E, aς ζήσει χρεοκοπημένη. Αν δεν θέλεις εργοστάσια, δεν με ενδιαφέρει. Οι υπηρεσίες σου δεν με απασχολούν. Χαμομήλι αγοράζω από οπουδήποτε.Bipsco έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:17H Γερμανία είναι τέταρτη, όχι τρίτη. Ζούμε στην εποχή της υπηρεσίας και της τεχνολογίας. Οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν μεγάλο τομέα υπηρεσιών και σχετικά μικρή βιομηχανική παραγωγή. Αυτά είναι δεδομένα, δεν μπορείς να το αρνηθείς. Η Ελλάδα έχασε το τραίνο της βιομηχανοποίησης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσελκύσει βιομηχανίες. Όσες χώρες προσελκύουν εργοστάσια, το καταφέρνουν γιατί έχουν φθηνά εργατικά χέρια και χαμηλή φορολογία. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Γερμανία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί θα ψηφίσω ΑfD.
Re: Γιατί θα ψηφίσω ΑfD.
Ordem e Progresso.
Βιολογικά είμαι μισός Γερμανός, αλλά πολιτισμικά είμαι Έλληνας. Αυτό που δεν καταλάβαν οι Έλληνες είναι το ΤΙ έρχεται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:11 ο Νικολας επιβεβαιωνει τις προβλεψεις μπαρουφ περι κρισης που θα σαρωσει και τον ευρωπαικο βορρα
πισω απο την γερμανικη υποκριτικη σταση παντα υποβοσκει το ναζιστικο dna (δεν αναφερομαι στον νικολα γιατι δεν ειναι γερμανος)
Ordem e Progresso.
Γράψε τους όλους και ψήφισε ότι θες.Cavaliere έγραψε: 28 Μαρ 2019, 03:53Βιολογικά είμαι μισός Γερμανός, αλλά πολιτισμικά είμαι Έλληνας. Αυτό που δεν καταλάβαν οι Έλληνες είναι το ΤΙ έρχεται.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:11 ο Νικολας επιβεβαιωνει τις προβλεψεις μπαρουφ περι κρισης που θα σαρωσει και τον ευρωπαικο βορρα
πισω απο την γερμανικη υποκριτικη σταση παντα υποβοσκει το ναζιστικο dna (δεν αναφερομαι στον νικολα γιατι δεν ειναι γερμανος)
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Σωστό.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 14:53 Πιστεύω στη δύναμη της Γερμανίας, αν καταφέρει και ξεφορτωθεί όλους αυτούς που ταΐζει. Η ΕΣΣΔ γκρεμίστηκε επειδή συντηρούσε τόσα κράτη άρρωστα, με μηδενικές οικονομίες, μόνο για να έχει πολιτικά κάστρα και εμπορικούς εταίρους. Το ίδιο απελπισμένο κάνει η Γερμανία. Μας χρειάζεται μια αναθεώρηση της ευρωπαϊκής πολιτικής, μπορούμε να βασιστούμε στις δυνάμεις μας, να μη δεχόμαστε πλέον μετανάστες, και να φύγουν όσοι δεν προσαρμόστηκαν (δηλαδή όλοι όσοι δεν γεννήθηκαν εδώ, ή δεν έχουν έναν γονιό Γερμανό). Σας ευχαριστώ.
Αυτό όμως πρέπει να το ανακοινώσετε στους αλλαχμπαράκηδες, όπως τους ανακοινώσατε να έρθουν πριν μερικά χρόνια.
Γιατί κάπως έτσι μας κουβαλήθηκαν εδώ στην Ελλάδα και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη από τα οποία τον ήπιατε σε δύο παγκοσμίους πολέμους.
Και φυσικά εννοείται πως όπως η Γερμανία ανήκει στους Γερμανούς, έτσι και η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, άρα να ξεκόβουμε σιγά-σιγά, αλλά πρώτα δεν μας εξοφλείτε εκείνο το Κατοχικό Δάνειο που ακόμα κάνετε πως το έχετε ξεχάσει, Μην είστε μπαταχτσήδες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Είναι μάλλον επειδή συνήθως σε ανησυχούν κάτι ερωτήματα οπως "αξίζει κανεις να ζει";Cloud87 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 17:48 Εγώ ανησυχώ που δεν ανησυχούν τους άλλους αυτά που με ανησυχούν...
Χεχ θεός. XD
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
σύντροφος διαβάτης
βρήκε ο βλάχος τη γενιά του και ...αρμπάιτ μαχτ φράι.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
έχω κρατήσει κάτι παλιές δραχμούλες από το 2001 (+ μια δεκάρα με την τρύπα στη μέση, από τη γιαγιά μου), τι λέτε, να τις κατεβάσω από το πατάρι ή δεν πρόκειται να βγει το Αεφντέ;
Παίρνεις ναρκωτικά; Είπα εγώ ότι δεν θέλω εργοστάσια; Έχεις τρικυμία εν κρανίω. Η παραγωγή χαμομηλιού ανήκει στον πρωτογενή προορισμό. Όντως, είσαι πολιτισμικά Έλληνας. Η Γερμανία πρέπει να απελάσει τους μη πολιτισμικά Γερμανούς.Cavaliere έγραψε: 28 Μαρ 2019, 03:49E, aς ζήσει χρεοκοπημένη. Αν δεν θέλεις εργοστάσια, δεν με ενδιαφέρει. Οι υπηρεσίες σου δεν με απασχολούν. Χαμομήλι αγοράζω από οπουδήποτε.Bipsco έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:17H Γερμανία είναι τέταρτη, όχι τρίτη. Ζούμε στην εποχή της υπηρεσίας και της τεχνολογίας. Οι ανεπτυγμένες χώρες έχουν μεγάλο τομέα υπηρεσιών και σχετικά μικρή βιομηχανική παραγωγή. Αυτά είναι δεδομένα, δεν μπορείς να το αρνηθείς. Η Ελλάδα έχασε το τραίνο της βιομηχανοποίησης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσελκύσει βιομηχανίες. Όσες χώρες προσελκύουν εργοστάσια, το καταφέρνουν γιατί έχουν φθηνά εργατικά χέρια και χαμηλή φορολογία. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Γερμανία.
