!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 00:14

έβλεπες POWER κι εσύ; :003:
το Θεσσαλονικιώτικο Νικελόντεον..
Ασφαλώς, όπως έβλεπα και tv100 ή Αργώ που έβαζε τα παλιά με Μπαγκς Μπάνυ, Ντόναλτ-Σκρούτζ(θεοί και οι δυο) Ποπάυ κ.λ.π. Όλα τα κανάλια τότε είχαν παιδικά το πρωί,πράγμα που ήταν καλή φαση για εμάς που ήμασταν απογευματινοί και οι γονείς μας δούλευαν.
Εγώ το χούι δεν το έκοψα εύκολα. Με θυμάμαι στο Γυμνάσιο, να χαζεύω Φλίνγκστοουνς το πρωί και μετά να βάζω το φλάι με την κονκάρδα Μόρισον, τις dr martens,να αγοράζω ένα Camel από το περίπτερο και να πηγαίνω στο Snob για καφέ :)
Το πιο γαμάτο καρτούν εβερ, με σούρεαλ προεκτάσεις, που το έπαιζε το tv Μακεδονία τότε, ήταν ο Καμπαμαρού με Χαγιάτε, Σιτζούνε, Μάη και τον σαδιστή φιλόσοφο Παππού. Το τέλος ειδικά τα έσπασε όλα!
Naida έγραψε: 10 Μαρ 2019, 00:28
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 23:41
Το ξέρω. Τι προτείνεις;
Αν επιμείνει, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Παρά μονάχα ο μοναχικός. Αλλά τη τομπλερονε θα τη φάμε!
Εύκολα απογοητεύεσαι. Δεν θα έχουμε Κουλούρι, αλλά θα είναι σαν να έχουμε.
Θα πάμε με νερά της, θα πάρει το πιο απομονωμένο μανιταρόσπιτο στην άκρη του χωριού. Όταν πηγαίνουμε επίσκεψη, θα μας πετάει φράουλες και λούτρινα ζωάκια για να φύγουμε. Στο τέλος θα φτιάχνει 4χρωμό φραπέ και θα ανταλλάσσουμε κουτσομπολία. Με κάποιο μαγικό τρόπο, το Κουλούρι που θα θα ζει φαινομενικά απομονωμένο, θα γνωρίζει όσα ξέρουμε και όσα δεν φανταζόμαστε πως γίνονται :xena:
Όλα καλά!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 14:57 Το πιο γαμάτο καρτούν εβερ, με σούρεαλ προεκτάσεις, που το έπαιζε το tv Μακεδονία τότε, ήταν ο Καμπαμαρού με Χαγιάτε, Σιτζούνε, Μάη και τον σαδιστή φιλόσοφο Παππού. Το τέλος ειδικά τα έσπασε όλα!
Καπαμαρού!!! Εύγε!!!!
Μορφάρα ο Παππούς.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Cavaliere έγραψε: 09 Μαρ 2019, 03:01 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ , ευχαρίστως λαμβάνω τις ευθύνες, αλλά θα κόψω κεφάλια.
Θέτω τον εαυτό μου σαν σύμβουλο αμισθί. Προτείνω και την δημιουργία Ομάδας Πολιτιστικού Ελέγχου (δεν θα επιβάλει πρόστιμα, απλά θα κρατάνε καμτσίκι, θα είναι καλοντυμένοι και θα εκπαιδεύονται στις φάπες και αυτοστιγμεί θα διεκπεραιώνουν τις ποινές για πολιτιστικά και αισθητικά εγκλήματα)
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 14:57
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 00:14 έβλεπες POWER κι εσύ; :003:
το Θεσσαλονικιώτικο Νικελόντεον..
Ασφαλώς, όπως έβλεπα και tv100 ή Αργώ που έβαζε τα παλιά με Μπαγκς Μπάνυ, Ντόναλτ-Σκρούτζ(θεοί και οι δυο) Ποπάυ κ.λ.π. Όλα τα κανάλια τότε είχαν παιδικά το πρωί,πράγμα που ήταν καλή φαση για εμάς που ήμασταν απογευματινοί και οι γονείς μας δούλευαν.
Εγώ το χούι δεν το έκοψα εύκολα. Με θυμάμαι στο Γυμνάσιο, να χαζεύω Φλίνγκστοουνς το πρωί και μετά να βάζω το φλάι με την κονκάρδα Μόρισον, τις dr martens,να αγοράζω ένα Camel από το περίπτερο και να πηγαίνω στο Snob για καφέ :)
Το πιο γαμάτο καρτούν εβερ, με σούρεαλ προεκτάσεις, που το έπαιζε το tv Μακεδονία τότε, ήταν ο Καμπαμαρού με Χαγιάτε, Σιτζούνε, Μάη και τον σαδιστή φιλόσοφο Παππού. Το τέλος ειδικά τα έσπασε όλα!
Ναι κι αυτό Καμπαμαρού.Ήταν ο λόγος που έμαθα να τρώω μακαρόνια.Αλλιώς δε τα έτρωγα.
Τι με εκανες τώρα ρε;Με εβαλες να αχνω τα καλοκαιρινά και βρήκα μια νυχτικια με την Pucca... :hebit:

