!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:40
Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:19

Για βάλε μου μια δημοσίευση μου που έγραψα κάτι τέτοιο.
Για βάλε μου μια δημοσίευση μου που υπονόησα κάτι τέτοιο.
Έστω μια δημοσίευση μου που ένας μεθυσμένος μπορούσε να καταλάβει κάτι τέτοιο.
Ή έστω μια δημοσίευση μου που ένας αριστερός θα μπορούσε να καταλάβει κάτι τέτοιο.
Νίκη, αυτό που δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει είναι ότι χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα τόσο στους φερόμενους ως "αριστερούς" όσο και στους φερόμενους ως "δεξιούς" για να καθαρίσει ο τόπος.

Και η απεξάρτηση από τα συγκεκριμένα κολλήματα, οι αριστεροί έτσι, οι δεξιοί αλλιώς και οι εθνικόφρονες αλλούτερα, θα ήταν το πρώτο σωστό βήμα.
Αυτό που γράφεις είναι υπονοούμενο του στυλ μέσα στην δεξιά υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία παράλληλα γράφεις ότι πρέπει να βγάλω τις ταμπέλες.
Μα εγώ δεν τους βάζω ταμπέλες μόνοι τους τις βάζουν.
Μόνοι τους λένε είμαι κομμουνιστής και κάποτε θα κάνουμε επανάσταση.
Μιλάμε για κόμμα που λέει ότι θα πάρει την εξουσία με επανάσταση.
Πόσο πιο μεγάλη τρομοκρατία;
Εσύ τι μας λές τώρα;
Να βάζουν μόνοι τους ταμπέλα και να τους την κατεβάζω εγώ;
Εγώ λέω να σταματήσεις να παίζεις την κρητικοπούλα σε ταινία του Τζέιμς Πάρις.

Τίποτα άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 09:40
Niki έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:40

Νίκη, αυτό που δεν φαίνεται να έχεις καταλάβει είναι ότι χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα τόσο στους φερόμενους ως "αριστερούς" όσο και στους φερόμενους ως "δεξιούς" για να καθαρίσει ο τόπος.

Και η απεξάρτηση από τα συγκεκριμένα κολλήματα, οι αριστεροί έτσι, οι δεξιοί αλλιώς και οι εθνικόφρονες αλλούτερα, θα ήταν το πρώτο σωστό βήμα.
Αυτό που γράφεις είναι υπονοούμενο του στυλ μέσα στην δεξιά υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία παράλληλα γράφεις ότι πρέπει να βγάλω τις ταμπέλες.
Μα εγώ δεν τους βάζω ταμπέλες μόνοι τους τις βάζουν.
Μόνοι τους λένε είμαι κομμουνιστής και κάποτε θα κάνουμε επανάσταση.
Μιλάμε για κόμμα που λέει ότι θα πάρει την εξουσία με επανάσταση.
Πόσο πιο μεγάλη τρομοκρατία;
Εσύ τι μας λές τώρα;
Να βάζουν μόνοι τους ταμπέλα και να τους την κατεβάζω εγώ;
Εγώ λέω να σταματήσεις να παίζεις την κρητικοπούλα σε ταινία του Τζέιμς Πάρις.

Τίποτα άλλο.
Δηλαδή να ξαναγεννηθώ;
Τι μου ζητάς;
Έχεις σαλέψει;
Γράφεις κάτι σου απαντώ μην σε πιάνει υστερία.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Beria έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:00
SuperRogue έγραψε: 07 Οκτ 2020, 17:58 Σειρά έχουν οι μπάχαλοι.
Μα για τον Ρουβίκωνα γίνεται όλο το δικαστικό πανηγύρι
Το ζωντανό πτώμα που λέγεται ΧΑ ήταν ακίνδυνο εδώ και καιρό
Και μετά έρχεται η σειρά του ΠΑΜΕ

Το σημερινό πανηγύρι θα έχει κλάμα στη συνέχεια
μπα, δεν θα κλαψω. καθολου ομως. :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Golden Age έγραψε: 08 Οκτ 2020, 00:12
Belisarius έγραψε: 07 Οκτ 2020, 23:46
Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. Στην αρχή, όταν πρωτοβγήκαν, τα κανάλια τους συμπεριφέρθηκαν σχετικά καλά.
Σε ποιον πλανήτη ζεις; Απο την πρώτη στιγμή της εκλογής τα κανάλια ούρλιαζαν κατα της ΧΑ! Θυμάμαι πολύ καλά πως σχολίαζαν το γεγονός της εκλογής, το Μάιο του '12. Όπως και διαχρονικά έκαναν άλλωστε.
Μετά τη πρώτη μουρμούρα έπεσε καλόπιασμα με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Απλά η ΧΑ τα θαλάσσωσε. Το συζητάγαμε παλιά, ενδεχομένως και στο πχόρουμ, με ΧΑιτες που περηφανεύονταν ότι τα κανάλια νόμιζαν ότι θα τους εντάξουν στο σύστημα αλλά αυτοί δεν.

υ.γ. μιας και έπεσα πάνω του:
https://twitter.com/TvSnaps/status/1313 ... 05856?s=20
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 08 Οκτ 2020, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

πατησιωτης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 09:44 Η εκδοχή Σαμαρά.

http://lastpoint.gr/antifasistes-tis-symforas/
Καταρχάς να πούμε ένα μπράβο κι ένα what the fuck στην εφημερίδα των συντακτών και για το πρωτοσέλιδό της.

Εικόνα

Βέβαια οι μαλάκες θα παραμένουν μαλάκες.

https://twitter.com/KostasVaxevanis/sta ... 45image%3D
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Gordian Knot έγραψε: 08 Οκτ 2020, 06:17

Ας μην ξεχνάμε πως ο Mustaine είχε θέσει veto σε εμφάνιση των Rotting Christ σε festival όπου headliners (;) ήταν οι Megadeth.
Κάτι ήξερε ο new-born Christian Dave και δεν θα εκπλαγώ αν στον επόμενο δίσκο καλέσει τον Πετράν να ερμηνεύσει Βυζαντινούς ύμνους.
Ημουν παρων στο fest και αποθεωσα το αντικομμουνιστικο κτηνος Dave :smt023

Εικόνα

Mια κοινη περιοδεια με τον βασιλια της βυζαντινης μουσικης θα εσπαγε ταμεια :romance-hearteyes:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:06
Σέλευκας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:03 Η ΧΑ πολεμήθηκε όχι για χάρη της δημοκρατίας αλλά για χάρη του αριστερισμού και του καθεστωτισμού
Πιστευουν οι ΧΑγιτες στη δημοκρατια? :p2:
τι σχέση έχει αυτό;
Το καραγκιοζιλίκι του στυλ γάμησα και έχω δίκιο είναι φανερό.
Εδώ έχουμε δει τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας να καταστρατηγούν και να ξεφτιλίζουν τους θεσμούς και την έννοια της δημοκρατίας. Εχουμε δει στη μεταπολίτευση εθνικές ήττες, καταστροφές, οικονομικά εγκλήματα, να καλύπτονται, πολιτικές δολοφονίες χωρίς πολιτική ευθύνη και χωρίς τιμωρία. Είδαμε Ολυμπιακούς αγώνες κατασπατάλησης χρήματος, είδαμε να χωρίζουν την Ελλάδα σε προνομιούχους και είλωτες, είδαμε να γεμίζει η Ελλάδα με παράνομα εισερχόμενους και ανεξέλεγκτους, είδαμε 60.000 συντάξεις που δεν βρέθηκε ποιοι τις έπαιρναν, είδαμε να βγάζουν νόμο ώστε να μην τιμωρούνται οσοι έδωσαν δάνεια στα κόμματα, είδαμε νόμους που απαγορεύεται να τιμωρηθούν οσοι έκλεψαν κλπ.

Και τώρα ξαφνικά κάποιο παπαγαλάκι της βιομηχανίας του δουλεμπορίου γίνεται σύμβολο κάποιας δημοκρατίας η οποία έχει ένα αμφισβητούμενο ηθικό περιεχόμενο και όχι αυτό που θα έπρεπε.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Κόμματα που έκαναν ένα σωρό εγκλήματα κατά της δημοκρατίας και της χώρας λένε τώρα οτι προασπίζουν τη δημοκρατία επειδή βάλαν στη φυλακή ένα κόμμα λογω ιδεολογίας.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:31

Καταρχάς να πούμε ένα μπράβο κι ένα what the fuck στην εφημερίδα των συντακτών και για το πρωτοσέλιδό της.

Εικόνα

Κουτσουμπας δημοκρατης? :smt005:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Uppercut έγραψε: 07 Οκτ 2020, 19:22
Ναι ξέρω. Επίσης, ήρθαν να πάρουν τους χρυσαυγίτες και δεν αντέδρασα, κ.ο.κ.

Σοβαρέψου, Μπέρια. Αν αρχίζει και μαχαιρώνει κόσμο το ΠΑΜΕ ίσως χρειαστεί. Αλλιώς μη φοβάσαι, δεν θα πάει για εγκληματική οργάνωση. Επαναλαμβάνω, σοβαρέψου. Εσύ έχεις μία στοιχειώδη κοινή λογική στα πολιτικά. Στην καταδίκη της ΧΑ είχαμε σύσσωμη την απαίτηση του πολιτικού κόσμου, όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, συν του μεγάλου μέρους της κοινωνίας κι υπήρχαν βεβαίως και οι αποδείξεις για την εγκληματική οργάνωση.
το παμε κανει πορειες με καδρονοφορους, και συχνα ανακατευεται σε καβγαδες.

αν σε καποιο καβγα (οπως στη φαση φωτο πουλικογιαννη) υπαρξει νεκρος η βαρια τραυματισμενος, μια χαρα θα εχουμε τις ιδιες ακριβως καταδικες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:31
πατησιωτης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 09:44 Η εκδοχή Σαμαρά.

http://lastpoint.gr/antifasistes-tis-symforas/

Εικόνα

Βέβαια οι μαλάκες θα παραμένουν μαλάκες.

https://twitter.com/KostasVaxevanis/sta ... 45image%3D
Λείπει ο Καμμένος, ο Λεβέντης και ο Βελόπουλος. Ειδικά ο τελευταίος είναι αυτός που συνέβαλε περισσότερο ώστε να βρεθεί η ΧΑ εκτός κοινοβουλίου...
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Σέλευκας έγραψε: 08 Οκτ 2020, 10:48 Κόμματα που έκαναν ένα σωρό εγκλήματα κατά της δημοκρατίας και της χώρας λένε τώρα οτι προασπίζουν τη δημοκρατία επειδή βάλαν στη φυλακή ένα κόμμα λογω ιδεολογίας.
Για την ακρίβεια δεν καταδικάστηκαν λόγω ιδεολογίας. Διαφορετικά θα ήταν χρόνια φυλακισμένος και ο πατέρας Πλεύρης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”