Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Μπίστης έγραψε: 01 Δεκ 2024, 13:40
Εννοάω ότι σε πμ μπορείς να αποκαλύψεις ποιο έβαλε ο Άνδρο
Απλώς δεν κάνουμε τέτοια
Ποιός να αποκαλύψει; Αν δεν το κάνει ο ίδιος ο παίκτης, μόνο εγώ ξέρω ποιός έβαλε τί. Και ως γνωστόν, δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα εδώ να κάνουμε αγαθοεργίες. Αποκαλύπτω ποιός ανέβασε κάποιο τραγούδι ΜΟΝΟ στην τιμή τιμοκαταλόγου (100€ ανά κομμάτι), πληρωτέα προκαταβολικά.
Πάντως σήμερα και αύριο, ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Black Friday με ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%, το οποίο σημαίνει ότι ΜΕ ΜΟΝΟ 50€ μπορείτε να μάθετε από σήμερα ποιός έβαλε αυτό το κομμάτι που σας βασανίζει και να δώσετε τέλος στην αγωνία που αλλιώς θα σας κατατρώει για μια βδομάδα! Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά! Δεν θα κρατήσει για πολύ!
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τι άλλο θα ακούσουμε
Δηλώνω περήφανα πως η απέραντη δισκοσιντοκασσετοθήκη μου έχει μείνει αμόλυντη από τον waters, μια αντίσταση δεκαετιών απέναντι στον παγκόσμιο νταλαρισμό. Όχι άλλο νταλάρα, όχι άλλο pink floyd
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπίστης έγραψε: 01 Δεκ 2024, 13:40
Εννοάω ότι σε πμ μπορείς να αποκαλύψεις ποιο έβαλε ο Άνδρο
Απλώς δεν κάνουμε τέτοια
Ποιός να αποκαλύψει; Αν δεν το κάνει ο ίδιος ο παίκτης, μόνο εγώ ξέρω ποιός έβαλε τί. Και ως γνωστόν, δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα εδώ να κάνουμε αγαθοεργίες. Αποκαλύπτω ποιός ανέβασε κάποιο τραγούδι ΜΟΝΟ στην τιμή τιμοκαταλόγου (100€ ανά κομμάτι), πληρωτέα προκαταβολικά.
Πάντως σήμερα και αύριο, ισχύει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Black Friday με ΑΠΙΘΑΝΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 50%, το οποίο σημαίνει ότι ΜΕ ΜΟΝΟ 50€ μπορείτε να μάθετε από σήμερα ποιός έβαλε αυτό το κομμάτι που σας βασανίζει και να δώσετε τέλος στην αγωνία που αλλιώς θα σας κατατρώει για μια βδομάδα! Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά! Δεν θα κρατήσει για πολύ!
Ναι, αλλά προκειμένου να ανταποκριθούμε σ'αυτή την δελεαστική προσφορά, να μην υπάρχει κι ένα εξίσου ισχυρό κίνητρο (π.χ. αναλόγου μεγέθους χρηματικό έπαθλο) για τον νικητή των προβλέψεων;
Sid Vicious έγραψε: 01 Δεκ 2024, 14:20
Τι άλλο θα ακούσουμε
Δηλώνω περήφανα πως η απέραντη δισκοσιντοκασσετοθήκη μου έχει μείνει αμόλυντη από τον waters, μια αντίσταση δεκαετιών απέναντι στον παγκόσμιο νταλαρισμό. Όχι άλλο νταλάρα, όχι άλλο pink floyd
Εντωμεταξύ με το Φορουμβίζιον έχουμε παραμελήσει τα άλλα μουσικά παιχνίδια (με τις λέξεις) και τα άλλα μουσικά θέματα, για περαστε μια βόλτα και από εκεί
Τι άλλο θα ακούσουμε
Σε βαλε κάποιος ν'ακούσεις με το ζόρι
Τα υπόλοιπα τσιτάτα που αναφέρεις είναι βορά στο φιλοθέαμον κοινό..
Τι άλλο θα ακούσουμε
Τι άλλο θα ακούσουμε
τι άλλο θα διαβάσουμε Θεέ μου
Εντάξει ίσως είμαι λίγο υπερβολικός ως προς την ένταση της τοποθετήσεως μου άλλωστε είναι υποκειμενικές οι προσωπικές μουσικές προτιμήσεις, μπορώ να σας καταλάβω απλά εγώ δεν μπορώ να τα ακούσω με τίποτα όλα αυτά τα pink floyd, αντζελα δημητριου, βολανη, queen, thug slime, led zeppelin, milli vanilli
Τι άλλο θα ακούσουμε
Σε βαλε κάποιος ν'ακούσεις με το ζόρι
Τα υπόλοιπα τσιτάτα που αναφέρεις είναι βορά στο φιλοθέαμον κοινό..
Δύο πράγματα φοβάμαι στην ζωή μου, τα ύψη και την ακρόαση pink floyd