Από Γουόρνερ Μπροσ αγαπώ τον Μπιμπιπ και το Κογιότ.Εννοείται ότι στηρίζαμε το πουλί.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:58
Τι με εκανες τώρα ρε;Με εβαλες να αχνω τα καλοκαιρινά και βρήκα μια νυχτικια με την Pucca... :hebit:

Από Γουόρνερ Μπροσ αγαπώ τον Μπιμπιπ και το Κογιότ.Εννοείται ότι στηρίζαμε το πουλί.
Να δώσεις ανταπόκριση :D
Εγω εχω και μια σκοτεινή πλευρα. Ήμουν παντα φαν του Τομ, τα ονειρα του, ηταν ονειρα μου. Το ποντικι μου καθοταν στο λαιμό. :smt077
Γουσταρα πολυ και τον φλεγματικο ειρωνα γάτο Ψιψινελ. Αραγε θα μπορουσα να βρω καμια μπλουζα με αυτον σε medium για ενήλικες;
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:30 Γουσταρα πολυ και τον φλεγματικο ειρωνα γάτο Ψιψινελ. Αραγε θα μπορουσα να βρω καμια μπλουζα με αυτον σε medium για ενήλικες;
Ψιψιν-ΕΛ και Δρακουμ-ΕΛ. Κυνηγοι των μικρων γαλαζολευκων φιλων μας, που ζουνε σε ενα κομουνιστικο χωριο που ειναι μονο 1% γυναικες.

μύρισε πχωρουμιλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Yochanan έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:40
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:30 Γουσταρα πολυ και τον φλεγματικο ειρωνα γάτο Ψιψινελ. Αραγε θα μπορουσα να βρω καμια μπλουζα με αυτον σε medium για ενήλικες;
Ψιψιν-ΕΛ και Δρακουμ-ΕΛ. Κυνηγοι των μικρων γαλαζολευκων φιλων μας, που ζουνε σε ενα κομουνιστικο χωριο που ειναι μονο 1% γυναικες.

μύρισε πχωρουμιλα
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:30
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:58

Να δώσεις ανταπόκριση :D
Εγω εχω και μια σκοτεινή πλευρα. Ήμουν παντα φαν του Τομ, τα ονειρα του, ηταν ονειρα μου. Το ποντικι μου καθοταν στο λαιμό. :smt077
Γουσταρα πολυ και τον φλεγματικο ειρωνα γάτο Ψιψινελ. Αραγε θα μπορουσα να βρω καμια μπλουζα με αυτον σε medium για ενήλικες;
δεν ανεβάζω την Pucca,είναι χάλια η πιτζάμα.

