Karambabas έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 19:35
Έχω βάλει ένα ούζο και περιμένω να δω μετά Ισπανία-Γερμανία. Ελπίζουμε οι macho Σπανιόλοι να πετάξουν έξω τους Ούνους.
Πάντως μακράν το καλύτερο μουντιάλ σε επίπεδο τάξεως και πειθαρχίας εκτός αγωνιστικού χώρου, επιπέδου σταδίων, φιλοξενίας, και ανταγωνιστικότητας παιχτών. Να τονίσω πως είναι το πιο δίκαιο, το software του οφσάιντ έχει κόψει τα πόδια των καραμπαμπάδων παντός καιρού, και η διατησία σε σχέση με άλλα μουντιάλ είναι ανθρώπινη. Μπράβο στο Κατάρ και στον Infantino που ανεβάζουν το ποδόσφαιρο πολύ ψηλά. Χεστήκαμε για αλκοολικούς στην εξέδρα. Θέλουμε να πάμε με το παιδί μας.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Karambabas έγραψε: 27 Νοέμ 2022, 19:35
Έχω βάλει ένα ούζο και περιμένω να δω μετά Ισπανία-Γερμανία. Ελπίζουμε οι macho Σπανιόλοι να πετάξουν έξω τους Ούνους.
Άμα νικήσουν οι υπήκοοι του βασιλέως που θα ντουφεκίσει τους Καταλανούς, θα μεθύσω και θα χορέψω τη λίμνη των κύκνων.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Μαλακία έκανα που δεν είχα κλείσει μουντιαλοδιακοπές με τη Φαμίλια στην Αραπιά. Τώρα θα σας έγραφα από 5αστερο και θα έτριβα τα δάχτυλα του ποδιού που θα εξείχε από τη σαγιονάρα και την κελεμπία ενώ θα έπινα single malt με χουρμάδες για μεζέ.