!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
- Οργισμένος
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Ολο το σκουπιδαριο τωρα προπαγανδιζει οτι ολο αυτο ηταν ψευτικο...
Ζωα ε ζωα.
Ζωα ε ζωα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
nikos p 2020
-
nikos p 2020
Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε γιατί η Βάγκνερ είναι τόσο πετυχημένη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos p 2020 την 25 Ιουν 2023, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Οργισμένος
ΤΟ παρον να ενσωματοθει στο κατα πολυ προγενεστερο/ανωτερο/προφητικο κτλ κτλ viewtopic.php?f=11&t=40272Σενέκας έγραψε: 24 Ιουν 2023, 01:59 Θεωρώ ότι χρειάζεται καινούργιο γιατί πλέον μιλάμε για ξεχωριστή κατάσταση απο την Ουκρανική, αν και προφανώς όχι ασύνδετη. Θα μπει άραγε το γκόμπλιν στα χειμερινά ανάκτορα;![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ακόμη επισημαίνεται ότι ο Αλεξέι Ντούμιν, κυβερνήτης της επαρχίας Τούλα έχοντας εξουσιοδοτηθεί από το Κρεμλίνο, πήρε μέρος στις διαπραγματεύσεις με τον ηγέτη της Wagner και τον αρχηγό της ομάδας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Ιουν 2023, 16:23Guderian joined the chatΓαληνός έγραψε: 24 Ιουν 2023, 16:19#Breaking
#wagner forces seen in #Tula region just outside Moscow
Λιγότερο από 300 χιλιόμετρα
Σκάλωσε η δουλειά στην Τουλα...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πούλο Σοιγκού τελικά?
Τους γλέντησε ο καραφλονάζουλας τους μποτοξάδες!
Ενας φυλακόβιος μισθοφόρος επιβάλει διά της βίας τη θέλησή του για τη σύνθεση της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης, ενάντια στην θέληση εκλεγμένης κυβέρνησης.
Αποδεδειγμένα πλέον, ρωσικό κράτος δεν υπάρχει (μόνο ρωσικό μπουρδέλο). Μισθοφόροι επιβάλλονται υπό την απειλή βίας και η άρχουσα τάξη που τους αποκαλούσε "προδότες", λίγες μόλις ώρες μετά συνθηκολογεί μαζί τους.
Ενας φυλακόβιος μισθοφόρος επιβάλει διά της βίας τη θέλησή του για τη σύνθεση της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης, ενάντια στην θέληση εκλεγμένης κυβέρνησης.
Αποδεδειγμένα πλέον, ρωσικό κράτος δεν υπάρχει (μόνο ρωσικό μπουρδέλο). Μισθοφόροι επιβάλλονται υπό την απειλή βίας και η άρχουσα τάξη που τους αποκαλούσε "προδότες", λίγες μόλις ώρες μετά συνθηκολογεί μαζί τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 25 Ιουν 2023, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Reset σε εργοστασιακές ρυθμίσεις τα pronews της Δύσης. Ο Πριγκοζιν από ήρωας ξαναγίνεται εγκληματίας πολέμου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έτσι γαμάει η Νέα Τάξηvantono έγραψε: 25 Ιουν 2023, 01:28 Πούλο Σοιγκού τελικά?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν υπάρχει τίποτα για Σόιγκου.
Ο Σόιγκου είναι από τους ιδρυτές του κόμματος Ενωμένη Ρωσία.
Είναι σαν τον Καραμανλή στην Νέα Δημοκρατία, θα του κλάσουν μια μάντρα.
Ο Σόιγκου είναι από τους ιδρυτές του κόμματος Ενωμένη Ρωσία.
Είναι σαν τον Καραμανλή στην Νέα Δημοκρατία, θα του κλάσουν μια μάντρα.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σόρι πριν λίγο γυρισα απ τα ξυδια, κάντε μια ανακεφαλαιωση και για μας που το χάσαμε γιατί ο άλλος δεν τους ανατίναξε στο δευτερόλεπτο και σουλατσαριζαν έξω απ το σπίτι του πατερουλη μας;
Μα είναι δυνατόν να κοροϊδέψουν τον Οργισμένο;Οργισμένος έγραψε: 25 Ιουν 2023, 00:52 Ολο το σκουπιδαριο τωρα προπαγανδιζει οτι ολο αυτο ηταν ψευτικο...
Ζωα ε ζωα.
Ο άλλος πληκτρομάχος απαιτεί από έτερο πληκρτομάχο, να του πει γιατί συνέβησαν όλα αυτά και τι ειπώθηκε στο Κρεμλίνο. Αν δεν πει, ισχύει αυτό που έβγαλε από τον κώλο του.
Απίστευτα πράματα...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Νωρις γυρισες παντως.jason0 έγραψε: 25 Ιουν 2023, 02:47 Σόρι πριν λίγο γυρισα απ τα ξυδια, κάντε μια ανακεφαλαιωση και για μας που το χάσαμε γιατί ο άλλος δεν τους ανατίναξε στο δευτερόλεπτο και σουλατσαριζαν έξω απ το σπίτι του πατερουλη μας;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις