!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Stay on subject please.
Δοξούλα, τσεκ.
Νούση, τσεκ. (Με αστερίσκο, γιατί νομίζω πως άλλαξε δραματικά look από μελαχρινή σε ξανθιά ή το αντίστροφο - δεν ξέρω ποιο χρώμα είναι το φυσικό της)
Καμιά άλλη;
Stay on subject.
Edit:
Καταδικάζουμε τις ρίψεις καυστικών υγρών. Μόνο νυχιές και μώλωπες είναι ανεκτές και αυτές στα πλαίσια των ερωτικών περιπτύξεων.
Τα αυτονόητα θα λέμε;
Δοξούλα, τσεκ.
Νούση, τσεκ. (Με αστερίσκο, γιατί νομίζω πως άλλαξε δραματικά look από μελαχρινή σε ξανθιά ή το αντίστροφο - δεν ξέρω ποιο χρώμα είναι το φυσικό της)
Καμιά άλλη;
Stay on subject.
Edit:
Καταδικάζουμε τις ρίψεις καυστικών υγρών. Μόνο νυχιές και μώλωπες είναι ανεκτές και αυτές στα πλαίσια των ερωτικών περιπτύξεων.
Τα αυτονόητα θα λέμε;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Golden Age
Καταλογίζεις καταστάσεις εκεί που δεν ανήκουν.stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:39Ειδικά αν κουβαλάνε και λίγο βιτριόλι για να εκτονώσουν τα πάθη τους...Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:38 Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα, οι κόμματοι μας καίνε. Και μας τσουρουφλάνε.
Μάθε τώρα που ανήκουν τα βιτριόλια, ζαίε:

- Gordian Knot
Άραγε η τύπισσα που σχεδίασε και εκτέλεσε την αποτρόπαια αυτή πράξη, θα λαμβάνει ερωτικές επιστολές στη μπουζού όπως διάφοροι άρρενες που έχουν διαπράξει ανάλογα εγκλήματα;
Λένε να παντρευτεί κιόλας; Προφανώς όχι τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό (;) και ζήλευε παθολογικά (πιο παθολογικά ΔΕΝ γίνεται), κάποιον άλλο που θα συνεπάρει με το πάθος που επέδειξε. Προσωπικά, δεν το αποκλείω...
Ρε χασοδίκη, σοβαρά τώρα το σχόλιό σου είχε πολιτική χροιά; Εγώ δεν το εξέλαβα έτσι, αλλά με εσάς τους ’ζαίους κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Και έχεις και βαρύ ποινικό μητρώο πανάθεμά σε, ποιος να σε πιστέψει;
Λένε να παντρευτεί κιόλας; Προφανώς όχι τον άνδρα με τον οποίο διατηρούσε δεσμό (;) και ζήλευε παθολογικά (πιο παθολογικά ΔΕΝ γίνεται), κάποιον άλλο που θα συνεπάρει με το πάθος που επέδειξε. Προσωπικά, δεν το αποκλείω...
Ρε χασοδίκη, σοβαρά τώρα το σχόλιό σου είχε πολιτική χροιά; Εγώ δεν το εξέλαβα έτσι, αλλά με εσάς τους ’ζαίους κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Και έχεις και βαρύ ποινικό μητρώο πανάθεμά σε, ποιος να σε πιστέψει;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Ενώ για τη Χρυσή Αυγή υπήρχε πλήρης αποκλεισμός παντού, για τον Κασιδιάρη βλέπω και στα μέσα ενημέρωσης κάπου βγαίνει, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύς ντόρος γίνεται.Golden Age έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:39Που την είδες την προώθηση ακριβώς;Μηχανικός έγραψε: 14 Ιουν 2020, 08:53 Μου κάνει εντύπωση που προωθείται το κόμμα του Κασιδιάρη.
Υποψιάζομαι ότι είναι οι συριζαίοι που θέλουν να χάσει το αντίστοιχο ποσοστό η Νέα Δημοκρατία.![]()
- Golden Age
Σε μικρά κανάλια. Και απο ΧΑ έβγαιναν βουλευτές σε τέτοια.Μηχανικός έγραψε: 16 Ιουν 2020, 15:21Ενώ για τη Χρυσή Αυγή υπήρχε πλήρης αποκλεισμός παντού, για τον Κασιδιάρη βλέπω και στα μέσα ενημέρωσης κάπου βγαίνει, και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολύς ντόρος γίνεται.Golden Age έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:39Που την είδες την προώθηση ακριβώς;Μηχανικός έγραψε: 14 Ιουν 2020, 08:53 Μου κάνει εντύπωση που προωθείται το κόμμα του Κασιδιάρη.
Υποψιάζομαι ότι είναι οι συριζαίοι που θέλουν να χάσει το αντίστοιχο ποσοστό η Νέα Δημοκρατία.![]()
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λογικό να γίνει χαμός.
- Gordian Knot
Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η παρεκτροπή της συζήτησης!
Ο άλλος πάει και κοτσάρει φωτό του παλιόπουστα του Djebbour που υφάρπαξε -ελέω Αδαμίδη- ο gayρος Πειραιά με απώτερο σκοπό να μας φυτιλιάσει. Και ενώ μας είχε στοιχίσει ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσο, χρήματα που δεν δικαιολόγησε. Αντιθέτως, είχε την τάση να κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο σε κάθε ευκαιρία.
Οι ΚΑΤΑΡΕΣ όλων των ΑΕΚτζήδων πάνω σου Fipps! Θα εισηγηθώ για την παραδειγματική σου τιμωρία, I have Kavouropalatis’ ear muthefucka!
Στην καλύτερη περίπτωση σε βλέπω σε ρόλο Βασιλάκη Καΐλα να γυαλίζεις τα σκαρπίνια των οπαδών στο στιλβωτήριο της ΑγιάΣοφιάς, στην χειρότερη ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ στο καμπαναριό.
Βάζω στοίχημα δε, πως στις δημοτικές εκλογές ήσουν full Βασιλοπουλικός, με τις Στρούγκες τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα. Πιόνι του πρεζέμπορα και της γνωστής εγκληματικής συμμορίας.
Για πέρνα απ’ τη Δεκελείας μια βόλτα να σε περιλάβουμε. Θα φάς κεμπάπ πολίτικο που θα βάλεις και στις τσέπες.
Και όχι, εκείνο το ξεψυχισμένο πλασέ στον τελικό κυπέλλου με το οποίο η ομάς ουσιαστικά εξασφάλισε το τρόπαιο (σηματοδοτώντας παράλληλα την αλλαγή σκηνικού στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο) δεν διαγράφει τα ανομήματά του.
Α-ΝΕ-ΠΙ-ΘΥ-ΜΗ-ΤΟΣ.
Να πάρει τον άλλο βορειοαφρικανό ψυχάκια, εκείνον με τη Vileda στο κεφάλι, για τον «Ντιμπιντάι» (Warda) λέω, και να πάνε στο Διάολο!
Γαμώ την Αλγερία τους, γαμώ την Τυνησία τους (εξαιρούνται οι Myrath που μ’ αρέσουν) γαμώ το ό,τι βαστάνε. Αγαρηνά σκυλιά!
Ο άλλος πάει και κοτσάρει φωτό του παλιόπουστα του Djebbour που υφάρπαξε -ελέω Αδαμίδη- ο gayρος Πειραιά με απώτερο σκοπό να μας φυτιλιάσει. Και ενώ μας είχε στοιχίσει ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσο, χρήματα που δεν δικαιολόγησε. Αντιθέτως, είχε την τάση να κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο σε κάθε ευκαιρία.
Οι ΚΑΤΑΡΕΣ όλων των ΑΕΚτζήδων πάνω σου Fipps! Θα εισηγηθώ για την παραδειγματική σου τιμωρία, I have Kavouropalatis’ ear muthefucka!
Στην καλύτερη περίπτωση σε βλέπω σε ρόλο Βασιλάκη Καΐλα να γυαλίζεις τα σκαρπίνια των οπαδών στο στιλβωτήριο της ΑγιάΣοφιάς, στην χειρότερη ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ στο καμπαναριό.
Βάζω στοίχημα δε, πως στις δημοτικές εκλογές ήσουν full Βασιλοπουλικός, με τις Στρούγκες τη Σάρα, τη Μάρα και το κακό συναπάντημα. Πιόνι του πρεζέμπορα και της γνωστής εγκληματικής συμμορίας.
Για πέρνα απ’ τη Δεκελείας μια βόλτα να σε περιλάβουμε. Θα φάς κεμπάπ πολίτικο που θα βάλεις και στις τσέπες.
Και όχι, εκείνο το ξεψυχισμένο πλασέ στον τελικό κυπέλλου με το οποίο η ομάς ουσιαστικά εξασφάλισε το τρόπαιο (σηματοδοτώντας παράλληλα την αλλαγή σκηνικού στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο) δεν διαγράφει τα ανομήματά του.
Α-ΝΕ-ΠΙ-ΘΥ-ΜΗ-ΤΟΣ.
Να πάρει τον άλλο βορειοαφρικανό ψυχάκια, εκείνον με τη Vileda στο κεφάλι, για τον «Ντιμπιντάι» (Warda) λέω, και να πάνε στο Διάολο!
Γαμώ την Αλγερία τους, γαμώ την Τυνησία τους (εξαιρούνται οι Myrath που μ’ αρέσουν) γαμώ το ό,τι βαστάνε. Αγαρηνά σκυλιά!
Εγώ φίλε μου είμαι Ολυμπιακός. Και τον Djebbour τον έχω κορώνα στο κεφάλι μου!Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 16:40 Ας σταματήσει επιτέλους αυτή η παρεκτροπή της συζήτησης!
Ο άλλος πάει και κοτσάρει φωτό του παλιόπουστα του Djebbour που υφάρπαξε -ελέω Αδαμίδη- ο gayρος Πειραιά με απώτερο σκοπό να μας φυτιλιάσει. Και ενώ μας είχε στοιχίσει ούτε και εγώ δεν θυμάμαι πόσο, χρήματα που δεν δικαιολόγησε. Αντιθέτως, είχε την τάση να κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο σε κάθε ευκαιρία.![]()
Α-ΝΕ-ΠΙ-ΘΥ-ΜΗ-ΤΟΣ.
Μας έδωσε ολόκληρο πρωτάθλημα πριν κάτι χρόνια...
- Gordian Knot
Να προσθέσεις και το «γκαντέμης» στο προφίλ σου. Μόλις τώρα διάβασα πως αποδεσμεύτηκε
ο (επίσης ψυχάκιας, πλην απαραίτητος εάν «βρείς το κουμπί του»), Vranješ.
- Παλαιοελλαδίτης
Και εγώ τη Νούση πρόσφατα την έμαθα μπαίνοντας να δω μια συζήτηση όπου συμμετείχε η Αγαθή.Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 12:40 Ένα-ένα μας τα λέτε Μία-μία μας τις ξεφουρνίζετε. Με το τσιγκέλι.
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια, θα σας πάρουμε τη μπουκιά απ’ το στόμα; Ρε μοιραστείτε τις πληροφορίες!
Αυτή η Νούση έχει ακόμα πιο περιορισμένο portfolio, που να βγάλω άκρη ο άνθρωπος...
“Author at Politically Incorrect” λέει, καλό αυτό. Οτιδήποτε αντιτίθεται στον ΦΑΣΙΣΜΟ της correctίλας, δεν μπορεί παρά να έχει θετικό πρόσημο.
- Gordian Knot
Μου ’ρθε φλασιά τώρα: Η μεταφράστρια του ΟΣΦΠ σε ποια παράταξη πρόσκεινται;
Έχει σιτέψει κάπως, αλλά παραμένει καλό κομμάτι.
Κάπου είχα διαβάσει, μπορεί να κάνω και λάθος, πως είναι κόρη ανώτερου αξιωματικού. Λογικά ξεκινάμε απ’ το κέντρο και κατευθυνόμαστε δεξιά.
Μπορούμε να τη γυρίσουμε πίσω 10 χρονάκια, όταν ΕΣΠΕΡΝΕ;
Έχει σιτέψει κάπως, αλλά παραμένει καλό κομμάτι.
Κάπου είχα διαβάσει, μπορεί να κάνω και λάθος, πως είναι κόρη ανώτερου αξιωματικού. Λογικά ξεκινάμε απ’ το κέντρο και κατευθυνόμαστε δεξιά.
Μπορούμε να τη γυρίσουμε πίσω 10 χρονάκια, όταν ΕΣΠΕΡΝΕ;
Golden Age έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:49Καταλογίζεις καταστάσεις εκεί που δεν ανήκουν.stavmanr έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:39Ειδικά αν κουβαλάνε και λίγο βιτριόλι για να εκτονώσουν τα πάθη τους...Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 13:38 Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα, οι κόμματοι μας καίνε. Και μας τσουρουφλάνε.
- Obi Wan Iakobi
Δεν εχουμε αποκαλυπτικη Δοξουλα δυστυχως.Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 02:05 Παρακαλώ όπως αποστείλατε φωτό Δοξούλας με μαγιό (κατά προτίμηση bikini).
Την άλλη που λέτε, την Μυριδάκη*, δεν τη γνώριζα. Και δεν μπορώ να κρίνω καθώς το διαθέσιμο οπτικό υλικό είναι χαμηλής ανάλυσης, δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα.
Τίποτα τρίπλ-έξ υπάρχει; Αδικία δεν είναι να κυκλοφορούν μόνο videos της Γαβριέλας της καροτοφάγου;
Να το ξέρετε, δεν το ’χω σε τίποτα να καταγγείλω την κοινότητα για διακρίσεις...
* Το google με οδήγησε σε επικό webwar νήμα.
Τα μάτια της είναι χρώματος γκριζο-κάτι ή είναι η ιδέα μου;
Το δε webwar μου θυμισε την υπεραρια Μαρια Ζαπαντη!

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ο Νοσφερατου εχει δυο μεγαλα δοντια μπροστα ο Calathes οχι.Gordian Knot έγραψε: 16 Ιουν 2020, 11:50 Ακόμα περιμένω την -αποκαλυπτική- φωτογραφία της Δοξούλας, η υπομονή μου αρχίζει να εξαντλείται.
Δεν μπορεί, εσείς που ξεψαχνίζετε τα πάντα, κάτι θα ’χετε βρεί στα σόσιαλ μύδια.
«Κοντά στον βασιλικό, ποτίζεται κι η γλάστρα»
Παρακολούθησα όλο το video χωρίς να κάνω skip στα σημεία όπου δεν συμμετέχει η Δοξούλα (αρκετά ασυνήθιστο όνομα, αν ανήκε σε άλλο χώρο μάλλον θα το είχε μετατρέψει σε κάτι πιο glamorous) και έχω 2 απορίες:
1ον Γιατί “Nosferatu” και όχι Nick Calathes; (Εστιάζοντας στο πρόσωπο, όχι στο ύψος)
2ον Γιατί γελάνε στο 00:22:25; (στο σημείο που αναφέρει «Λόγω της αγάπης προς τα τρίποδα και τα τετράποδα»)
Τι θέλει να πεί ο ποιητής με την λέξη τρίποδα;
Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει προικισμένους από τη φύση άνδρες. Κάτι τέτοιο υπαινίσσεται ο πως-τον-λένε (αλήθεια, πως τον λένε;) ή είν’ το δικό μυαλό βρόμικο; Κάνει τέτοια πράγματα η σύζυγος του ΝουΓουΜου;
Ρε μαλάκες, μπήκα σε αυτό το bitchute.com και αμέσως μπάνισα και 2η γυναικεία παρουσία σε video του πως-τον-λένε.
Δυστυχώς δεν είναι του επιπέδου Δοξούλας. Far from it. Εκτός κι αν σε λένε Αρτέμη
Αχ, Σίσυ Αχ, Δοξούλα...![]()
Εχω ποσταρει κι εγω τη δευτερη γυναικεια παρουσια ισως την εξοστρακισε η Δοξουλα που θελει το μονοπωλιο.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση