Θηλυκή εκδοχή του ΝουΓουΜου που κρατούσε τον Κασιδιάρη σε ρόλο λοχαγού εσαεί μου κάνει.
Έτσι, έτσι, δώσε μου δολοπλοκίες και ίντριγκα και πάρε μου την ψυχή. Χωρίς βιτριόλια όμως, να το τονίσουμε αυτό. Κανά ξεμάλλιασμα, τίποτα ξεφωνητά ή ακόμα καλύτερα διευθέτηση διαφορών σε αγώνα wrestling παρουσία κοινού. Ξέρεις, εκείνο όπου οι συμμετέχουσες αγωνίζονται με μαγιό σε ring μικρών διαστάσεων γεμισμένο με gel. Αυτό με τη λάσπη παραείναι βρόμικο. Νομίζω δηλαδή. Τα γερόντια που πασαλείβονται στα ιαματικά λουτρά κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Το άλλο μωρό η Αχτσιόγλου, πόσες λές να ’χει φάει; (Ανταγωνίστριες και όχι μόνο)
Μα καλά, κανένας πορνοπαραγωγός δεν σκέφτηκε να προτείνει ρόλο στην Έφη; Φαντάσου τη να συμπρωταγωνιστεί με την tough bitch Velculescu. Η τελευταία να υποδύεται το βαμπίρ («Δρακουλέσκου» δεν την είχαν βαφτίσει οι κουμπάροι;) που χρειάζεται ζωογόνα υγρά για να παραμείνει στη ζωή τα οποία και βρίσκει ανάμεσα στα σκέλια της Συριζαίας βουλευτού (βουλευτίνας αν είστε κατσαπλιάδες φασιστεροί με το κονσερβοκούτι στο χέρι, έτοιμοι να αιματοκυλίσετε τη χώρα)
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ επιτυχία και 1η βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό «Πρίαπος».
Οι Αμερικάνοι που ’χαν γυρίσει εκείνη την τσόντα “Who’s nailing Palin” (τι μωρό κι αυτό) καλύτεροι ήταν;
ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ;
Αχ, Δοξούλα!