!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Εκάναμε την μαλακία να καθήσουμε στο Mama Roux, έτυχε να βρεθεί μπροστά μας την ώρα που πεινάσαμε, λίγο η περιέργεια λίγο το ότι είχε πάντα κόσμο, δεν μπορεί είπαμε, κάτι θα αξίζει.
Μην περάσετε καν απ΄έξω, απατεώνες, να κλείσουνε !
Πόσο θράσσος, λαμογιά.
Πόσο θράσσος, λαμογιά.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στη Γλυφάδα, έκλεισε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Μα δώσε περισσότερες πληροφορίες χρυσό μου!!!Μπίστης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:06 Εκάναμε την μαλακία να καθήσουμε στο Mama Roux, έτυχε να βρεθεί μπροστά μας την ώρα που πεινάσαμε, λίγο η περιέργεια λίγο το ότι είχε πάντα κόσμο, δεν μπορεί είπαμε, κάτι θα αξίζει.
Πόσο θράσσος, λαμογιά.
Α μα πιά!!! Με το τσιγκέλι θα σας τα βγάζουμε!!!
ΥΓ
Επειδή έχω φτιάξει ένα κατάλογο με μελλοντικές θέσεις για όταν θα διαλέγω, το συγκεκριμένο ούτε καν σκέφτηκα να το βάλω!!!
.
Bellum omnium contra omnes
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
?????Μην περάσετε καν απ΄έξω, απατεώνες, να κλείσουνε !
Πόσο θράσσος, λαμογιά.
χμμ, όντως τί έγινε; μήπως οι σερβιτόροι ήταν όλοι αδελφές που φιλιόσαντε ενώ σερβίριζαν;
Ααα ωραία! Σαυτό θα τους πάω! Πρέπει να έχουμε προσωπική άποψη. Ο Μπίστης μπορεί ναναι κ ανταγωνιστής, δε γίνεται να στηριχτούμε στην αποψη του.
Μπίστη, αν θες έχω να σου προτείνω ένα στην Πανόρμου.
Πανόρμου; Πότε πήγε η Μ/Μ Πανόρμου;Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 08:36 Ααα ωραία! Σαυτό θα τους πάω! Πρέπει να έχουμε προσωπική άποψη. Ο Μπίστης μπορεί ναναι κ ανταγωνιστής, δε γίνεται να στηριχτούμε στην αποψη του.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Παλιά. Δεν είχες έρθει.Tarkovsky έγραψε: 15 Φεβ 2019, 08:42Πανόρμου; Πότε πήγε η Μ/Μ Πανόρμου;Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 08:36 Ααα ωραία! Σαυτό θα τους πάω! Πρέπει να έχουμε προσωπική άποψη. Ο Μπίστης μπορεί ναναι κ ανταγωνιστής, δε γίνεται να στηριχτούμε στην αποψη του.
Μπίστη, αν θες έχω να σου προτείνω ένα στην Πανόρμου.![]()
α παλιά, OKCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 08:47Παλιά. Δεν είχες έρθει.Tarkovsky έγραψε: 15 Φεβ 2019, 08:42Πανόρμου; Πότε πήγε η Μ/Μ Πανόρμου;Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 08:36 Ααα ωραία! Σαυτό θα τους πάω! Πρέπει να έχουμε προσωπική άποψη. Ο Μπίστης μπορεί ναναι κ ανταγωνιστής, δε γίνεται να στηριχτούμε στην αποψη του.
Μπίστη, αν θες έχω να σου προτείνω ένα στην Πανόρμου.![]()
γιατί τελευταία άκουσα ότι στην περιοχή απολύουν σεφ για να προσλάβουν μπουζουξήδες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ειδες για να συχνάζεις εκεί; Μαθαίνεις κ τα κουτσομπολιά.
τα κουτσομπολιά λένε επίσης ότι στην Πανόρμου έχει το κορυφαίο κουλούρι Θεσσ/κης της Αθήνας...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Κουλούρια πάνω κάτω ίδια είναι παντου. Καναδυο
τα φτιάχνουν κ τα δίνουν. Για πεινιρλι ήξερα γω... κει μετά τη γωνία Αλεξάνδρας.
δεν το 'πιασες το υπονοούμενο, ρώτα τον οδηγόCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 09:33Κουλούρια πάνω κάτω ίδια είναι παντου. Καναδυο
τα φτιάχνουν κ τα δίνουν. Για πεινιρλι ήξερα γω... κει μετά τη γωνία Αλεξάνδρας.
περί πεϊνιρλί Πανόρμου θυμάμαι να γίνεται συζήτηση σε κάποια Μ/Μ - εκείνο που έχω διαγράψει από τη μνήμη είναι το γιατί βρεθήκαμε εκεί...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες. Θα σε πω το βράδυ.Tarkovsky έγραψε: 15 Φεβ 2019, 09:40δεν το 'πιασες το υπονοούμενο, ρώτα τον οδηγό
περί πεϊνιρλί Πανόρμου θυμάμαι να γίνεται συζήτηση σε κάποια Μ/Μ - εκείνο που έχω διαγράψει από τη μνήμη είναι το γιατί βρεθήκαμε εκεί...![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban