Κάπου εδώ να επισημάνω και να τονίσω μερικές λέξεις, περσόνα-φόρουμ-λογκαουτ από το φόρουμ κτλethereal έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55 Με τη φασαρία που είδα και μπήκα και με κίνδυνο να με πετύχει καμια αδέσποτη διάβασα τούτο, στα γύρω γύρω του θέματος:που με κάνει να θέλω να γράψω ότι αυτή την υποψία να την κάνετε βεβαιότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:24Θα επαναλάβω ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο αλλά τυχερό...SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:56 ... αλλά μια υποψία οτι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από χαζές γυναίκες που δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν γιατί βολευονται και κατα βάθος μισούν τους άντρες γιατι συνάντησαν πέντε μαλάκες στην ζωή τους, την έχω εγώ!![]()
Αλίμονο, αν δεν είναι η περσόνα ΓΑΛΗ ανώτερη από αυτές τις "χαζές γυναίκες" (sic) ! Και το ότι δε γυρνάει ο καθένας να κάνει τέτοιου είδους "αξιολογήσεις" για εαυτόν και άλλους, δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε και πέντε πραγματάκια παραπάνω. Ζήτημα είναι, στην παρούσα εποχή του φόρουμ, να υπάρχουν άλλες 1-2 γυναικείες περσόνες για τις οποίες θα μπορούσα να γράψω το ίδιο. Και ξέχωρα με τα κολλήματα ή τις ιδέες του καθενός, καλό είναι να μην εκλαμβάνεται η μετριοφροσύνη ότι όλοι είναι ίσα κι όμοια.
Αυτά και συνεχίστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Ακόμη μία επισήμανση για την περσόνα ΓΑΛΗ.ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55 Με τη φασαρία που είδα και μπήκα και με κίνδυνο να με πετύχει καμια αδέσποτη διάβασα τούτο, στα γύρω γύρω του θέματος:που με κάνει να θέλω να γράψω ότι αυτή την υποψία να την κάνετε βεβαιότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:24Θα επαναλάβω ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο αλλά τυχερό...SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:56 ... αλλά μια υποψία οτι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από χαζές γυναίκες που δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν γιατί βολευονται και κατα βάθος μισούν τους άντρες γιατι συνάντησαν πέντε μαλάκες στην ζωή τους, την έχω εγώ!![]()
Αλίμονο, αν δεν είναι η περσόνα ΓΑΛΗ ανώτερη από αυτές τις "χαζές γυναίκες" (sic) ! Και το ότι δε γυρνάει ο καθένας να κάνει τέτοιου είδους "αξιολογήσεις" για εαυτόν και άλλους, δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε και πέντε πραγματάκια παραπάνω. Ζήτημα είναι, στην παρούσα εποχή του φόρουμ, να υπάρχουν άλλες 1-2 γυναικείες περσόνες για τις οποίες θα μπορούσα να γράψω το ίδιο. Και ξέχωρα με τα κολλήματα ή τις ιδέες του καθενός, καλό είναι να μην εκλαμβάνεται η μετριοφροσύνη ότι όλοι είναι ίσα κι όμοια.
Αυτά και συνεχίστε.
Ακόμη μία σαφέστατη άποψη αναφορικά με το θέμα του νήματος.
Ακόμη μία Τετάρτη στο πχόρουμ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επίπεδο ανθρώπου που απαξιώνει συλλήβδην τους συνομιλητές του. Αλλά ασχολείται, διότι την διασκεδάζει τα μάλα, να τα ''ποτίζει'' με την τεράστια γνώση της μπας και ανθίσουν.
Εις ανώτερα φιλτάτη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Νομίζω σαν κοπλιμέντα τα είπε. Όχι με αρνητική χροιά.SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:05Κάπου εδώ να επισημάνω και να τονίσω μερικές λέξεις, περσόνα-φόρουμ-λογκαουτ από το φόρουμ κτλethereal έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55 Με τη φασαρία που είδα και μπήκα και με κίνδυνο να με πετύχει καμια αδέσποτη διάβασα τούτο, στα γύρω γύρω του θέματος:που με κάνει να θέλω να γράψω ότι αυτή την υποψία να την κάνετε βεβαιότητα.
Αυτά και συνεχίστε.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, το κατάλαβα
Επειδή δεν γνωρίζουμε τους ανθρώπους, παρά μόνον αυτό που παρουσιάζουν εδώ. Και από αυτό κρίνοντας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:07Ακόμη μία επισήμανση για την περσόνα ΓΑΛΗ.ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55 Με τη φασαρία που είδα και μπήκα και με κίνδυνο να με πετύχει καμια αδέσποτη διάβασα τούτο, στα γύρω γύρω του θέματος:που με κάνει να θέλω να γράψω ότι αυτή την υποψία να την κάνετε βεβαιότητα.
Αυτά και συνεχίστε.
Ακόμη μία σαφέστατη άποψη αναφορικά με το θέμα του νήματος.
Ακόμη μία Τετάρτη στο πχόρουμ.![]()
Εννοώ, καλό είναι, να κάνουμε και λίγο λογκαουτ καμιά φορά από το φόρουμ, για να μην ζορίζεται πολύ η περσόνα μας
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εκτός από το πότισμα είναι χαλαρωτικό και το ψάρεμα, όταν απλώς κάθεσαι και τα ψάρια πηδάνε μόνα τους στη βάρκα, ενώ ο Ασέβαστος ταλαιπωρείται ώρες με το ψαροντούφεκο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι μερακλjής!
ethereal έγραψε: 24 Αύγ 2022, 13:55 Με τη φασαρία που είδα και μπήκα και με κίνδυνο να με πετύχει καμια αδέσποτη διάβασα τούτο, στα γύρω γύρω του θέματος:που με κάνει να θέλω να γράψω ότι αυτή την υποψία να την κάνετε βεβαιότητα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 00:24Θα επαναλάβω ότι δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο αλλά τυχερό...SUV έγραψε: 23 Αύγ 2022, 23:56 ... αλλά μια υποψία οτι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο από χαζές γυναίκες που δεν ξέρουν να αντιμετωπίσουν γιατί βολευονται και κατα βάθος μισούν τους άντρες γιατι συνάντησαν πέντε μαλάκες στην ζωή τους, την έχω εγώ!![]()
Αυτά και συνεχίστε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ έχω άδεια μέχρι την επόμενη Κυριακή. Όχι αυτή που μας έρχεται, την επόμενη. Οπότε καταλαβαίνειςSUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:22 Εννοώ, καλό είναι, να κάνουμε και λίγο λογκαουτ καμιά φορά από το φόρουμ, για να μην ζορίζεται πολύ η περσόνα μας
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
γουστα ειναι αυτα. δεν συμπαθω ιδιεταιρα τα ευκολα ψαρια. θελω να εχω και μια ιστορια μαχης στο τραπεζι μαζι με τη συναγριδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:22 Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εκτός από το πότισμα είναι χαλαρωτικό και το ψάρεμα, όταν απλώς κάθεσαι και τα ψάρια πηδάνε μόνα τους στη βάρκα, ενώ ο Ασέβαστος ταλαιπωρείται ώρες με το ψαροντούφεκο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εϊ ψαρά, περιμένω την παράθεση μου που θα έφερνες που δεν έχω ερωτηματικό.Ασέβαστος έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:37γουστα ειναι αυτα. δεν συμπαθω ιδιεταιρα τα ευκολα ψαρια. θελω να εχω και μια ιστορια μαχης στο τραπεζι μαζι με τη συναγριδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:22 Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εκτός από το πότισμα είναι χαλαρωτικό και το ψάρεμα, όταν απλώς κάθεσαι και τα ψάρια πηδάνε μόνα τους στη βάρκα, ενώ ο Ασέβαστος ταλαιπωρείται ώρες με το ψαροντούφεκο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τετάρτη είπαμε είναι σήμερα; Αναμένω ένα φυτώριο κι ένα ενυδρείο δώρο, απ'τη θηλυκή διάνοια του πχώρουμ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Κατέβα στη Βαρβάκειο με το αυτοκίνητο και πάρε συναγρίδεςΑσέβαστος έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:37γουστα ειναι αυτα. δεν συμπαθω ιδιεταιρα τα ευκολα ψαρια. θελω να εχω και μια ιστορια μαχης στο τραπεζι μαζι με τη συναγριδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:22 Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι εκτός από το πότισμα είναι χαλαρωτικό και το ψάρεμα, όταν απλώς κάθεσαι και τα ψάρια πηδάνε μόνα τους στη βάρκα, ενώ ο Ασέβαστος ταλαιπωρείται ώρες με το ψαροντούφεκο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 8 Απαντήσεις