!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

«Βυζαντινισμοί» όπως λέει και η ίδια κάποια στιγμή στο video. Τις ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕ όλες, αφάνισε τον ανταγωνισμό και τώρα παίζει μπάλα μόνη της.
Θηλυκή εκδοχή του ΝουΓουΜου που κρατούσε τον Κασιδιάρη σε ρόλο λοχαγού εσαεί μου κάνει.
Έτσι, έτσι, δώσε μου δολοπλοκίες και ίντριγκα και πάρε μου την ψυχή. Χωρίς βιτριόλια όμως, να το τονίσουμε αυτό. Κανά ξεμάλλιασμα, τίποτα ξεφωνητά ή ακόμα καλύτερα διευθέτηση διαφορών σε αγώνα wrestling παρουσία κοινού. Ξέρεις, εκείνο όπου οι συμμετέχουσες αγωνίζονται με μαγιό σε ring μικρών διαστάσεων γεμισμένο με gel. Αυτό με τη λάσπη παραείναι βρόμικο. Νομίζω δηλαδή. Τα γερόντια που πασαλείβονται στα ιαματικά λουτρά κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Το άλλο μωρό η Αχτσιόγλου, πόσες λές να ’χει φάει; (Ανταγωνίστριες και όχι μόνο)
Μα καλά, κανένας πορνοπαραγωγός δεν σκέφτηκε να προτείνει ρόλο στην Έφη; Φαντάσου τη να συμπρωταγωνιστεί με την tough bitch Velculescu. Η τελευταία να υποδύεται το βαμπίρ («Δρακουλέσκου» δεν την είχαν βαφτίσει οι κουμπάροι;) που χρειάζεται ζωογόνα υγρά για να παραμείνει στη ζωή τα οποία και βρίσκει ανάμεσα στα σκέλια της Συριζαίας βουλευτού (βουλευτίνας αν είστε κατσαπλιάδες φασιστεροί με το κονσερβοκούτι στο χέρι, έτοιμοι να αιματοκυλίσετε τη χώρα)
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ επιτυχία και 1η βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό «Πρίαπος».
Οι Αμερικάνοι που ’χαν γυρίσει εκείνη την τσόντα “Who’s nailing Palin” (τι μωρό κι αυτό) καλύτεροι ήταν;
ΟΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ;

Αχ, Δοξούλα! :g094:
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εν τω μεταξύ τα περί χρήσης των γραφείων του Δήμου ως κομματικά γραφεία είναι μπλέ και ρόζ τρίχες κατσαρές.

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:20
Null έγραψε: 15 Ιουν 2020, 22:04

>Χρυσή Αυγή
>Dominatrix
>Δεν βάζει πρώτη πρώτη Γεωργία Μυριδάκη
λολ
Εικόνα
Ναι ανηκει στο dungeon κι αυτη :lol:

Sid Vicious το τατουαζ ειναι αυτο που νομιζω? :lol:
Στο /pol/ έχει εντοπισθεί και έχουν γίνει προσπάθειες αποκρυπτογράφησης της βυζοχαράδρας :003:
Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 11:50
Τι θέλει να πεί ο ποιητής με την λέξη τρίποδα;
Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει προικισμένους από τη φύση άνδρες. Κάτι τέτοιο υπαινίσσεται ο πως-τον-λένε (αλήθεια, πως τον λένε;) ή είν’ το δικό μυαλό βρόμικο; Κάνει τέτοια πράγματα η σύζυγος του ΝουΓουΜου;
Οι κακές γλώσσες λένε διάφορα
Εικόνα
Εικόνα
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Null έγραψε: 19 Ιουν 2020, 00:05

Στο /pol/ έχει εντοπισθεί και έχουν γίνει προσπάθειες αποκρυπτογράφησης της βυζοχαράδρας :003:

Ενδελεχης ερευνα :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Kauldron

https://twitter.com/IliasKasidiaris/sta ... 4727616512

Ωχ, ωχ, ωχ, θα πέσει κλάμα πάλι...
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:10 https://twitter.com/IliasKasidiaris/sta ... 4727616512

Τρίτο κόμμα με 5,4% οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"
...
στην δημοσκόπηση του zougla gr
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kauldron

94 σελίδες "δεν ασχολούνται" οι λαθρολάγνοι... :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας

Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:18 94 σελίδες "δεν ασχολούνται" οι λαθρολάγνοι... :003:
εγώ ο λαθρολάγνος ήθελα να θυμίσω απλά τις μυστικές δημοσκοπήσεις που βγάζουν ακόμα τη χ.α πρώτο κόμμα και τον Κασιδιάρη δήμαρχο :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:10
Εικόνα

Και ποιοι διαβάζουν ζούγκλα; Οι πολύ πολύ πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Πέφτει πολύ γέλιο με τον φαν του νεοναζιάρη! :003:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σενέκας έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:20
Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:18 94 σελίδες "δεν ασχολούνται" οι λαθρολάγνοι... :003:
εγώ ο λαθρολάγνος ήθελα να θυμίσω απλά τις μυστικές δημοσκοπήσεις που βγάζουν ακόμα τη χ.α πρώτο κόμμα και τον Κασιδιάρη δήμαρχο :102:
Νέρο, δεν ξέρω για ποιές μυστικές δημοσκοπήσεις λές, αλλά όλα τα κόμματα έχουν βγάλει τέτοια κατά καιρούς.
Το θέμα είναι οτι ο Γελόπουλος γαβγίζει κατά νουδού, από 'κει που ψήφιζε παρέα με τη νουδού διάφορα, και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Ούτως εί άλλως ακόμα κι εσύ νομίζω οτι θα παραδεχτείς πως ο Κασιδιάρης είναι κλάσεις ανώτερος απ' τον Βελόπουλο ως προσωπικότητα, κι αυτό μετράει.
Nandros έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:31
Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:10
Εικόνα

Και ποιοι διαβάζουν ζούγκλα; Οι πολύ πολύ πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Πέφτει πολύ γέλιο με τον φαν του νεοναζιάρη! :003:
Άρχισε το κλάμα... :lol:
Αλλά να σου πώ οτι δεν ψηφίζω νουδού ρε ΝάΝΔρε. Δεν ψηφίζω δηλαδή το κόμμα που ίδρυσε ο κολλητός του Μέρτενς. :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 19 Ιουν 2020, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σενέκας

Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:32
Νέρο, δεν ξέρω για ποιές μυστικές δημοσκοπήσεις λές, αλλά όλα τα κόμματα έχουν βγάλει τέτοια κατά καιρούς.
Το θέμα είναι οτι ο Γελόπουλος γαβγίζει κατά νουδού, από 'κει που ψήφιζε παρέα με τη νουδού διάφορα, και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Ούτως εί άλλως ακόμα κι εσύ νομίζω οτι θα παραδεχτείς πως ο Κασιδιάρης είναι κλάσεις ανώτερος απ' τον Βελόπουλο ως προσωπικότητα, κι αυτό μετράει.
"Κλάσεις ανώτερος"

"επαγγελματίας ελλαδέμπορας" vs "νεοναζί με σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή που προκαλεί πρόβλημα διαχείρισης θυμού"

η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί πριν και τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ηλεκτρονική δημοσκόπηση στην οποία ψηφίζει ο καθένας όσες φορές θέλει και τη διαφημίζουν προηγουμενως ακροδεξιοί λογαριασμοί και ομάδες για να ανέβουν τα ποσοστά του κόμματος τους. Αξιοπιστία, εγγύηση.
Ποιες επιστημονικές μέθοδοι με ερώτηση
αντιπροσωπευτικών πληθυσμιακων γκρουπ και καταγραφή των ερωτωμενων;
Zougla.gr.
Σενέκας έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:35 "Κλάσεις ανώτερος"

"επαγγελματίας ελλαδέμπορας" vs "νεοναζί με σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή που προκαλεί πρόβλημα διαχείρισης θυμού"

η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί πριν και τώρα με έβαλες σε σκέψεις. Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο
Προφανώς καλύτερα ελλαδεμπορας, παρά παρανοϊκός.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σενέκας έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:35
Kauldron έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:32

"Κλάσεις ανώτερος"

H ίδια δημοσκόπηση πάντως δείχνει και διαφορά ασφαλείας υπέρ της νουδού. Το αμφισβητείς κι αυτό?
Όσο για την σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή, εκτός αν είσαι ψυχίατρος και τον έχεις εξετάσει, προφανώς δεν έχεις τη δυνατότητα να το κρίνεις.
Πάντως ενδιαφέρον να μιλάνε για ψυχιατρικές διαταρραχές, άνθρωποι που ψηφίζουν έναν τύπο που πηγαίνει πίσω από άλλους όταν κάνουν δηλώσεις, και κάνει φατσούλες.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Φοβού τον Κασιδιάρη

Πηγή: https://www.paron.gr/2020/06/17/fovoy-ton-kasidiari/
:003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Philip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:36 Ηλεκτρονική δημοσκόπηση στην οποία ψηφίζει ο καθένας όσες φορές θέλει και τη διαφημίζουν προηγουμενως ακροδεξιοί λογαριασμοί και ομάδες για να ανέβουν τα ποσοστά του κόμματος τους. Αξιοπιστία, εγγύηση.
Ποιες επιστημονικές μέθοδοι με ερώτηση
αντιπροσωπευτικών πληθυσμιακων γκρουπ και καταγραφή των ερωτωμενων;
Zougla.gr.
Σε ηλεκτρονική δημοσκόπηση του Ζούγκλα.gr πήρε 5% ;
:smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”