!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eργαστήριο Chillout
Re: Eργαστήριο Chillout
Ρε μη του την μπαίνετε έτσι, γιατι μπορεί να αποδεχθεί την πρόκληση, να το ξηλώσει και να κάνει καμία κατασκευή αντάξια του Rivendell.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Παλαιοελλαδίτης
Κλασικός κήπος σπιτιού της Αυστραλίας.Chilloutbuddy έγραψε: 29 Απρ 2018, 12:34 Δεν ξέρω αν θυμάστε πριν την Καταστροφή το τελευταίο μου ποστ στις Παλιές Πατρίδες ήταν το εργαστηριάκι που έφτιαχνα στον κήπο
Κάποιες φωτό απ'την κατασκευή για να φρεσκάρουμε τις μνήμες
έτσι ήταν ο κήπος όταν μπήκαμε στο σπίτι:
η σωστή δουλειά είναι τα βγάζει τα ξύνει τα πρεσάρει πάλι να τα κάνει κορμό, τα κόβει και τα ξαναβάζει καλύτερα.Nostalgia έγραψε: 19 Δεκ 2018, 14:37 Επειδη ο Τσιλ ειναι τελειομανης κανονικα επρεπε να τα ξεκαρφωσει ολα, να τα τριψει και να τα ξανασεταρει με βιδες, οι τρυπες υπρχουν ηδη.![]()
-
stergiosbik
H σιωπη του Chill ειναι ανησυχητικη.
Κατι ετοιμαζει αυτος και δε θα μας βγει σε καλο!
Κατι ετοιμαζει αυτος και δε θα μας βγει σε καλο!
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να το αναβάλλω όσο μπορώ LOL
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Δεν την μπαινω στον Τσιλ με την καμμια, και να ηθελα (που δεν θελω), δεν με παιρνει, ο τυπος εχει ξεφυγει απο το ερασιτεχνικο επιπεδο.τεν τεν έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:23 Ρε μη του την μπαίνετε έτσι, γιατι μπορεί να αποδεχθεί την πρόκληση, να το ξηλώσει και να κάνει καμία κατασκευή αντάξια του Rivendell.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
enaon έγραψε: 19 Δεκ 2018, 15:43η σωστή δουλειά είναι τα βγάζει τα ξύνει τα πρεσάρει πάλι να τα κάνει κορμό, τα κόβει και τα ξαναβάζει καλύτερα.Nostalgia έγραψε: 19 Δεκ 2018, 14:37 Επειδη ο Τσιλ ειναι τελειομανης κανονικα επρεπε να τα ξεκαρφωσει ολα, να τα τριψει και να τα ξανασεταρει με βιδες, οι τρυπες υπρχουν ηδη.![]()
Εαν του μπει η ιδεα ικανο τον εχω....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Chilloutbuddy
Xριστουγεννιάτικο δώρο φτιαγμένο με τον παλιό τρόπο (χωρίς CnC
)

- Chilloutbuddy

Xγόνια πολλά βγε βγωμιάρηδες
Ρε με τι ιδέες είναι αυτές! Τις εκτελέσεις τις περιμένουμε, αλλά η φαντασία σου είναι που με ξαφνιάζει.
Χρόνια πολλά σε όλους
Χρόνια πολλά σε όλους
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Chilloutbuddy
Το καρότσι, το κουτί και την πλατφόρμα του ιπποπόταμου με τις ρόδες τα σκέφτηκα στην πορεία, και βασικά με καθοδήγησε το τί ήθελε ο παραλήπτης του δώρου. Αλλά ο ξύλινος ιπποπόταμος δεν είναι δικιά μου ιδέα, είναι ένα κλασσικό δώρο που το φτιάχνουν έτσι ακριβώς στη Σκανδιναβία από το 1935. Το βρήκα στο ίντερνετ ψάχνοντας για ιδέες. Είναι φοβερό σχέδιο, αν κατέβαζα τέτοια απ'το κεφάλι μου πραγματικά θα έκανα άλλη δουλειά.τεν τεν έγραψε: 23 Δεκ 2018, 13:45 Ρε με τι ιδέες είναι αυτές! Τις εκτελέσεις τις περιμένουμε, αλλά η φαντασία σου είναι που με ξαφνιάζει.
Χρόνια πολλά σε όλους
Βρε πάρε στα κορίτσια κανένα ηλεκτρικό-ηλεκτρονικό δώρο σαν αυτά που αρέσουν στον enaon.
-
νύχτα
κάποιο παιδάκι θα γίνει πολύ χαρούμενο φέτος!
μπράβο τσιλ, είσαι εκπληκτικός μαστροκαλλιτέχνης

μπράβο τσιλ, είσαι εκπληκτικός μαστροκαλλιτέχνης
φοβερός τσίλ.
Όταν ήμουν μικρός είχα πάρει με την μητέρα μου απο μία έκθεση χριστουγεννιάτικων μία φανταστική φάτνη, ειχε καταρράκτη (με φωτάκια), ένα μύλο που γυρνούσε, προβατάκια που κουνιόντουσαν, αγγελάκια χόρευαν κλπ, ήταν μαγική.
Πολλά χρόνια έλεγα οτι θα φτιάξω μία καλύτερη κάποτε, αλλά μπα, δεν το έκανα ποτέ. Θές να το κάνουμε για του χρόνου συνεταιριστικό πρόξεκτ, να φτιάξεις εσύ τα πάντα δηλαδή, και εγώ τα ηλεκτρονικά και να στα στείλω να βάλεις;
Όταν ήμουν μικρός είχα πάρει με την μητέρα μου απο μία έκθεση χριστουγεννιάτικων μία φανταστική φάτνη, ειχε καταρράκτη (με φωτάκια), ένα μύλο που γυρνούσε, προβατάκια που κουνιόντουσαν, αγγελάκια χόρευαν κλπ, ήταν μαγική.
Πολλά χρόνια έλεγα οτι θα φτιάξω μία καλύτερη κάποτε, αλλά μπα, δεν το έκανα ποτέ. Θές να το κάνουμε για του χρόνου συνεταιριστικό πρόξεκτ, να φτιάξεις εσύ τα πάντα δηλαδή, και εγώ τα ηλεκτρονικά και να στα στείλω να βάλεις;
- Chilloutbuddy
Στείλε στείλε, προλαβαίνουμε την Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 5 Φεβρουαρίου
Είναι και η χρονιά του γουρουνιού, αντί για μύλο και αγγελάκια που χορεύουν να φτιάξουμε μικρές σούβλες που γυρνάνε
Είναι και η χρονιά του γουρουνιού, αντί για μύλο και αγγελάκια που χορεύουν να φτιάξουμε μικρές σούβλες που γυρνάνε