω τι θα κάνει ο γάτος.
Αφού λοιπόν τα εγλειψε δίχως έλεος,υποθέτω μέχρι που του πάγωσε η γλώσσα,μετά στρογγυλοκάθισε πάνω τους για δροσιά!!!
Τα 'παιξαν από την ζέστη και οι γάτες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-