!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχόλια Επισκεπτών
-
Σουβλιτσα
Re: Σχόλια Επισκεπτών
...this vaccine is unapproved, it's only for emergency use authorization, we can not claim, there is no valid claim that kids are under immediate threat that justifies emergency authorization, i don't think that's valid and we already know that vaccinating them for the sake of others is not going to be really practical or relevant because we know that vaccinated people can get infected and infect others and we also know, as you already heard from others, that kids are not playing a major role in infecting others...
...
to make things worse we already know and we are starting to understand more that there are risks associated especially for young people and potentially this is because we are over activating their immune system, either because we give them two doses or because we give them the vaccine after they were already exposed without knowing ...
And maybe, the most concerning thing here we did NOT follow with the appropriate civilian system that is mandatory, as always but definately in such a senario and Israel has nothing of that in spite of the fact that there are some converning signs from data of the Ministry of Health...not my data, their data..that this might effect seriously young individuals...
...it is irrensponsible ...
could cause more harm, significant harm than bringing any benefit...
...
to make things worse we already know and we are starting to understand more that there are risks associated especially for young people and potentially this is because we are over activating their immune system, either because we give them two doses or because we give them the vaccine after they were already exposed without knowing ...
And maybe, the most concerning thing here we did NOT follow with the appropriate civilian system that is mandatory, as always but definately in such a senario and Israel has nothing of that in spite of the fact that there are some converning signs from data of the Ministry of Health...not my data, their data..that this might effect seriously young individuals...
...it is irrensponsible ...
could cause more harm, significant harm than bringing any benefit...
-
Σουβλιτσα
https://iskra.gr/%CE%BA-%CF%80%CE%BF%CF ... %BC%CE%BD/
Κ.Πουλάς: «322% αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο το 2021-“Ολοι εμβολιασμένοι”!
Κ.Πουλάς: «322% αύξηση θανάτων στην Κάλυμνο το 2021-“Ολοι εμβολιασμένοι”!
Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα είπε καταγράφεται ραγδαία αύξηση αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο το δεύτερο εξάμηνο του 2021, μια αύξηση που την συνδέει χρονολογικά με το πρόγραμμα εμβολιασμού.
«Η Κάλυμνος είχε κατά μέσο όρο 176 θανάτους κατά μέσο όρο, ή 88 το εξάμηνο την προηγούμενη δεκαετία. Το προηγούμενο εξάμηνο του 2021 που συμπίπτει με την επιχείρηση “Ελευθερία” η Κάλυμνος κατέγραψε 284 αιφνίδιους θανάτους από “φυσικά αίτια” δηλαδή 322% πάνω από το μέσο όρο της δεκαετίας και όλοι εμβολιασμένοι. Όλοι εμβολιασμένοι! Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και την δικαστική εξουσία», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Πουλάς.
Η καταγγελία του Κ.Πουλά δημιουργεί πολλά ερωτήματα, καθώς παρατηρείται όντως αύξηση θανάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες τον τελευταίο καιρό. Αύξηση η οποία χρονολογικά συνδέεται με την έναρξη των εμβολιαστικών προγραμμάτων
Βρε καλή μου κοπέλα,ποστάρεις πιο συχνά ως επισκέπτρια απ`ότι όταν ήσουν μέλος.
Μα κόπο θα σου κάνει να ξαναγίνεις μέλος;Ή μήπως θεωρείς ότι τώρα δεν έχεις σχέση με το πχορουμ επειδή δεν είσαι μέλος;
Μα κόπο θα σου κάνει να ξαναγίνεις μέλος;Ή μήπως θεωρείς ότι τώρα δεν έχεις σχέση με το πχορουμ επειδή δεν είσαι μέλος;
- Dwarven Blacksmith
Δεν φταίει αυτή, 100% υπεύθυνοι είναι οι άρχοντες του πχόρουμ που αφήνουν την ενότητα των επισκεπτών να μετατραπεί σε θάλαμο ψεκαερίων.waldorf έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:21 Βρε καλή μου κοπέλα,ποστάρεις πιο συχνά ως επισκέπτρια απ`ότι όταν ήσουν μέλος.
Δεν είχα διαβάσει πολλά κείμενα της κοπέλας την τελευταία διετία, λίγες φορές πέτυχα διαλόγους και δεν είδα κάτι παράξενο. Και παλαιότερα μια χαρά έγραφε.
Τώρα το τι έγινε τους τελευταίους μήνες και υπήρξε κάποια πιθανή ένταση το ξέρουν όσοι μετείχαν στους όποιους διαλόγους.
Τώρα το τι έγινε τους τελευταίους μήνες και υπήρξε κάποια πιθανή ένταση το ξέρουν όσοι μετείχαν στους όποιους διαλόγους.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εδώ έχουμε μέλη καμπόσους ψεκΑρίστους που κάνουν λυσσαλέα αντιβάξ προπαγάνδα στην ενότητα της Υγείας και δεν τρέχει κάστανο!Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:25Δεν φταίει αυτή, 100% υπεύθυνοι είναι οι άρχοντες του πχόρουμ που αφήνουν την ενότητα των επισκεπτών να μετατραπεί σε θάλαμο ψεκαερίων.waldorf έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:21 Βρε καλή μου κοπέλα,ποστάρεις πιο συχνά ως επισκέπτρια απ`ότι όταν ήσουν μέλος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Κάνεις πλάκα. Μην λες ότι δεν κάνεις.Thor έγραψε: 28 Αύγ 2021, 19:00 Να εγγραφει για ποιο λογο;
Η κοπελα εχει αναγκη ψυχιατρικης παρακολουθησης και δεν κανω καθολου πλακα.
Αν μπαινει κι εδω μεσα,θα μεγεθυνθει το προβλημα της.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απλώς αφήνουν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:25Δεν φταίει αυτή, 100% υπεύθυνοι είναι οι άρχοντες του πχόρουμ που αφήνουν την ενότητα των επισκεπτών να μετατραπεί σε θάλαμο ψεκαερίων.waldorf έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:21 Βρε καλή μου κοπέλα,ποστάρεις πιο συχνά ως επισκέπτρια απ`ότι όταν ήσουν μέλος.
Και καλά κάνουν γιατί προκύπτουν συμπεράσματα και για τους κανονικούς χρήστες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδη; Τι συμπερασματα και για ποιους χρηστες;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2021, 12:58Απλώς αφήνουν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:25Δεν φταίει αυτή, 100% υπεύθυνοι είναι οι άρχοντες του πχόρουμ που αφήνουν την ενότητα των επισκεπτών να μετατραπεί σε θάλαμο ψεκαερίων.waldorf έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:21 Βρε καλή μου κοπέλα,ποστάρεις πιο συχνά ως επισκέπτρια απ`ότι όταν ήσουν μέλος.
Μα κόπο θα σου κάνει να ξαναγίνεις μέλος;Ή μήπως θεωρείς ότι τώρα δεν έχεις σχέση με το πχορουμ επειδή δεν είσαι μέλος;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγώ δεν συνηθίζω να γράφω αναλυτικά ψυχογραφήματα για τους χρήστες ή τους συντονιστές, καλό μου.Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:15Δηλαδη; Τι συμπερασματα και για ποιους χρηστες;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2021, 12:58Απλώς αφήνουν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Αύγ 2021, 16:25
Δεν φταίει αυτή, 100% υπεύθυνοι είναι οι άρχοντες του πχόρουμ που αφήνουν την ενότητα των επισκεπτών να μετατραπεί σε θάλαμο ψεκαερίων.![]()
Ούτε σ' αυτούς ούτε σε μένα θα προσφέρει κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Σουβλιτσα
Ο συντονισμός έχει ενημερωθεί εξαρχής γιατί δεν επιθυμώ πλεον να είμαι μέλος του φόρουμ.
Κι εγώ εδώ έχω δηλώσει οτι είναι θέμα συνείδησης.
Βάσει αυτού και δευτερευόντως, γιατί να επιθυμώ να κάνω εγγραφή όταν το
"υστερικιά γριά κλώσσα" τρώει μπαν
ΑΛΛΑ το
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
όταν είναι η μόνιμη και επαναλαμβανόμενη τακτική για να απευθύνεσαι σε ανθρώπους που θεωρείς ηλίθιους αλλά εξακολουθείς όμως να θέλεις να τους απευθύνεσαι ως κανονικό μέλος -καμαρώνοντας γι αυτό-επειδή έτσι τρέφεις την φαντασιωσική σου ανωτερότητα
?
Κάπως έτσι δεν πάει και στην κοινωνία? Κάπως έτσι δεν πάει ο ελληνάρας? ο ξές ποιός είμαι 'γω ρε!
Και δεν θα έμπαινα στον κόπο να το σχολιάσω, κλαιν
ΟΜΩΣ, έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με όλα αυτά που συζητιούνται για τις θεραπείες και τις συνταγματικότητες και τις...λύσεις
ο Γόρδιος λοιπόν, ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ
ΚΟΒΕΤΑΙ
Και ο νοών νοείτω
Και δεν είμαι εγώ αυτή που θα τον κόψω, αλλοίμονο
Αλλά ας μην θιγόμαστε σαν μωρές μυξοπαρθένες όταν μας πετούν τα καθρεπτάκια στη μούρη.
Και καμιά φορά μερικοί, ίσως για κάποιον λόγο να έχουν έστω μισό δικαίωμα να ραπίζουν το ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει
Συνοψίζοντας λοιπόν, ξυπνάτε γιατί πάνω από κάθε κορωνοιό, κινδυνεύουμε να πιαστούμε ΟΜΑΔΙΚΩΣ σαν τους ποντικούς στην φάκα.
Ήδη ο Πρωθυπουργός απευθύνεται στους ΠΟΛΙΤΕΣ της χώρας που ΥΠΗΡΕΤΕΙ και τους αποκαλεί ψεκασμένους και τζαμπατζήδες.
Ήδη ένας ανεκδιήγητος Πέτσας με τους ίδιους χαρακτηρισμούς ΑΠΕΙΛΕΙ τους πολίτες οτι θα τους κόψει το φαί εαν δεν αγοράσουν το προιόν, πλασιέ και νονός μιξάρισμα.
Ήδη, συμπολίτης μας γιατρός βρίσκεται στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ επειδή για λόγους ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ προσπάθησε να διαφυλάξει τους αρρώστους της από αυτό που έκρινε πως είναι επιβλαβές για τους ίδιους αλλά και για την ίδια. ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! (να ανατρέξετε στο ακουστικό του Κασιμάτη που έχω ανεβάσει, δεν έχω χρόνο για απομαγνητοφώνηση)
Και όλοι αυτοί, είναι στις θέσεις τους! Αυτό δεν κάνει κανέναν να ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ? ΚΑΝΕΝΑΝ? ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΝΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
Διαβάζω για καταγγελίες στον Κούβελα και ανακριτές.
Και δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ εισαγγελέας να καταγγείλει τους προαναφερόμενους πολιτικούς για αυτά που αναφέρω παραπάνω?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟ??????
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ....?
Να συμμετέχω λοιπό ως "εγγεγραμμένο μέλος" για ποιόν λόγο????
Για να ακούω τον κάθε ημίτρελο και δαιμονισμένο να αφρίζει στα άγια και στα δίκαια (και θρησκευτικώς και κοινωνικώς) και να καμώνεται τον νταή (που μυξοκλαίει κατα τα άλλα...) και να μένει ατάραχος ή να συνεχίζει την ξεδιαντροπιά του όταν μπροστά του του δείχνουν την πραγματική αλήθεια?
Να μείνω γιατί βρίζουν ασύστολα Χριστό και Παναγία και ο συντονισμός το αποδέχεται και δεν βρίσκεται και κανείς Χριστιανός να τους πει την παραμικρή κουβέντα, παρα 'νταξ, τί να κάνομε, ταπείνωσις κι ελευθερία λόγου!
ΟΧΙ ΡΕ, αυτό δεν είναι ούτε σεβασμός στην άλλη γνώμη ούτε ταπεινωση ούτε αγάπη.
Κάτι άλλο είναι....
...............................................................
Οι χριστιανοί γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι υπάρχει κυνήγι, και φυλακές, και εξορίες, και ψυχιατρεία και λογιών βασανιστήρια
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ για να υποκρίνομαι οτι εγώ μπορώ να αξιωθώ κανενός μαρτυρίου.
ΑΛΛΑ δεν αντέχεται ρε η ασχήμια αυτή, δεν αντέχεται να βλέπεις να βιάζονται μπροστά σου η ΑΛήθεια και τα Άγια και να σιωπάς.
Εχθές γιόρταζε εκείνος που για να μαρτυρήσει την Αλήθεια, έμεινε όλη του την ζωή στην έρημο και κατέληξε με το κεφάλι του επιδόρπιο στην πιατέλα της Σαλώμης.
Μακάρι την μετάνοια που φώναζε να την χαρίζει πρώτα σε μένα που την έχω ανάγκη και μετά σε όλους!
.........................................................
υγ: δυστυχώς, δεν έχω εύκαιρο το βιβλίο "Το Δόγμα του Σοκ" να κουοτάρω από τα πρώτα κεφάλαια, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ που έκαναν κρατικοί ψυχίατροι στην Αμερική του '60 (αν δεν κάνω λάθος) σε απλούς, ανυποψίαστους ΠΟΛΙΤΕΣ, τα ζωντανά πτώματα που άφησαν πίσω, ανθρώπους με σπασμένη συνείδηση και εγκέφαλο, να κατουριούνται πάνω τους σαν μωρά παιδιά και να τους ταίζουν όπως τα βρέφη για να συντηρούνται. Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα είναι αυτά ΚΑΙ ΟΧΙ συνωμοσίες.
Που θα μου μιλάτε για ψυχιατρεία λες και είναι η αρένα στο βίντεο γκέιμ του υπολογιστή σας.
Να πάτε να ζητήσετε συγγνώμη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που απάνθρωπα συστήματα ή διαβολεμένες ψυχές, ανα τους αιώνες, τους έχουν υποβάλει στα φρικωδέστερα μαρτύρια.
Ζαβλακωμένοι!
.....................................................................
ΥΥ2: έχω γράψει κάτι προ ημερών, δεν περιέχει τίποτα που να θίγει τον...καλόν και ηθικόν κόσμον αλλά βλέπω οτι το πήρε το ποτάμι. Ένας ακόμη λόγος να απέχω ως ...ισότιμος συνομιλητής?
.................................................
ΕΝΤ ΟΦ ΚΟΝΒΕΡΣΕΙΣΙΟΝ
Κι εγώ εδώ έχω δηλώσει οτι είναι θέμα συνείδησης.
Βάσει αυτού και δευτερευόντως, γιατί να επιθυμώ να κάνω εγγραφή όταν το
"υστερικιά γριά κλώσσα" τρώει μπαν
ΑΛΛΑ το
μένει στην θέση τουΚαι σταμάτα να γαβγίζεις σαν υστερικό τσιουάουα.![]()
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ
όταν είναι η μόνιμη και επαναλαμβανόμενη τακτική για να απευθύνεσαι σε ανθρώπους που θεωρείς ηλίθιους αλλά εξακολουθείς όμως να θέλεις να τους απευθύνεσαι ως κανονικό μέλος -καμαρώνοντας γι αυτό-επειδή έτσι τρέφεις την φαντασιωσική σου ανωτερότητα
?
Κάπως έτσι δεν πάει και στην κοινωνία? Κάπως έτσι δεν πάει ο ελληνάρας? ο ξές ποιός είμαι 'γω ρε!
Και δεν θα έμπαινα στον κόπο να το σχολιάσω, κλαιν
ΟΜΩΣ, έχει ΑΜΕΣΗ σχέση με όλα αυτά που συζητιούνται για τις θεραπείες και τις συνταγματικότητες και τις...λύσεις
ο Γόρδιος λοιπόν, ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ
ΚΟΒΕΤΑΙ
Και ο νοών νοείτω
Και δεν είμαι εγώ αυτή που θα τον κόψω, αλλοίμονο
Αλλά ας μην θιγόμαστε σαν μωρές μυξοπαρθένες όταν μας πετούν τα καθρεπτάκια στη μούρη.
Και καμιά φορά μερικοί, ίσως για κάποιον λόγο να έχουν έστω μισό δικαίωμα να ραπίζουν το ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο μη παρέκει
Συνοψίζοντας λοιπόν, ξυπνάτε γιατί πάνω από κάθε κορωνοιό, κινδυνεύουμε να πιαστούμε ΟΜΑΔΙΚΩΣ σαν τους ποντικούς στην φάκα.
Ήδη ο Πρωθυπουργός απευθύνεται στους ΠΟΛΙΤΕΣ της χώρας που ΥΠΗΡΕΤΕΙ και τους αποκαλεί ψεκασμένους και τζαμπατζήδες.
Ήδη ένας ανεκδιήγητος Πέτσας με τους ίδιους χαρακτηρισμούς ΑΠΕΙΛΕΙ τους πολίτες οτι θα τους κόψει το φαί εαν δεν αγοράσουν το προιόν, πλασιέ και νονός μιξάρισμα.
Ήδη, συμπολίτης μας γιατρός βρίσκεται στο ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ επειδή για λόγους ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ προσπάθησε να διαφυλάξει τους αρρώστους της από αυτό που έκρινε πως είναι επιβλαβές για τους ίδιους αλλά και για την ίδια. ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ! (να ανατρέξετε στο ακουστικό του Κασιμάτη που έχω ανεβάσει, δεν έχω χρόνο για απομαγνητοφώνηση)
Και όλοι αυτοί, είναι στις θέσεις τους! Αυτό δεν κάνει κανέναν να ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ? ΚΑΝΕΝΑΝ? ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΝΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!
Διαβάζω για καταγγελίες στον Κούβελα και ανακριτές.
Και δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ εισαγγελέας να καταγγείλει τους προαναφερόμενους πολιτικούς για αυτά που αναφέρω παραπάνω?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΘΥΜΟ??????
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ....?
Να συμμετέχω λοιπό ως "εγγεγραμμένο μέλος" για ποιόν λόγο????
Για να ακούω τον κάθε ημίτρελο και δαιμονισμένο να αφρίζει στα άγια και στα δίκαια (και θρησκευτικώς και κοινωνικώς) και να καμώνεται τον νταή (που μυξοκλαίει κατα τα άλλα...) και να μένει ατάραχος ή να συνεχίζει την ξεδιαντροπιά του όταν μπροστά του του δείχνουν την πραγματική αλήθεια?
Να μείνω γιατί βρίζουν ασύστολα Χριστό και Παναγία και ο συντονισμός το αποδέχεται και δεν βρίσκεται και κανείς Χριστιανός να τους πει την παραμικρή κουβέντα, παρα 'νταξ, τί να κάνομε, ταπείνωσις κι ελευθερία λόγου!
ΟΧΙ ΡΕ, αυτό δεν είναι ούτε σεβασμός στην άλλη γνώμη ούτε ταπεινωση ούτε αγάπη.
Κάτι άλλο είναι....
...............................................................
Οι χριστιανοί γνωρίζουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι υπάρχει κυνήγι, και φυλακές, και εξορίες, και ψυχιατρεία και λογιών βασανιστήρια
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΕΝΝΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ για να υποκρίνομαι οτι εγώ μπορώ να αξιωθώ κανενός μαρτυρίου.