Απ'όσο ξέρω Ναυαρίνου είναι ένα ή 2 μαγαζιά που τυπώνουν το σχέδιο που θες.
Δε νομίζω να πολυκοκλοφορούν μπλουζάκια με τα στρουμφ. συνήθως σε Μπέρσκα κτλ αλλά είναι πιο γυναικεία τα σχέδια.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

μύρισε πχωρουμιλα
:smt005: Υποσυνείδητα ίσως το φόρουμ μας οδηγεί στις επιλογές μας. Με την εξαίρεση πως εδώ, είμαι νομίζω ο μόνος αρσενικός, που δέχθηκε να πάει να μείνει σε γυναικείο αναρχοκομμουνιστικό στρουμφοχωριό γιατί αναγνώρισε το φυσικό του περιβάλλον
Μην σε ξεγελάει καθόλου η μετροσέξουαλ αισθητική μου,σε αυτή την μετενσάρκωση η βάρκα αρμενίζει εντελώς ευθεία, απλά αισθάνομαι πως πρέπει να ακολουθήσω την κλήση μου. :wink
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:45

Δε νομίζω να πολυκοκλοφορούν μπλουζάκια με τα στρουμφ. συνήθως σε Μπέρσκα κτλ αλλά είναι πιο γυναικεία τα σχέδια.
Εδώ θα δώσω για πρώτη φορά, ένα πόιντ στον Έθνι που παραληρεί για τον γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλισμό. Φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν λέει τελικά εντελώς μαλακίες, σε μερικά πράγματα είμαστε ριγμένοι.
Είχε παλιά ένα μαγαζί- βιοτεχνία στην γειτονιά μου που ειδικεύονταν στις ανδρικές πιτζάμες - εσώρουχα με φαντασία(τα γυναικεία που έφτιαχνε, τα σχεδίαζε η γυναίκα και ήταν πιο συντηρητικά). Από εκεί είχα πάρει τον Χουζούρη, μια με τον Γκαρφιλντ, μια με τον Ντόναλντ να κάνει άρση βαρών και κάτι πολύ φευγάτα μποξεράκια, όλα άριστης ποιότητας.
Το μαγαζί το είχε ένας θηριώδης τύπος, απίστευτα ευγενικός με τον πελάτη, μαζί με μια μικρόσωμη ομορφούλα που είχε φέρει από την Νότια Ελλάδα και ήταν η σύζυγος του. Όσο καλά φερόταν σε όποιον έμπαινε στο μαγαζί του, τόσο άσχημα συμπεριφερόταν στην γυναίκα του. Είχε τύχει πολλές φορές να περνάω από έξω, να είναι μόνοι τους και να της ουρλιάζει σαν τρελός, πράγμα σοκαριστικό γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που σε εξυπηρετούσε με τόση υπομονή και καλοσύνη. Όσο και να μου ήταν δύσκολο να αντισταθώ στα καλαίσθητα προιόντα του, είπα δε πα να γαμήθει ο μαλάκας, δεν του ξαναφήνω φράγκο.
Μια μέρα η κυρά του, τα μάζεψε και γύρισε στα μέρη της. Αυτός οκ, ήταν κάφρος, όμως φαίνεται πως με τον δικό του λάθος τρόπο την αγαπούσε. Μόλις είχαν παντρευτεί θυμάμαι είχε βγάλει το όνομα του από την ταμπέλα, για να βάλει μόνο το δικό της. Όταν τον άφησε,το όνομα της έμεινε, έκατσε για λίγους μήνες στο μαγαζί μόνος του, μετά δεν άντεξε να είναι εκεί με τόσο χρώμα και χαρούμενα σχέδια, τα ξεπούλησε όλα(κρίμα που κράτησα χαρακτήρα και του έκανα ακόμα μποικοτάζ :a040: ) και μετά τον πήρε η κάτω βόλτα...
... Έβαλε καμιά 100 κιλά και τον έβλεπα συνέχεια στο καζίνο να πετάει τα λεφτά του αυτοκαταστροφικά, σαν μαρουλόφυλλα, ήταν από πλούσια οικογένεια, να πίνει το ένα ποτό πίσω από το άλλο. Πήγαινα και εγώ πολύ στο καζίνο τότε, όχι γιατί πονούσα, απλά μου άρεσαν για μια ακόμα φορά τα λάθος πράγματα και όταν έμεινα ρέστος, εξακολούθησα να πηγαίνω από συνήθεια και για να κάνω απόσβεση, τρώγοντας τζάμπα με τους 20 χιλ πόντους που είχε η κάρτα μου και κλέβοντας γαλατάκια για τον καφέ, ζάχαρες και χαρτί υγείας. Έτσι τον έβλεπα πάντα, αλλά δεν μιλούσαμε, γιατί είχα σταματήσει να τον συμπαθώ και αυτός έκανε πως δεν με έβλεπε, ίσως του ξύπναγα αναμνήσεις.
Μια μόνο φορά που τρακάραμε στην έξοδο και έδειχνε χάλια, τον ρώτησα αυθόρμητα "Σου λείπει η Ράνια, ε;΅ και αυτός απάντησε χωρίς πολλά πολλά, ένα ξερό Ναι.
Με τα χρόνια συνήλθε κάπως, άνοιξε μπακαλίκο και δεν έδειχνε τόσο δυστυχισμένος. Δεν παντρεύτηκε ξανα και δεν πιστεύω να πλησίασε άλλη γυναίκα. Μερικές φορές αγόρασα μακαρόνια και μαστίχες Dentine Black Menthol που μου αρέσουν,γιατί εγώ τον συγχώρησα.
Έτσι μου ήρθε από τα βάθη της μνήμης η ιστορία και θέλησα να την γράψω, γιατί θα μου ξανάρχονταν ολοκληρωμένα σε καμιά δεκαετία.
Ήταν στο περίπου, μια ιστορία αγάπης.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:09
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:45

Εδώ θα δώσω για πρώτη φορά, ένα πόιντ στον Έθνι που παραληρεί για τον γυναικοκεντρικο καζινοκαπιταλισμό. Φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν λέει τελικά εντελώς μαλακίες, σε μερικά πράγματα είμαστε ριγμένοι.
Είχε παλιά ένα μαγαζί- βιοτεχνία στην γειτονιά μου που ειδικεύονταν στις ανδρικές πιτζάμες - εσώρουχα με φαντασία(τα γυναικεία που έφτιαχνε, τα σχεδίαζε η γυναίκα και ήταν πιο συντηρητικά). Από εκεί είχα πάρει τον Χουζούρη, μια με τον Γκαρφιλντ, μια με τον Ντόναλντ να κάνει άρση βαρών και κάτι πολύ φευγάτα μποξεράκια, όλα άριστης ποιότητας.
Το μαγαζί το είχε ένας θηριώδης τύπος, απίστευτα ευγενικός με τον πελάτη, μαζί με μια μικρόσωμη ομορφούλα που είχε φέρει από την Νότια Ελλάδα και ήταν η σύζυγος του. Όσο καλά φερόταν σε όποιον έμπαινε στο μαγαζί του, τόσο άσχημα συμπεριφερόταν στην γυναίκα του. Είχε τύχει πολλές φορές να περνάω από έξω, να είναι μόνοι τους και να της ουρλιάζει σαν τρελός, πράγμα σοκαριστικό γιατί δεν μπορούσα να διανοηθώ πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που σε εξυπηρετούσε με τόση υπομονή και καλοσύνη. Όσο και να μου ήταν δύσκολο να αντισταθώ στα καλαίσθητα προιόντα του, είπα δε πα να γαμήθει ο μαλάκας, δεν του ξαναφήνω φράγκο.
Μια μέρα η κυρά του, τα μάζεψε και γύρισε στα μέρη της. Αυτός οκ, ήταν κάφρος, όμως φαίνεται πως με τον δικό του λάθος τρόπο την αγαπούσε. Μόλις είχαν παντρευτεί θυμάμαι είχε βγάλει το όνομα του από την ταμπέλα, για να βάλει μόνο το δικό της. Όταν τον άφησε,το όνομα της έμεινε, έκατσε για λίγους μήνες στο μαγαζί μόνος του, μετά δεν άντεξε να είναι εκεί με τόσο χρώμα και χαρούμενα σχέδια, τα ξεπούλησε όλα(κρίμα που κράτησα χαρακτήρα και του έκανα ακόμα μποικοτάζ :a040: ) και μετά τον πήρε η κάτω βόλτα...
... Έβαλε καμιά 100 κιλά και τον έβλεπα συνέχεια στο καζίνο να πετάει τα λεφτά του αυτοκαταστροφικά, σαν μαρουλόφυλλα, ήταν από πλούσια οικογένεια, να πίνει το ένα ποτό πίσω από το άλλο. Πήγαινα και εγώ πολύ στο καζίνο τότε, όχι γιατί πονούσα, απλά μου άρεσαν για μια ακόμα φορά τα λάθος πράγματα και όταν έμεινα ρέστος, εξακολούθησα να πηγαίνω από συνήθεια και για να κάνω απόσβεση, τρώγοντας τζάμπα με τους 20 χιλ πόντους που είχε η κάρτα μου και κλέβοντας γαλατάκια για τον καφέ, ζάχαρες και χαρτί υγείας. Έτσι τον έβλεπα πάντα, αλλά δεν μιλούσαμε, γιατί είχα σταματήσει να τον συμπαθώ και αυτός έκανε πως δεν με έβλεπε, ίσως του ξύπναγα αναμνήσεις.
Μια μόνο φορά που τρακάραμε στην έξοδο και έδειχνε χάλια, τον ρώτησα αυθόρμητα "Σου λείπει η Ράνια, ε;΅ και αυτός απάντησε χωρίς πολλά πολλά, ένα ξερό Ναι.
Με τα χρόνια συνήλθε κάπως, άνοιξε μπακαλίκο και δεν έδειχνε τόσο δυστυχισμένος. Δεν παντρεύτηκε ξανα και δεν πιστεύω να πλησίασε άλλη γυναίκα. Μερικές φορές αγόρασα μακαρόνια και μαστίχες Dentine Black Menthol που μου αρέσουν,γιατί εγώ τον συγχώρησα.
Έτσι μου ήρθε από τα βάθη της μνήμης η ιστορία και θέλησα να την γράψω, γιατί θα μου ξανάρχονταν ολοκληρωμένα σε καμιά δεκαετία.
:e045: :e045: :e045:
με συγκίνησες.
δεν έχω πάει ποτέ σε καζίνο,μόνο στο Χάγιατ το ξενοδοχείο έχω πάει.δε μ'άρεσε.

χειμωνιάτικες πιτζάμες δεν φοράω,παλιότερα πήγαινα στα τζάμπο κι είχα πάρει κανα 2 σχέδια.
μια με την Μάγια την μέλισσα και άλλη μία με τον Σνούπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

μύρισε πχωρουμιλα
Ξέρεις τι είπε η στρουμφίτα όταν είδε τα στρουμφάκια γυμνά ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
relativer777
Phorum.gr user: relativer777

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από relativer777 »

Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 19:55 Εγώ θα είμαι μπαχαλάκιας απ 'έξω και θα σας πετάω πέτρες.

Θα οργανώσω και την ομάδα.
Φίλε πάνα για σου.
Κι' εγώ μαζί σου φίλε.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:09
Θεωρείς ότι κάπου ευθύνεται η γυναίκα;

Επίσης καζίνο :hebit:
αλλά δε πάω γιατί είμαι επιρρεπής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 10 Μαρ 2019, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

μύρισε πχωρουμιλα
:smt005:
απορώ πως γίνεται ένα τόσο κοφτερό μυαλό να μην πήρε κυβερνητικό πόστο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

sys3x έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:20

μύρισε πχωρουμιλα
Ξέρεις τι είπε η στρουμφίτα όταν είδε τα στρουμφάκια γυμνά ε.
Τι να πε κι αυτη η κακομοιρα. Καμια χαζομαρα θα πε. Κλαϊν μαϊν και πουτσες μπλε
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”