-
σύντροφος διαβάτης
εν τω μεταξύ τα πρόστιμα και οι αποζημιώσεις πέφτουν βροχή. Γενικά τα γερμανά χωρίς λάδωμα δεν μπορούν να πουλήσουν ούτε κατσαβίδι. Είναι όμως και καινοτομικοί, όπως όταν πήγαν να αποφύγουν τα περιβαλοντικά όρια. Μιλάμε για τα μεγαλύτερα λαμόγια της υδρογείου.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:32Θες να δούμε πόσα εργοστάσια έχει η Γερμανία; Μόνο εδώ δίπλα μου είναι η Airbus. Το μισό εργοστάσιο να είχε η Ελλάδα θα είχε σώσει τη μισή Αττική από τη φτώχεια.Bipsco έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:30Μιλάμε για τις χώρες στις οποίες κατασκευάζονται, όχι για την χώρα προέλευσης της εταιρίας.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:22 Όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσία, η Γερμανία, η Γαλλία, όλες αυτές οι τριτοκοσμικές, που εξοπλίζουν την Υφήλιο με τρένα, αυτοκίνητα, αεροπλάνα, και όπλα.![]()
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Οι υποστηρικτές τους;σύντροφος διαβάτης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 18:46εν τω μεταξύ τα πρόστιμα και οι αποζημιώσεις πέφτουν βροχή. Γενικά τα γερμανά χωρίς λάδωμα δεν μπορούν να πουλήσουν ούτε κατσαβίδι. Είναι όμως και καινοτομικοί, όπως όταν πήγαν να αποφύγουν τα περιβαλοντικά όρια. Μιλάμε για τα μεγαλύτερα λαμόγια της υδρογείου.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:32Θες να δούμε πόσα εργοστάσια έχει η Γερμανία; Μόνο εδώ δίπλα μου είναι η Airbus. Το μισό εργοστάσιο να είχε η Ελλάδα θα είχε σώσει τη μισή Αττική από τη φτώχεια.Bipsco έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:30
Μιλάμε για τις χώρες στις οποίες κατασκευάζονται, όχι για την χώρα προέλευσης της εταιρίας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εάν συνέβαινε να κυβερνήσει το ΑΦΔ, το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν να έχει η Γερμανία βλάκες στην ηγεσία της.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 14:53 Πιστεύω στη δύναμη της Γερμανίας, αν καταφέρει και ξεφορτωθεί όλους αυτούς που ταΐζει. Η ΕΣΣΔ γκρεμίστηκε επειδή συντηρούσε τόσα κράτη άρρωστα, με μηδενικές οικονομίες, μόνο για να έχει πολιτικά κάστρα και εμπορικούς εταίρους. Το ίδιο απελπισμένο κάνει η Γερμανία. Μας χρειάζεται μια αναθεώρηση της ευρωπαϊκής πολιτικής, μπορούμε να βασιστούμε στις δυνάμεις μας, να μη δεχόμαστε πλέον μετανάστες, και να φύγουν όσοι δεν προσαρμόστηκαν (δηλαδή όλοι όσοι δεν γεννήθηκαν εδώ, ή δεν έχουν έναν γονιό Γερμανό). Σας ευχαριστώ.
Όσο πιο βλάκες στο τιμόνι, τόσο χειρότερη η τύχη μιας χώρας.
Παραδείγματα τέτοια πάμπολα και στην Γερμανία. Από τον Κάιζερ μέχρι τον άλλο με το μουστακάκι, πώς τον λέγαν να δεις.
Κι επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται, είναι πολύ πιθανόν να ξανασυμβεί.
Την εφοδιάσαν με τεράστιο αριθμό τουρκαλάδων, όχι για τον λόγο που γράφεις.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:43...και ήθελες η Γερμανία με το τεράστιο know how, και τις υποδομές, να γίνει αγρόκτημα, και το χωριό η Πολωνία να γίνει Γερμανία; Η επιλογή ήταν σαφής. και την εφοδιάσαν με τεράστιο αριθμό φτηνών εργατών για να ξανασηκωθεί.brb και tyt έγραψε: 27 Μαρ 2019, 15:37 Μετά τον πόλεμο, οι νικητές αποφάσισαν τι θα κάνουν με την Γερμανία. Υπήρχε η επιλογή να γίνει αγροτική οικονομία και ελαφρά βιομηχανία όπως η Πολωνία ή να γίνει αυτό που έγινε. Διάλεξαν το δεύτερο.
Ήταν και το μεγάλο κάστρο του Ψυχρού Πολέμου.sharp έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:35Την εφοδιάσαν με τεράστιο αριθμό τουρκαλάδων, όχι για τον λόγο που γράφεις.
Ordem e Progresso.