Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
NovaLacertae έγραψε: 01 Δεκ 2024, 01:34
μάλιστα το κομμάτι που πήρε την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο εκτός των άλλων το είχε ποστάρει και ένας από τους παίκτες σε ενα άλλο φορουμ δύο φορές και είχα υποθέσει πως θα το είχε βαλει αυτός.
Αίσχος! Μετά από τόσα παιχνίδια...και μόνο που σκέφτηκες ότι μπορεί να ξανάβαζα το ίδιο κομμάτι....τι να πω;;; Ντροπή!!!
Πάντως και σε αυτόν τον γύρο παίζει πάλι κομμάτι που έβαλα σε παλιότερο παιχνίδι και μου το θάψατε τότε Θα το πάρει το 12άρι του...μάλιστα το 12" έπαιζε αυτές τις μέρες και ήταν δίπλα στο πικάπ όταν είδα τα κομμάτια του γύρου
Μπεργκεράρα, μπύρες και ετοιμάζομαι για τις ακροάσεις του...μάλλον χειρότερου γύρου μέχρι τώρα.
Ε εντάξει δεν γινόταν να κρατάμε την ποιότητα στο φουλ για συνεχόμενους γύρους. Κάπου θα σημειώναμε και μια "κοιλιά" που λένε και οι μορφωμένοι.
Για το...καλό μας! Αχαχαχα, έχω διπλωθεί από τα γέλια.
μάλιστα το κομμάτι που πήρε την πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο εκτός των άλλων το είχε ποστάρει και ένας από τους παίκτες σε ενα άλλο φορουμ δύο φορές και είχα υποθέσει πως θα το είχε βαλει αυτός.
Αίσχος! Μετά από τόσα παιχνίδια...και μόνο που σκέφτηκες ότι μπορεί να ξανάβαζα το ίδιο κομμάτι....τι να πω;;; Ντροπή!!!
Πάντως και σε αυτόν τον γύρο παίζει πάλι κομμάτι που έβαλα σε παλιότερο παιχνίδι και μου το θάψατε τότε Θα το πάρει το 12άρι του...μάλιστα το 12" έπαιζε αυτές τις μέρες και ήταν δίπλα στο πικάπ όταν είδα τα κομμάτια του γύρου
Δηλαδή αν το είχες σε 7" θα έπαιρνε 7; Και τα μηδενικά σου τί είναι, δίσκοι που έχεις χάσει;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τι έγινε ρε παιδιά, πάλι στείλανε τον Μένιο; Και τώρα μπήκε με άλλο νικ μιμούμενος το avatar του micmic; Τρελές καταστάσεις που μόνο στο phorum ζούμε. Για το καλό μου
... εντωμεταξύ εσύ δεν έχεις καμία σχέση με το ποστ... . .