Σε ποιες; Για πες.hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 01:07 Ας ελπίσουμε να μην κάνω λάθος. Όμως να ξέρεις ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου. Έχω κάνει λάθος 2 ή 3 φορές στην ζωή μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Καποιος κακοπροαιρετος θα ελεγε οτι επιλεχτηκαν αυτα που αφηνουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους απο ολες τις πλευρες..
αλλα φυσικα κατι τετοιο δεν ισχυει
ειναι ανθρωπιστες ομως και οι εταιριες φυσικα που βγαζουν ασφαλη εμβολια αλλα και οι κυβερνησεις που επιλεγουν τα καλυτερα
ειναι ανθρωπιστες ομως και οι εταιριες φυσικα που βγαζουν ασφαλη εμβολια αλλα και οι κυβερνησεις που επιλεγουν τα καλυτερα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Με όλες τις εταιρίες έχει γίνει συμφωνία.Απλώς τα εμβόλια νέας τεχνολογίας που είναι και ακριβότερα βγήκαν πιο γρήγορα καθώς έχουν κλινικές δοκιμές με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας.adon99 έγραψε: 19 Δεκ 2020, 02:36 Καποιος κακοπροαιρετος θα ελεγε οτι επιλεχτηκαν αυτα που αφηνουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους απο ολες τις πλευρες..
Η ΕΕ τώρα κατηγορείται για το αντίθετο - καθώς έκανε συμφωνίες με όλες τις εταιρίες σήμερα υπάρχει έλλειψη εμβολίων καθώς τα άλλα δεν έχουν εγκριθεί και έσπευσε να παραγγείλει και τα επί πλέον εμβόλια που είχε δικαίωμα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 460 εκατομμύρια δόσεις της Pfizer και της Moderna συμφωνημένες που φθάνουν για 230 εκατομμύρια άτομα που είναι αρκετά λιγότερα από τον συνολικό πληθυσμό της ΕΕ.Τα άλλα παραδοσιακά εμβόλια δεν είναι ακόμη εγκεκριμένα.
Για τον λόγο αυτό ξαναλέω να μην ανησυχεί κανείς και να σταματήσει η διαφήμιση : όποιος θέλει ας εμβολιασθεί και δεν θα περισσέψει κανένα.
Ευχαριστώ για την πληροφορία τον πιάνει αλλά για το εμβόλιο θέλει ΑΜΚΑ. Και ΑΜΚΑ δεν του βγάζουν γιατί δηλώνεται ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού.talaipwros έγραψε: 18 Δεκ 2020, 00:13https://www.theguardian.com/money/2020/ ... -12-monthsΊακχος έγραψε: 17 Δεκ 2020, 14:07 Ο αδελφός μου είναι καρδιοπαθής και άρα ευπαθής ομάδα.
Ειναι ανασφάλιστος στην Ελλάδα και δεν έχει ΑΜΚΑ
Μπορεί να κάνει το εμβόλιο στην Ελλάδα, ή πρέπει να πάει στο εξωτερικό που έχει ασφάλεια (κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε)?
Οποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει.
Δες αν τον πιανει
Μηπως εισαι υπερβολικος;hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 01:07 Ας ελπίσουμε να μην κάνω λάθος. Όμως να ξέρεις ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου. Έχω κάνει λάθος 2 ή 3 φορές στην ζωή μου.
Αποκλειεται να εχεις κανει λαθος τοσες πολλες φορες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- EKPLIKTIKOS
Η αλήθεια είναι οτι κ εγώ θέλω να μάθω τις τρεις φορές που ο Χέλι εκανε λαθος στη ζωή του
Πόσα θα έδινες;EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Δεκ 2020, 16:27 Η αλήθεια είναι οτι κ εγώ θέλω να μάθω τις τρεις φορές που ο Χέλι εκανε λαθος στη ζωή του
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- hellegennes
Thor έγραψε: 19 Δεκ 2020, 16:15Μηπως εισαι υπερβολικος;hellegennes έγραψε: 18 Δεκ 2020, 01:07 Ας ελπίσουμε να μην κάνω λάθος. Όμως να ξέρεις ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μου. Έχω κάνει λάθος 2 ή 3 φορές στην ζωή μου.
Αποκλειεται να εχεις κανει λαθος τοσες πολλες φορες.
Χρειάζεται νήμα αυτό.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Δεκ 2020, 16:27 Η αλήθεια είναι οτι κ εγώ θέλω να μάθω τις τρεις φορές που ο Χέλι εκανε λαθος στη ζωή του
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ελα ρε μλκ θα χε πεσει το ιντερνετ αν ηταν αυτη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
εκτός απ'τα μονωκλονικά αντισώματα έχουμε και άλλο φάρμακο;
Σας εκλιπαρώ: Επιτρέψτε να θεραπευτούν οι άνθρωποι στις εντατικές!!
Με αυτή την συγκλονιστική έκκληση, γεμάτος συγκίνηση ο γιατρός Pierre Kory, ζήτησε από την
Αμερικανική γερουσία, να δοθεί το φάρμακο Ivermectin (Ιβερμεκτίνη).
Το φάρμακο προφύλαξης και θεραπείας του ιού με επιτυχία άνω του 99% στους ασθενείς του covid – 19 που βρίσκονται στην εντατική!
Το Ivermectin πήρε το Νόμπελ ιατρικής το 2015.
Υπάρχουν χιλιάδες μελέτες για την θαυματουργεί του δράση. Σημαντικό είναι ότι όποιος το λάβει, δεν αρρωσταίνει καν.
Αποκαλύφτηκε ότι οι γιατροί από τον Μάιο ζητούν από τον FDA να επιτρέψει την χρήση στην αντιμετώπιση του covid 19!
Παρόλο που υπήρξε κατάθεση πάλι στην γερουσία τον Αύγουστο, πράγμα που το επεσήμανε ο πρόεδρος της επιτροπής της γερουσίας, το FDA προτίμησε την έγκριση ακριβών φαρμάκων όπως το remedesivir η τα μονοκλωνικά αντιγόνα!
Στην κατάθεση του, έδωσε και μια εικόνα πρόσθετη στο ποιοι πεθαίνουν. Αφροαμερικανοί, λατίνοι και φτωχοί άνθρωποι. Η ταξική φύση του ιού που καταβάλει τους ανθρώπους με φτωχή διατροφή.
Δυο από τις μελέτες:
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 4220302011
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7521351/
Αρθογραφία:
https://www.nature.com/articles/d41586-020-02958-2
https://www.ijidonline.com/article/S120 ... 6/fulltext
Σας εκλιπαρώ: Επιτρέψτε να θεραπευτούν οι άνθρωποι στις εντατικές!!
Με αυτή την συγκλονιστική έκκληση, γεμάτος συγκίνηση ο γιατρός Pierre Kory, ζήτησε από την
Αμερικανική γερουσία, να δοθεί το φάρμακο Ivermectin (Ιβερμεκτίνη).
Το φάρμακο προφύλαξης και θεραπείας του ιού με επιτυχία άνω του 99% στους ασθενείς του covid – 19 που βρίσκονται στην εντατική!
Το Ivermectin πήρε το Νόμπελ ιατρικής το 2015.
Υπάρχουν χιλιάδες μελέτες για την θαυματουργεί του δράση. Σημαντικό είναι ότι όποιος το λάβει, δεν αρρωσταίνει καν.
Αποκαλύφτηκε ότι οι γιατροί από τον Μάιο ζητούν από τον FDA να επιτρέψει την χρήση στην αντιμετώπιση του covid 19!
Παρόλο που υπήρξε κατάθεση πάλι στην γερουσία τον Αύγουστο, πράγμα που το επεσήμανε ο πρόεδρος της επιτροπής της γερουσίας, το FDA προτίμησε την έγκριση ακριβών φαρμάκων όπως το remedesivir η τα μονοκλωνικά αντιγόνα!
Στην κατάθεση του, έδωσε και μια εικόνα πρόσθετη στο ποιοι πεθαίνουν. Αφροαμερικανοί, λατίνοι και φτωχοί άνθρωποι. Η ταξική φύση του ιού που καταβάλει τους ανθρώπους με φτωχή διατροφή.
Δυο από τις μελέτες:
https://www.sciencedirect.com/science/a ... 4220302011
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7521351/
Αρθογραφία:
https://www.nature.com/articles/d41586-020-02958-2
https://www.ijidonline.com/article/S120 ... 6/fulltext
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Προλαβαινουν λες να την κλωνοποιησουν;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 2781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις