ναι αλλα ποσα σας εχει βαλει;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
επιβεβαιωνωGoBack έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:24Αυτος μαλιστα,τον ξετρυπωσες.Λογικα θαυμαζει και Μανταλο και ψηφιζει ΝΔ.Gordian Knot έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:18Κι αυτό ειρωνικό είναι;
Ξεκινάει με «άτυχος αλλά καλός ο Αθανασιάδης» και καταλήγει στο highlighted text
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Εντάξει. Το ότι το βαρ δεν κάνει όργια είναι απλή σύμπτωση.GoBack έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:42 Καλα και ο βαζελος ηταν στο τελευταιο γκρουπ και ειχε μια χαρα κληρωση.Ετοιμασε σβερκο για λιγδα/κυπελλο τωρα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Θα ρισκαρω και θα πω λιγοτερα απ οσα εχει βαλει σε σας ο Αραουχο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πραγματικα απορω τι σκεφτοταν οταν εγραφε "Αν δεν ηταν ο Αθανασιαδης θα ειχαμε μετρησει αλλα τοσα".Εννοει αν παιζαμε το τερμα κενο;Αν ηταν στη θεση του Αθανασιαδη ο Κουρτουα πχ;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Δεκ 2023, 21:06επιβεβαιωνωGoBack έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:24Αυτος μαλιστα,τον ξετρυπωσες.Λογικα θαυμαζει και Μανταλο και ψηφιζει ΝΔ.Gordian Knot έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:18
Κι αυτό ειρωνικό είναι;
Ξεκινάει με «άτυχος αλλά καλός ο Αθανασιάδης» και καταλήγει στο highlighted text
![]()
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Οργισμένος
Kai kai λιγα λες, αν δεν ηταν και τα κορακια θα σηκωνατε και τσουλου. Μαλακες!!!Πρετεντέρης έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:35Χάσαμε 2 βαθμούς από τους Σέρβους κοροϊδιστικα και χάσαμε στο τέλος από τους Γερμανούς, άρα άλλοι τρεις βαθμοί χαμένοι, σύνολο 5.GoBack έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:23Πανω απο τη μπατσκα τοπολα τερματισατε τελευταια αγωνιστικη,αν ηταν μπασκετ θα το κανατε λαβαρο στο σεφ
Η διαφορά μας με τη Φράιμπουργκ ήταν 5 βαθμοί.
Σε τελική ανάλυση, παίξαμε με τη Μπατσκα, γιατί οι βαθμοί μας στην Ευρώπη μας επιτρέπουν να είμαστε στο δεύτερο ή τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Εσείς που είστε καφενείο παίζετε με πιο δυνατούς αντιπάλους.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Έχεις δίκιο, είστε αήττητοι στο CL.Οργισμένος έγραψε: 15 Δεκ 2023, 22:50Kai kai λιγα λες, αν δεν ηταν και τα κορακια θα σηκωνατε και τσουλου. Μαλακες!!!Πρετεντέρης έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:35Χάσαμε 2 βαθμούς από τους Σέρβους κοροϊδιστικα και χάσαμε στο τέλος από τους Γερμανούς, άρα άλλοι τρεις βαθμοί χαμένοι, σύνολο 5.GoBack έγραψε: 15 Δεκ 2023, 20:23
Πανω απο τη μπατσκα τοπολα τερματισατε τελευταια αγωνιστικη,αν ηταν μπασκετ θα το κανατε λαβαρο στο σεφ
Η διαφορά μας με τη Φράιμπουργκ ήταν 5 βαθμοί.
Σε τελική ανάλυση, παίξαμε με τη Μπατσκα, γιατί οι βαθμοί μας στην Ευρώπη μας επιτρέπουν να είμαστε στο δεύτερο ή τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Εσείς που είστε καφενείο παίζετε με πιο δυνατούς αντιπάλους.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ενα γκολ εχει βαλει περσι που βγηκα τεταρτος
και την εποχη των φλιντστοουνς προ εφταετιας
δεν πονεσε
εσενα ομως ο ακπομ σε απεκλεισε απο ευρωπη
και σου κοψε και τιτλο
Εποχη φλινστοουνς η χρονια που εκλεψες το κυπελλο;Ο Ακπομ μου εκοψε ενα τιτλο και μου εδωσε το φετινο νταμπλΚόκκορας έγραψε: 15 Δεκ 2023, 23:35ενα γκολ εχει βαλει περσι που βγηκα τεταρτος
δεν πονεσε
και σου κοψε και τιτλο![]()
- Κόκκορας
τοσο σιγουρη την ειχες αλλη μια γκαφα γλυκου(καλα για κομινη δεν συζηταμεGoBack έγραψε: 16 Δεκ 2023, 00:35Εποχη φλινστοουνς η χρονια που εκλεψες το κυπελλο;Ο Ακπομ μου εκοψε ενα τιτλο και μου εδωσε το φετινο νταμπλΚόκκορας έγραψε: 15 Δεκ 2023, 23:35ενα γκολ εχει βαλει περσι που βγηκα τεταρτος
δεν πονεσε
o ακπομ σου κοψε και μερικα εκατομμυριακια,οποτε τωρα ο προεδρας θα ξεφορτωσει κανεναν παιχτη
Δεν τα υπολογιζει τα λεφτα της ευρωπης ο τιγρης,μη ρωτησεις τι εκανε τα 3 που περισεψανΚόκκορας έγραψε: 16 Δεκ 2023, 00:53τοσο σιγουρη την ειχες αλλη μια γκαφα γλυκου(καλα για κομινη δεν συζηταμεGoBack έγραψε: 16 Δεκ 2023, 00:35Εποχη φλινστοουνς η χρονια που εκλεψες το κυπελλο;Ο Ακπομ μου εκοψε ενα τιτλο και μου εδωσε το φετινο νταμπλΚόκκορας έγραψε: 15 Δεκ 2023, 23:35
ενα γκολ εχει βαλει περσι που βγηκα τεταρτος
δεν πονεσε
) κ θα παιρνες κ κυπελο;
o ακπομ σου κοψε και μερικα εκατομμυριακια,οποτε τωρα ο προεδρας θα ξεφορτωσει κανεναν παιχτη
https://www.metrosport.gr/melissanidis- ... opi-868770
- Κόκκορας
το μυστικο μετα τα γκολακιατου ακπομ ειναι στο "χωρις να υπολογιζω πωληση παιχτη"
- Eθνικοκοινωνιστης
πηρατε μπρινιολι με διαφορα ενα κιλο σπορια που δεν ηθελε να δωσει ο αφραγκου εμαθα οποτε ενα κομματι θα πηγε εκει λογικαGoBack έγραψε: 16 Δεκ 2023, 00:55Δεν τα υπολογιζει τα λεφτα της ευρωπης ο τιγρης,μη ρωτησεις τι εκανε τα 3 που περισεψανΚόκκορας έγραψε: 16 Δεκ 2023, 00:53τοσο σιγουρη την ειχες αλλη μια γκαφα γλυκου(καλα για κομινη δεν συζηταμεGoBack έγραψε: 16 Δεκ 2023, 00:35
Εποχη φλινστοουνς η χρονια που εκλεψες το κυπελλο;Ο Ακπομ μου εκοψε ενα τιτλο και μου εδωσε το φετινο νταμπλ) κ θα παιρνες κ κυπελο;
https://www.metrosport.gr/melissanidis- ... opi-868770
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 16 Δεκ 2023, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οταν λες εμαθες εννοεις διαβασες κανα ποστ μου προ 3 μηνων ξερω γω η απο καπου αλλου πιο εγκυρα;