!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Nameless Ghoul

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:35 Οι συντονιστές μπορεί να μη βρίζανε μάνες, μέλη το κάνανε όμως. Και δεν ξέρω γιατί όταν έβριζες ή έστω ειρωνευόσουν συντονιστή έτρωγες μπαν αλλά όταν έβριζες την οικογένεια απλού μέλους συνέχιζες να γράφεις χωρίς καμία ποινή. Mάλλον έχει να κάνει με το πόσο μπουρδέλο ήταν το προηγούμενο phorum.
Μπα, και εδώ συμβαίνει αυτό. Υπάρχει μέλος που μου έχει βρίσει επανειλημμένα και χυδαιότατα την οικογένεια, και έχει δηλώσει ότι προτίθεται να εξακολουθήσει να το κάνει, και παρ'όλ'αυτά μια χαρά αλωνίζει εδώ σαν να μη συνέβει τίποτα.

Όσο για το παλιό, έχεις δίκιο. Εκει ξέρω μία μόνο περίπτωση μέλους που έβριζε οικογένεια και έφαγε περμαμπαν γι'αυτό, αλλά μόνο μετά από μεγάλη φασαρία που τους έκανε ο αποδέκτης της εξύβρισης. Μετά από 2-3 χρόνια όμως και πάλι εμφανίστηκε, με άλλο νικ, όλα ζάχαρη σαν να μη συνέβη τίποτα. Σε άλλες περιπτώσεις, απλά σβήστηκαν τα βρισίδια μόνο, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Υπήρχαν καταφανώς προνομιακές μεταχειρίσεις, μεροληψία συντονισμού και γενική αλητεία, απλά δεν νομίζω ότι λειτουργούσε σε πολιτικές/κομματικές γραμμές, ήταν απλός κοινωνικός νεποτισμός: όποιο "απλό" μέλος τύχαινε να είναι κολλητός/κουμπάρος/μπατζανάκης/γαμιάς συντονιστή ή διαχειριστή, απολάμβανε το ίδιο επίπεδο ασυλίας με τους συντονιστές.

Το ίδιο σιγά σιγά συμβαίνει, σε μικρότερο όμως βαθμό, και εδώ.

Δεν νομίζω ότι είναι ίδιον συγκεκριμένων ατόμων. Μάλλον ανθρώπινη φύση είναι και συμβαίνει παντού. Αρκούν μερικά μικρογραμμάρια εξουσίας για να μετατρέψουν τον οποιονδήποτε σε μεγαλομανή ψυχάκια που την έχει δει θεός. Fact of life, και δεν αξίζει τον κόπο να σκάει κανείς για κάτι τέτοιες μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Είσαι θρασυς. Υπάρχει μελος που το προκάλεσες επανειλημμένα, εκανε τη μαλακια σαφέστατα, έφαγε μπαν κι εσυ ησουν εδω χαλαρός ενώ εκείνο για μπάνια. Δε θα μας τρελάνεις εδω μεσα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:25 Είσαι θρασυς. Υπάρχει μελος που το προκάλεσες επανειλημμένα, εκανε τη μαλακια σαφέστατα, έφαγε μπαν κι εσυ ησουν εδω χαλαρός ενώ εκείνο για μπάνια. Δε θα μας τρελάνεις εδω μεσα.
Έχω την εντύπωση ότι μπορεί και να μην μιλάμε για το ίδιο μέλος. Αυτό που έχω εγώ κατά νου δεν πήγε ποτέ για μπάνιο. Οπότε σου το επιστρέφω το "δε θα μας τρελάνεις εδώ μέσα".

Αν παρ'ολ'αυτά μιλάμε για το ίδιο μέλος, ας μου απαντούσε στο ίδιο επίπεδο που "προκάλεσα", το οποίο δεν περιλάμβανε βρίσιμο οικογένειας κάτι που δεν κάνω ΠΟΤΕ ως ζήτημα αρχής.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να ξεπεράσει αυτό το όριο, η παραμονή του μέλους αυτού στο φόρουμ δεν δικαιολογείται με τίποτα. Η επιείκια που δείχνω τελευταία στο συγκεκριμένο άτομο οφείλεται σε λόγους που δεν σχετίζονται με συντονιστική συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Για ρωτα το μελος αν έφαγε κ μενα περιμενω δημόσια συγγνώμη. Αλλιως αν λεμε για αλλο θα σου ζητήσω εγω!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Nameless Ghoul έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:48
Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 16:25 Είσαι θρασυς. Υπάρχει μελος που το προκάλεσες επανειλημμένα, εκανε τη μαλακια σαφέστατα, έφαγε μπαν κι εσυ ησουν εδω χαλαρός ενώ εκείνο για μπάνια. Δε θα μας τρελάνεις εδω μεσα.
Έχω την εντύπωση ότι μπορεί και να μην μιλάμε για το ίδιο μέλος. Αυτό που έχω εγώ κατά νου δεν πήγε ποτέ για μπάνιο. Οπότε σου το επιστρέφω το "δε θα μας τρελάνεις εδώ μέσα".

Αν παρ'ολ'αυτά μιλάμε για το ίδιο μέλος, ας μου απαντούσε στο ίδιο επίπεδο που "προκάλεσα", το οποίο δεν περιλάμβανε βρίσιμο οικογένειας κάτι που δεν κάνω ΠΟΤΕ ως ζήτημα αρχής.

Από τη στιγμή που αποφάσισε να ξεπεράσει αυτό το όριο, η παραμονή του μέλους αυτού στο φόρουμ δεν δικαιολογείται με τίποτα. Η επιείκια που δείχνω τελευταία στο συγκεκριμένο άτομο οφείλεται σε λόγους που δεν σχετίζονται με συντονιστική συμπεριφορά.
Ποιος έβρισε την οικογένειά σου;
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Γιατί δεν πήγε ΚΑΙ αυτός για μπάνια;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Το μελος έφαγε μπαν, μπορεις να το ρωτήσεις. Μετα θα ερθεις και θα μας ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για όσα λες και για τις παραπάνω κριτικές σου.
Αν κανω εγω λαθος και δεν έφαγε, θα σου ζητήσω εγω δημόσια συγγνώμη.

Εγω ειδα οτι εσυ προκαλεσες απανωτά, δεν σεβαστηκεσ Κ Α Μ Ι Α απο τις αρκετές επικοινωνιες κι εμενα και του Σπύρου και ηταν αναμενόμενο οτι η κουβεντα θα γύρναγε εκει που γύρισε μετα απο ενα σημείο. Επισης, αν καποιος επρεπε να ειχε φαει μπαν, αυτος ησουν εσυ, διότι δε θα ειχε ξεφύγει π ο τ ε τοσο το αλλο μελος και γι αυτο προσωπικά το εχω σκυλομετανιώσει που δεν ψήφισα και εσενα ταυτόχρονα τοτε, διότι δε θα είχαμε φτάσει εδω που φτάσαμε και σε αυτο οφείλω μια συγγνώμη στο αλλο μελος. Οσο για τη συμπεριφορά σου που λες, ειδικά απέναντι μας ειναι τραγική, 2 στις 3 φορες με λες αλήτισσα στις αναφορές σου. Απο εδω και πέρα και εμενα η συμπεριφορά μου θα αλλάξει, διότι η αχαριστία δεν εχει όρια !
Καλη συνεχεια
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Δηλαδή γίνεται ψηφοφορία για το αν αποκλειστεί κάποιος;
Δεν είναι απόφαση ενός συντονιστή;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μηχανικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:03 Δηλαδή γίνεται ψηφοφορία για το αν αποκλειστεί κάποιος;
Ουτε η κάρτα ειναι απόφαση ενος ουτε το μπαν.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:07
Μηχανικός έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:03 Δηλαδή γίνεται ψηφοφορία για το αν αποκλειστεί κάποιος;
συμμετοχικη δημοκρατια
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Ε τότε θα πρέπει να κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Άλλο είναι να καταδικαστεί με 3 κατά και 2 υπέρ, και άλλο με 5 κατά. :D

Έχει σημασία για το εφετείο και για επόμενες καταδίκες.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ξεπερνάει το όριο του κωμικοτραγικού.
Εμένα αν με ρωτήσετε γιατί γράφω στο ίντερνετ θα σας πω ευθαρσώς "για να οικονομήσω κάνα φράγκο".
Το 10 έγραψα "η Βραζιλία περιμένουμε να νικήσει την Ολλανδία σήμερα". Από κάτω "το στοίχημα σας στον Paddy Power".
Θα μου λέγατε ότι σας έστειλα κουβά για χάρη του Paddy Power ;
Ας μου λέγατε. Βραζιλία έβλεπα ο δυστυχής.
Αλλά ήταν συμφωνία με Paddy Power κανονικά και με το νόμο, το καταλάβαιναν οι πάντες. Μου είχε πει γράφε ότι γράφεις για το κάθε παιχνίδι που έρχεται και από κάτω "το στοίχημα σας στον Paddy Power".
Ούτε μαρθαβούρτσειες απολογίιες ότι γράφω από ... αγάπη για το λαό, ούτε τίποτα.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με grangignolesque κατάσταση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

viewtopic.php?f=29&t=4254&start=210#p239691

Για αυτό καμία αντίδραση
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Deja έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:15

Για αυτό καμία αντίδραση
Θέλεις να του ρίξουμε μπαν γι αυτο ;
Άβαταρ μέλους
Deja

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Deja »

Cecily Anne έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:16
Deja έγραψε: 16 Σεπ 2018, 17:15

Για αυτό καμία αντίδραση
Θέλεις να του ρίξουμε μπαν γι αυτο ;
Δεν ειναι ρατσιστικο παραλήρημα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”