!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
για τον εαυτό μας λέω Κασπεράκι!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Σού πώ γώ.
Καλή κατασκευή - του τύπου που έχει μεγάλη διάρκεια - χρειάζεται οπωσδήποτε μακροχρόνια γυμναστήριο - διατροφή για διορθώσεις - φινιρίσματα και συνεχή συντήρηση μετά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πηγαδίσιος
- Πηγαδίσιος
Αγις έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:32Σού πώ γώ.
Καλή κατασκευή - του τύπου που έχει μεγάλη διάρκεια - χρειάζεται οπωσδήποτε μακροχρόνια γυμναστήριο - διατροφή για διορθώσεις - φινιρίσματα και συνεχή συντήρηση μετά.
πφφ
ignore list already
χαος γλωσσα και νεφελες
-
casper quantum
Δίκιο. Πάνω που σκεφτόμουν τι υγιεινό να τρώω στο διάλειμμα στη δουλειά για να αντέχω. Και πάνω που έλεγα τι πρέπει να κόψω, να αρχίσω κτλ κτλ. ThanksΑγις έγραψε: 10 Ιουν 2018, 20:32 χρειάζεται οπωσδήποτε μακροχρόνια γυμναστήριο - διατροφή για διορθώσεις - φινιρίσματα και συνεχή συντήρηση μετά.
Μαλακία σαμπουάν,μαλακία κρέμα σώματος . 2 στα 2 σήμερα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μας τα έχετε πρήξει με τον αρίστο.
Άμα δεν έχεις μπιστολάκι υπάρχει άλλος τρόπος να στεγνώσουν τα μαλλιά πιο γρήγορα;
Μάλλον όχι ε;
Με κάηκε το μπιστολάκι.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μάλλον όχι ε;
Με κάηκε το μπιστολάκι.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Τέτοια ώρα; Δεν μου έρχεται κάτι.
Ναι ρε γμτ. Άμα ήταν πιο νωρίς θα έπαιρνα καμιά φιληνάδα μου τηλέφωνο.
Σκέφτηκα να ανοίξω το ερκοντίσιον στο ζεστό και να κάτσω από κάτω αλλά θα σκάσω.
Δεν μπορώ να περιμένω άλλο μέχρι να στεγνώσουν. Κλείνουν τα μάτια μου.
Θα πάω να κοιμηθώ.
Το αυχενικό αύριο το έχω στο τσεπάκι μου.

Σκέφτηκα να ανοίξω το ερκοντίσιον στο ζεστό και να κάτσω από κάτω αλλά θα σκάσω.
Θα πάω να κοιμηθώ.
ανοιξε το αιρκοντίσιον στην αφύγρανση, θα σε στεγνώσει αμέσως και δεν θα σκάσειςbizeli έγραψε: 11 Ιουν 2018, 01:10 Ναι ρε γμτ. Άμα ήταν πιο νωρίς θα έπαιρνα καμιά φιληνάδα μου τηλέφωνο.
Θα πάω να κοιμηθώ.
![]()
Καμιά φορά μετά από ώρα όμως μπορεί να ξαναπάρει μπρος. Έχει κάτι σαν ασφάλεια. Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει πότε, γιατί κάθομαι και με βρεμένο μαλλί, δεν με νοιάζει καθόλου, αν δεν νιώθω κρύω, δεν έχω τέτοιες ευαισθησίες.
Αυτό που λέει dry λογικά ε;enaon έγραψε: 11 Ιουν 2018, 01:14 ανοιξε το αιρκοντίσιον στην αφύγρανση, θα σε στεγνώσει αμέσως και δεν θα σκάσεις![]()
Τι να ξαναπάρει μπροστά; Αυτό έβγαζε σπίθες και πετάγονταν πάνω στα μαλλιά μου. Πώς και δεν έπιασε φωτιά όλο το μαλλί δεν ξέρω. Ευτυχώς ήταν βρεγμένα δλδ. Όλο το σπίτι μύριζε καμένο.Athina__P έγραψε: 11 Ιουν 2018, 01:14 Καμιά φορά μετά από ώρα όμως μπορεί να ξαναπάρει μπρος. Έχει κάτι σαν ασφάλεια. Να σου πω δεν έχω δοκιμάσει πότε, γιατί κάθομαι και με βρεμένο μαλλί, δεν με νοιάζει καθόλου, αν δεν νιώθω κρύω, δεν έχω τέτοιες ευαισθησίες.
Εγώ θα ξυπνήσω με πονοκέφαλο αθηνά. Έχω θέμα μεγάλο.
ναι σε θερμοκρασία δωματίου βάλτο αν σε αφήνει να το ρυθμίσεις, και δώστου 3-5 λεπτά να τα καταφέρει να ξεκινήσει. Θα σου στείλει ξερό αέρα που θα πάρει πιο εύκολα το νερό που έχουν τα μαλλιά σου.