Μπα, και εδώ συμβαίνει αυτό. Υπάρχει μέλος που μου έχει βρίσει επανειλημμένα και χυδαιότατα την οικογένεια, και έχει δηλώσει ότι προτίθεται να εξακολουθήσει να το κάνει, και παρ'όλ'αυτά μια χαρά αλωνίζει εδώ σαν να μη συνέβει τίποτα.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 13 Σεπ 2018, 13:35 Οι συντονιστές μπορεί να μη βρίζανε μάνες, μέλη το κάνανε όμως. Και δεν ξέρω γιατί όταν έβριζες ή έστω ειρωνευόσουν συντονιστή έτρωγες μπαν αλλά όταν έβριζες την οικογένεια απλού μέλους συνέχιζες να γράφεις χωρίς καμία ποινή. Mάλλον έχει να κάνει με το πόσο μπουρδέλο ήταν το προηγούμενο phorum.
Όσο για το παλιό, έχεις δίκιο. Εκει ξέρω μία μόνο περίπτωση μέλους που έβριζε οικογένεια και έφαγε περμαμπαν γι'αυτό, αλλά μόνο μετά από μεγάλη φασαρία που τους έκανε ο αποδέκτης της εξύβρισης. Μετά από 2-3 χρόνια όμως και πάλι εμφανίστηκε, με άλλο νικ, όλα ζάχαρη σαν να μη συνέβη τίποτα. Σε άλλες περιπτώσεις, απλά σβήστηκαν τα βρισίδια μόνο, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Υπήρχαν καταφανώς προνομιακές μεταχειρίσεις, μεροληψία συντονισμού και γενική αλητεία, απλά δεν νομίζω ότι λειτουργούσε σε πολιτικές/κομματικές γραμμές, ήταν απλός κοινωνικός νεποτισμός: όποιο "απλό" μέλος τύχαινε να είναι κολλητός/κουμπάρος/μπατζανάκης/γαμιάς συντονιστή ή διαχειριστή, απολάμβανε το ίδιο επίπεδο ασυλίας με τους συντονιστές.
Το ίδιο σιγά σιγά συμβαίνει, σε μικρότερο όμως βαθμό, και εδώ.
Δεν νομίζω ότι είναι ίδιον συγκεκριμένων ατόμων. Μάλλον ανθρώπινη φύση είναι και συμβαίνει παντού. Αρκούν μερικά μικρογραμμάρια εξουσίας για να μετατρέψουν τον οποιονδήποτε σε μεγαλομανή ψυχάκια που την έχει δει θεός. Fact of life, και δεν αξίζει τον κόπο να σκάει κανείς για κάτι τέτοιες μαλακίες.