ΑΛΛΑ δεν αντέχεται ρε η ασχήμια αυτή, δεν αντέχεται να βλέπεις να βιάζονται μπροστά σου η ΑΛήθεια και τα Άγια και να σιωπάς.
Εχθές γιόρταζε εκείνος που για να μαρτυρήσει την Αλήθεια, έμεινε όλη του την ζωή στην έρημο και κατέληξε με το κεφάλι του επιδόρπιο στην πιατέλα της Σαλώμης.
Μακάρι την μετάνοια που φώναζε να την χαρίζει πρώτα σε μένα που την έχω ανάγκη και μετά σε όλους!
.........................................................
υγ: δυστυχώς, δεν έχω εύκαιρο το βιβλίο "Το Δόγμα του Σοκ" να κουοτάρω από τα πρώτα κεφάλαια, ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ που έκαναν κρατικοί ψυχίατροι στην Αμερική του '60 (αν δεν κάνω λάθος) σε απλούς, ανυποψίαστους ΠΟΛΙΤΕΣ, τα ζωντανά πτώματα που άφησαν πίσω, ανθρώπους με σπασμένη συνείδηση και εγκέφαλο, να κατουριούνται πάνω τους σαν μωρά παιδιά και να τους ταίζουν όπως τα βρέφη για να συντηρούνται. Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα είναι αυτά ΚΑΙ ΟΧΙ συνωμοσίες.
Που θα μου μιλάτε για ψυχιατρεία λες και είναι η αρένα στο βίντεο γκέιμ του υπολογιστή σας.
Να πάτε να ζητήσετε συγγνώμη από όλους αυτούς τους ανθρώπους που απάνθρωπα συστήματα ή διαβολεμένες ψυχές, ανα τους αιώνες, τους έχουν υποβάλει στα φρικωδέστερα μαρτύρια.
Ζαβλακωμένοι!
.....................................................................
ΥΥ2: έχω γράψει κάτι προ ημερών, δεν περιέχει τίποτα που να θίγει τον...καλόν και ηθικόν κόσμον αλλά βλέπω οτι το πήρε το ποτάμι. Ένας ακόμη λόγος να απέχω ως ...ισότιμος συνομιλητής?
.................................................
ΕΝΤ ΟΦ ΚΟΝΒΕΡΣΕΙΣΙΟΝ
Α! Οκ. Απλα, επειδη συνηθιζεις να βγαζεις ενδιαφεροντα συμπερασματα για χρηστες ,φαινομενικα απο το τιποτα , ηλπιζα οτι θα μοιραζοσουν κατι μαζι μας. Αν μην τι αλλο θα προσφερεις τουλαχιστον σε εμας τους περιεργους.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:24Εγώ δεν συνηθίζω να γράφω αναλυτικά ψυχογραφήματα για τους χρήστες ή τους συντονιστές, καλό μου.
Ούτε σ' αυτούς ούτε σε μένα θα προσφέρει κάτι.
Καλη συνεχεια!
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

??? πώς κολλάει αυτη η εμπάθεια με το ρόλο σου σα συντονιστή?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ευχαριστώ για την ευχή.Bazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:27Α! Οκ. Απλα, επειδη συνηθιζεις να βγαζεις ενδιαφεροντα συμπερασματα για χρηστες ,φαινομενικα απο το τιποτα , ηλπιζα οτι θα μοιραζοσουν κατι μαζι μας. Αν μην τι αλλο θα προσφερεις τουλαχιστον σε εμας τους περιεργους.
Καλη συνεχεια!
Σε κάθε περίπτωση, αν ενδιαφερθώ για τα συμπεράσματα σου, θα σε ρωτήσω.
Προς το παρόν, δεν έχω απορίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, προτείνω Σουβλίτσα για Επίτιμη Επιθεωρήτρια Συντονισμού, γιατί ο τίτλος της απλής συντονίστριας θα την υποτιμούσε.
Κι ελπίζω ο/η Μπαζούμπα να υποστηρίξει την πρόταση μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-