!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μπορεις να ενημερώσεις τον διαχειριστή για τη διαφωνία σου, προσωπικά δε συμφωνώ και το κατάλαβες ηδη πριν οποτε δεν καταλαβαινω , γιατι το ξανάκανες θεμα σε εμενα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:20 Μπορεις να ενημερώσεις τον διαχειριστή για τη διαφωνία σου, προσωπικά δε συμφωνώ και το κατάλαβες ηδη πριν οποτε δεν καταλαβαινω , γιατι το ξανάκανες θεμα σε εμενα.
Δηλαδή αν πω ότι οι δεξιοί είναι κατώτερα διποδα δεν έχεις πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Για κάποιο περίεργο λογο θεωρεις οτι ειμαι δεξιά !; Είσαι λιγο μπερδεμένος; Απο εκει και πέρα ξαναλεω, θα πρεπει να απευθυνθείς στον Σπύρο ή σε αλλο συντονιστή. Στειλε ενα πμ. Αν δε θες μπορω να το κανω εγω θεμα να το δουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

Eσυ είσαι για το θεαθήναι. Άστο.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Deja έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:22
Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:20 Μπορεις να ενημερώσεις τον διαχειριστή για τη διαφωνία σου, προσωπικά δε συμφωνώ και το κατάλαβες ηδη πριν οποτε δεν καταλαβαινω , γιατι το ξανάκανες θεμα σε εμενα.
Δηλαδή αν πω ότι οι δεξιοί είναι κατώτερα διποδα δεν έχεις πρόβλημα.
Αν το πεις εσύ, προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα.
    Σας κάναμε ανθρώπους.
    Πάνος Σκουρλέτης
    Άβαταρ μέλους
    Saliveros
    Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Μηχανικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:03 Δηλαδή γίνεται ψηφοφορία για το αν αποκλειστεί κάποιος;
    Δεν είναι απόφαση ενός συντονιστή;
    Μόνο κι αποκλειστικά της Διαχείρισης απόφαση είναι.
    Οι συντονιστές προτείνουν/εισηγούνται.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      Χαοτικός
      Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Nameless Ghoul έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:48
      Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:25 Είσαι θρασυς. Υπάρχει μελος που το προκάλεσες επανειλημμένα, εκανε τη μαλακια σαφέστατα, έφαγε μπαν κι εσυ ησουν εδω χαλαρός ενώ εκείνο για μπάνια. Δε θα μας τρελάνεις εδω μεσα.
      Έχω την εντύπωση ότι μπορεί και να μην μιλάμε για το ίδιο μέλος. Αυτό που έχω εγώ κατά νου δεν πήγε ποτέ για μπάνιο. Οπότε σου το επιστρέφω το "δε θα μας τρελάνεις εδώ μέσα".

Αν παρ'ολ'αυτά μιλάμε για το ίδιο μέλος, ας μου απαντούσε στο ίδιο επίπεδο που "προκάλεσα", το οποίο δεν περιλάμβανε βρίσιμο οικογένειας κάτι που δεν κάνω ΠΟΤΕ ως ζήτημα αρχής.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να ξεπεράσει αυτό το όριο, η παραμονή του μέλους αυτού στο φόρουμ δεν δικαιολογείται με τίποτα. Η επιείκια που δείχνω τελευταία στο συγκεκριμένο άτομο οφείλεται σε λόγους που δεν σχετίζονται με συντονιστική συμπεριφορά.
      Πότε ρε έβρισα την οικογένειά σου;
      Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
      Άβαταρ μέλους
      Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Nameless Ghoul έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:22 Μπα, και εδώ συμβαίνει αυτό. Υπάρχει μέλος που μου έχει βρίσει επανειλημμένα και χυδαιότατα την οικογένεια, και έχει δηλώσει ότι προτίθεται να εξακολουθήσει να το κάνει, και παρ'όλ'αυτά μια χαρά αλωνίζει εδώ σαν να μη συνέβει τίποτα. ......
      Αν μιλάς για το μέλος που υποψιάζομαι, σου επέστρεφε όσα έλεγες για αυτήν, καθώς μία γυναίκα δεν μπορεί να βρίσει έναν άντρα στα ίσια χωρίς να ρίξει επίπεδο και να εξευτελιστεί.<-- και αυτό παρακαλώ να το λαμβάνουν υπ'όψιν διαχειριστής και συντονιστές.

Και μόνον αφού είχες κάνει πρώτος επίθεση, όπως λένε κάτι φήμες εδώ στο phorum.
      Αν λοιπόν ήταν επανειλημμένα και χυδαιότατα, αυτό σημαίνει πως πρώτος εσύ προσέβαλες επανειλημμένα και χυδαιότατα.
      Πολλές φορές δε, απλώς επέστρεφε την ατάκα χωρίς να την επαναλάβει πχ "με μπερδεύεις με την ...." οπότε μόνον εσύ είχες εκφραστεί χυδαία<--αν πιστεύεις πως εκφράστηκες χυδαία, αν ήσουν ευγενέστατος, no problem.

Έχεις να δείξεις μία φορά που αυτό το μέλος σου έκανε επίθεση ή έστω σε κουοτάρησε σε οποιοδήποτε νήμα; (Όχι, σε αγνοεί σε κανονικές συνθήκες).

Nandros έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:56
      Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:25 Είσαι θρασυς. Υπάρχει μελος που το προκάλεσες επανειλημμένα, εκανε τη μαλακια σαφέστατα, έφαγε μπαν κι εσυ ησουν εδω χαλαρός ενώ εκείνο για μπάνια. Δε θα μας τρελάνεις εδω μεσα.
      Γιατί δεν πήγε ΚΑΙ αυτός για μπάνια;
      .
      Έλα ντε!

Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:59 Το μελος έφαγε μπαν, μπορεις να το ρωτήσεις. Μετα θα ερθεις και θα μας ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για όσα λες και για τις παραπάνω κριτικές σου.
      Αν κανω εγω λαθος και δεν έφαγε, θα σου ζητήσω εγω δημόσια συγγνώμη.

Εγω ειδα οτι εσυ προκαλεσες απανωτά, δεν σεβαστηκεσ Κ Α Μ Ι Α απο τις αρκετές επικοινωνιες κι εμενα και του Σπύρου και ηταν αναμενόμενο οτι η κουβεντα θα γύρναγε εκει που γύρισε μετα απο ενα σημείο. Επισης, αν καποιος επρεπε να ειχε φαει μπαν, αυτος ησουν εσυ, διότι δε θα ειχε ξεφύγει π ο τ ε τοσο το αλλο μελος και γι αυτο προσωπικά το εχω σκυλομετανιώσει που δεν ψήφισα και εσενα ταυτόχρονα τοτε, διότι δε θα είχαμε φτάσει εδω που φτάσαμε και σε αυτο οφείλω μια συγγνώμη στο αλλο μελος. Οσο για τη συμπεριφορά σου που λες, ειδικά απέναντι μας ειναι τραγική, 2 στις 3 φορες με λες αλήτισσα στις αναφορές σου. Απο εδω και πέρα και εμενα η συμπεριφορά μου θα αλλάξει, διότι η αχαριστία δεν εχει όρια !
      Καλη συνεχεια
      Σιγά! Καλή καρδιά! Μια εβδομάδα ήταν μόνον, τελείωσα μία εργασία μαθήματος του μεταπτυχιακού.
      Ο άλλος να σου ζητήσει συγνώμη λοιπόν.
      How are Albanians distorting history
      Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
      Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
      Άβαταρ μέλους
      Albrecht
      Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Χαλαρωστε
      Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
      Άβαταρ μέλους
      Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Albrecht έγραψε: 16 Σεπ 2018, 18:07 Χαλαρωστε
      Γιατί ;
      :popc:
      ΖΗΝΗΔΕΩΣ
      Άβαταρ μέλους
      Albrecht
      Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

Ο Σεσιλης είναι εντάξει άτομο και εξαιρετικος συντονιστής. Μεγάλη του επιτυχία που δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιο κομμα υποστηρίζει ούτε τι ομάδα είναι. Μου πήρε μήνες να συνειδητοποιήσω ποιο είναι το φύλο του.
      Αφήστε με τώρα να δω Ξανθη Παναιτωλικό.
      Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
      Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:59 Οσο για τη συμπεριφορά σου που λες, ειδικά απέναντι μας ειναι τραγική, 2 στις 3 φορες με λες αλήτισσα στις αναφορές σου. Απο εδω και πέρα και εμενα η συμπεριφορά μου θα αλλάξει, διότι η αχαριστία δεν εχει όρια !
      Jawohl, mein Führer.
      Άβαταρ μέλους
      wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Καλά ούτε ο μεγαλύτερος φοροδιαφυγάς των φοροδιαφυγάδων δεν συσκρίνεται με πχόρουμ.gr.
      δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
      Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Juno έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:58 Αν μιλάς για το μέλος που υποψιάζομαι, σου επέστρεφε όσα έλεγες για αυτήν, καθώς μία γυναίκα δεν μπορεί να βρίσει έναν άντρα στα ίσια χωρίς να ρίξει επίπεδο και να εξευτελιστεί.
      Δε θα το έλεγα. Η συγκεκριμένη μια χαρά κατάφερε και να βρίσει, και το επίπεδο να ρίξει.
      Άβαταρ μέλους
      Χαοτικός
      Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αυτό που έγραψα και σβήσατε, δεν υπονοούσε κάτι για τις κοπέλες εδώ. Μετά διάβασα τα προηγούμενα και είδα την κόντρα που παίζει. Αρχικά είδα μόνο το ποστ του Άγι να λέει "Γιατί" στο προηγούμενο ποστ που έλεγε "Χαλαρώστε".
      Ε και μου βγήκε η εικόνα ότι θα έρθει μια μασέρ κλπ και πέταξα αυην την πλάκα.

Το λέω γιατί συχνά ο καθένας κρατάει στο μυαλό του ότι του κάτσει κι όπως; κι αν του κάτσει.
      Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
      Απάντηση
      • Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”