!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Μασαμπουκαιος τι σημαινει?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Mπουμπουκαίος ήθελε να γράψει. Από το επικό νήμα Κριτικές της Ομαδας Μπουμπούκας (για την στήριξη της υποψηφιότητας Ευγενιας Μανωλίδου στην Β' Αθηνών).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- YouOnlyLiveOnce
Yochanan έγραψε: 09 Μάιος 2018, 16:20 Mπουμπουκαίος ήθελε να γράψει. Από το επικό νήμα Κριτικές της Ομαδας Μπουμπούκας (για την στήριξη της υποψηφιότητας Ευγενιας Μανωλίδου στην Β' Αθηνών).
Ποιοί σε πιστοποίησαν, είναι το ερώτημα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν θυμαμαι. Παντως ηταν γυναικες. Πολλες γυναικες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Οι παλαιοδεξιοί Ρωμανός & Λανσελότος αναζητούνται ;
Ο Λόρδος Ταντρίδης ;
Ο Λόρδος Ταντρίδης ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Εκείνον τον τύπο που απορούσε αν μπορεί να σπάσει το νυχοκόπτη με κομπρεσέρ, θυμάται κανείς πώς τον λέγανε;
Το αρχικό νικ, όχι τον 628ο κλώνο του.
Δε θυμαμαι το θεμα, αλλα για να λες για 628 κλωνους... τον μενιο θα λες, αλλα ποιο απο τα 628 νικ να πρωτοπω. Εδω ηταν. Τον μπαναραν πεντε εξι φορες.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:50 Εκείνον τον τύπο που απορούσε αν μπορεί να σπάσει το νυχοκόπτη με κομπρεσέρ, θυμάται κανείς πώς τον λέγανε;
ο Radolph Carter ήταν γαμώ τους χρήστες. Είχε φύγει πολύ πριν κλείσει το συγχωρεμένο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- shrike
Όχι ρε συ, δε μου λέει κάτι το "μένιος". Ένας με ψυχαναγκασμούς ήταν. Δεν θυμάμαι αν ήταν ο ίδιος με τον "put your name now".Custom_F έγραψε: 11 Μάιος 2018, 11:03Δε θυμαμαι το θεμα, αλλα για να λες για 628 κλωνους... τον μενιο θα λες, αλλα ποιο απο τα 628 νικ να πρωτοπω. Εδω ηταν. Τον μπαναραν πεντε εξι φορες.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 10:50 Εκείνον τον τύπο που απορούσε αν μπορεί να σπάσει το νυχοκόπτη με κομπρεσέρ, θυμάται κανείς πώς τον λέγανε;
- Cecily Anne
Που΄να'ναι αυτη η ψυχή. Ο νυχοκόπτης κάποτε απέκτησε άλλο νόημα στη ζωή μας.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:23
Όχι ρε συ, δε μου λέει κάτι το "μένιος". Ένας με ψυχαναγκασμούς ήταν. Δεν θυμάμαι αν ήταν ο ίδιος με τον "put your name now".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Put your photo, άσχετε.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:23 Όχι ρε συ, δε μου λέει κάτι το "μένιος". Ένας με ψυχαναγκασμούς ήταν. Δεν θυμάμαι αν ήταν ο ίδιος με τον "put your name now".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Βινόσαυρος
το μότο «put your photo» αν θυμάμαι καλά ήταν του γιώργη pol gt, κάνω λάθος;hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:49Put your photo, άσχετε.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:23 Όχι ρε συ, δε μου λέει κάτι το "μένιος". Ένας με ψυχαναγκασμούς ήταν. Δεν θυμάμαι αν ήταν ο ίδιος με τον "put your name now".
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- shrike
Ναι ρε, σωστά. Πουτ γιορ φωτο νιάου, σωστά.hellegennes έγραψε: 11 Μάιος 2018, 13:49Put your photo, άσχετε.shrike έγραψε: 11 Μάιος 2018, 12:23 Όχι ρε συ, δε μου λέει κάτι το "μένιος". Ένας με ψυχαναγκασμούς ήταν. Δεν θυμάμαι αν ήταν ο ίδιος με τον "put your name now".
fagano3 έγραψε: 08 Μάιος 2018, 16:45 Ο κυριος Βησσαριονας ηταν πανω απο 80 χρονων.Την πνευματικη του διαυγεια σε αυτην την ηλικια μονο ο Μητσοτακης και καναδυο ακομα να την ειχαν σε αυτην την ηλικια.Ηταν κοσμημα για το φορουμ.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 745 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel