Πας και φιλάς το χέρι του παπά, όταν λέμε να αποφεύγονται όλα αυτά;bluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:33 Που να πάω;![]()
Θα λαλησω
Οκ!!! Είναι η μέρα τέτοια ο πειρασμός καραδοκεί
Δόξα το Θεό όλα καλά λεμε
Δλδ επίτηδες τα γράφετε; Ή είστε τόσο ηλίθιοι;
Πας και φιλάς το χέρι του παπά, όταν λέμε να αποφεύγονται όλα αυτά;bluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:33 Που να πάω;![]()
Θα λαλησω
Οκ!!! Είναι η μέρα τέτοια ο πειρασμός καραδοκεί
Δόξα το Θεό όλα καλά λεμε
Δώσε και σε εμάς υλικό, μην είσαι μοναχοφαης.foscilis έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:35 με έκανε suggest ο γαμπρός μου στο γκρουπ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και δυστυχώς αυτό σημαίνει ό,τι και να κάνω για καμια βδομάδα μου βγάζει τις μαλακίες που ποστάρουν.
έχω χάσει πάσα ιδέα για το ανθρώπινο είδος.
Απαραδεκτη - η προτροπη στο πρες παπιε ; ειναι Επικουρεια διδαχη - αντιχριστιανικη του εξαποδω - πεταξε τοbluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:32 Δεν θα είναι χριστιανικό δε θέλω:P
Kατι για Χριστό;
Τι να κάνω...τι να κάνω ..όλα τα καθάρισα
Σημειώματα κάνω. Σιγά μη ξοδέψω μελανι, χαρτάκι και ταυτοτητα
![]()
Δυο άτομα ειμασταν....ο Πάτερ τελειώνει τη λειτουργία και φεύγει. Μια γυναίκα είναι μόνο να προσέχει να μας βάζει έναν έναν
Μια χαρά είναιΑγις έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:37Απαραδεκτη - η προτροπη στο πρες παπιε ; ειναι Επικουρεια διδαχη - αντιχριστιανικη του εξαποδω - πεταξε τοbluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:32 Δεν θα είναι χριστιανικό δε θέλω:P
Kατι για Χριστό;
![]()
Έτσι θα βγει μέρος της οικονομικής βοήθειας που θα μοιράσουν.Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:31 Έχουν βεβαιωθεί 1795 πρόστιμα των 150 ευρώ, από τοτε που άρχισε να εφαρμόζεται το μέτρο της απαγόρευσης.
Πρώτη σε πρόστιμα η Αττική, δεύτερη η περιφέρεια των Ιονίων Νήσων
Αυτοί κυρίες και κύριοι, κυκλοφορούν γύρω μας. Από αυτούς περιμένουμε να εφαρμοστεί σωστά η καραντίνα, μπας και βγούμε μια ώρα αρχυτερα και χωρίς σοβαρές περίπλοκες από την συγκεκριμένη περιπέτεια.bluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:38
Δυο άτομα ειμασταν....ο Πάτερ τελειώνει τη λειτουργία και φεύγει. Μια γυναίκα είναι μόνο να προσέχει να μας βάζει έναν έναν
Ετυχε κι ήταν κι έσβηνε τα κεριά
Το ασπαστηκα και φτερουγίσε η ψυχή μου
Τι λες τώρα! Ο παππουλης είναι φωτισμένος
Τώρα τι κάνω
Είναι κλειστός κι ο φούρνος και τα σούπερ εδω
για αυτο στην αγγλικη σου εγραψα - αμαρτωληbluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:40Μια χαρά είναιΑγις έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:37Απαραδεκτη - η προτροπη στο πρες παπιε ; ειναι Επικουρεια διδαχη - αντιχριστιανικη του εξαποδω - πεταξε τοbluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:32 Δεν θα είναι χριστιανικό δε θέλω:P
Kατι για Χριστό;
![]()
Το έγραψα με μολύβι για να σβήσω στο αμάξι και ξαναγράψω πάω για επίσκεψη στην Αννα
Αλλά έφαγα πόρτα
Δε βγαίνει δε δεχεται
Φόρα προφυλακτικό και βγάζε το στο τέλος της μέρας.
Εσύ δε πας για ψωμί;Namrail έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:43Αυτοί κυρίες και κύριοι, κυκλοφορούν γύρω μας. Από αυτούς περιμένουμε να εφαρμοστεί σωστά η καραντίνα, μπας και βγούμε μια ώρα αρχυτερα και χωρίς σοβαρές περίπλοκες από την συγκεκριμένη περιπέτεια.bluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:38
Ετυχε κι ήταν κι έσβηνε τα κεριά
Το ασπαστηκα και φτερουγίσε η ψυχή μου
Τι λες τώρα! Ο παππουλης είναι φωτισμένος
Τώρα τι κάνω
Είναι κλειστός κι ο φούρνος και τα σούπερ εδω
Σου είπα ότι η ένσταση αφορά το χειροφιλημα στον παπά. Αλλά κανείς την Κινέζα.bluerose έγραψε: 25 Μαρ 2020, 12:45
Εσύ δε πας για ψωμί;
Μετά για σούπερ;
Τηρουμένων των νόμων πάμε
Απλά ουτεεεε αυτό σήμερα
Μπουντρούμι μέσα εκεί
Του έριξες αντισηπτικό πριν το ασπαστείς;